_Theo_ Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε Τι έχει; Αυτό ρωτάω. Γενικά το ακούω συνέχεια αυτό αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί.. Τι δεν έχει να λες...Πχ καλάθι αγορών. Απλά ΕΛΕΟΣ!! 1
Anastazio Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 16 hours ago, chek2fire said: παιδιά το High Score είναι φοβερό ντοκυμαντέρ τελικά. ΜΙλάμε περιγράφει απόλυτα τις απαρχές του gaming και τις ιστορίες του. Έχει και καλύτερες παραγωγές χωρίς την ;χρειαστη tryhard broπαγανδα του νετφλιξ όπως ahoy,noclip κλπ. 1
JTRGamer Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Τι παιχνιδάρα ρε σεις το wolfenstein του 2009! Το εγκατέστησα σήμερα και το παίζω πρώτη μου φορά και έχω πάθει πλάκα Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2020 από JTRGamer 2
firepc Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, JTRGamer είπε Τι παιχνιδάρα ρε σεις το wolfenstein του 2009! Σταματα να μεγαλωνεις το backlog μου! 👿 1
p4n0s86 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, JTRGamer είπε Τι παιχνιδάρα ρε σεις το wolfenstein του 2009! Το εγκατέστησα σήμερα και το παίζω πρώτη μου φορά και έχω πάθει πλάκα Υπάρχει σε ψηφιακό; Δεν μπορώ να το βρω σε κάποιο store. 1
KilliK Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) - 6 ώρες πριν, firepc είπε νομιζω κι αυτο χωρις στεγη ειναι γιεπ. υπαρχει σχετικο petition στο GOG να το φερουν στο store. χλωμο ομως. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2020 από KilliK 1
panagiotis54 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 μια απιστευτη μετριοτητα δυστυχως.....
chek2fire Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 οι Ιάπωνες έχουν κάνει φοβερή δουλειά σε αυτά τα gta style video που έχουν φτιάξει. Eδώ είναι το τελευταιο τους αλλά αξίζουν όλα. Εχουν φτιάξει άλλα 3 που θα τα βρείτε στο κανάλι στο youtube 2
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Από ότι κατάλαβα το sucide squad και το gotham knights θα είναι σαν το avengers. Μέχρι στιγμής το gotham knights μου φαίνεται ποιο ενδιαφέρον, και ότι σε αφήνει να παίξεις με τον red hood και nightwing, αλλά και με τα άλλα μελή της bat family, για μένα είναι θετικό. Από την άλλη όλα τα μελή της suicide squad μου είναι εντελώς αδιάφορα, ίσως μόνο ο deathshot να αξίζει. Που αν κρίνω από το trailer το gameplay του θα είναι σαν του iron man, που μέχρι στιγμής είναι το χειρότερο στο avengers. Έχει ανεβεί ένα gameplay video για το gotham knights. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2020 από Επισκέπτης
panagiotis54 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε hmm.... για μενα και τα 2 μοιαζουν απογοητευτικα....ελπιζω να κανω λαθος Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2020 από panagiotis54
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Μπορεί να θυμίζει sunset overdrive(που για μένα είναι ένα από τα χειρότερα παιχνίδια που έχω παίξει), αλλά το trailer είναι λες και βλέπω το νέο avengers game, όποιος έχει παίξει την beta, θα καταλάβει. Αναρωτιέμαι το story πως θα είναι. Εαν και αρκετοί λένε ότι η justice league δεν είναι η πραγματική, αλλά κλώνοι που έφτιαξε ο brainiac. Ελπίζω να βάλουν και κάποιον χαρακτήρα με υπερδυνάμεις, γιατί πραγματικά μου ακούγετε αστείο ότι αυτές οι δευτερατζες θα σκοτώσουν τον superman και την justice league.
panagiotis54 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 26 λεπτά πριν, spiderman 20999 είπε Μπορεί να θυμίζει sunset overdrive(που για μένα είναι ένα από τα χειρότερα παιχνίδια που έχω παίξει), αλλά το trailer είναι λες και βλέπω το νέο avengers game, όποιος έχει παίξει την beta, θα καταλάβει. αρα σκ@τ@ οπως και να το δεις?! "Fans can tailor their experience, whether playing on their own as a single-player, switching between characters at will, or teaming up with friends in multiplayer co-op." και τα 2 dc games δηλ ειναι Games as a service multiplayer co-op.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δεν ξέρω, το single player κομμάτι τον avengers είναι διασκεδαστικο και είναι ποιο κοντά στο gotham knights, δηλαδή ελέγχεις έναν χαρακτήρα και τον άλλον το pc. Οπότε πιστεύω πως και το gotham knights, όπως και το suicide squad, θα έχουν διασκεδαστικο single player. Πιστεύω ότι και τα τρία παιχνίδια θα έχουν πρόβλημα στο online κομμάτι, που πιθανόν θα νεκρωθεί γρήγορα. Επίσης ένα που μου έκανε εντυπώσει είναι ότι το παιχνίδι διαδραματίζεται στο arkham universe, αλλά έχουν αλλάξει την φυλή του death shot. Την harley quinn την έκαναν να μοιάζει ποιο πολύ με την harley quinn της ταινίας suicide squad πάρα με αυτή από τα arkham παιχνίδια. Το ίδιο ισχύει και για τον king shark που είναι λες και πήραν αυτός από την σειρά harley quinn. Εγώ περίμενα πως το suicide squad θα ήταν ποιο κοντά στο ''batman assault on arkham'', που και αυτό διαδραματίζετα στο arkham universe, αλλά μάλλον θα πάρουμε μια ποιο χαζοχαρουμενη εκδοχή της suicide squad η οποία θα είναι ποιο κοντά στην νέα ταινία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις