KilliK Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 μπα, οι Ιαπωνες καταλαβανε οτι μπορουν να βγαλουν κερδη απο την PC αγορα;
firepc Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Halo Infinite Καθυστερεί λόγω χρόνιων προβλημάτων https://www.gameworld.gr/component/content/article/180-fps/40591-halo-infinite-περίοδος-κυκλοφορίας Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2020 από firepc
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Καλά τι διάλο έκαναν με το HALO δεν μπορώ να καταλάβω. Τόσα χρόνια είχαν για να το συντονίσουν με το release του SeriesX. Έλεος δηλαδή. Ή απλά έφτιαξαν αυτήν την μπούρδα και περίμεναν μήπως βγουν τα fan boys να πουν παιχνιδάρα και άλλα τέτοια and get away with it, αλλά δεν τους βγήκε, έπεσε κράξιμο. Είναι να απορείς με κάποια πράγματα, και να πεις να ήταν κάνα μικρό indie studio, άντε εντάξει..
p4n0s86 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Τι επικούρα είναι αυτή που έσκασε απ' το πουθενά??!! 8
ilos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 17 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε Τι επικούρα είναι αυτή που έσκασε απ' το πουθενά??!! Κλασική περίπτωση δε κατάλαβα Χριστό, αλλά want to play.😁 1
Arkin Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Γνωριζει καποιος τι ισχυει γιατι γραφει πανω οτι η τιμη ειναι για 6 μηνες και μετα απο κατω οτι ειναι για 12 μηνες
G.TH. Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δεν ξέρω τι εννοεί στα σίγουρα, αλλά το έχω γράψει και στο σχετικό νήμα, υπάρχει κι άλλο κόλπο χωρίς δέσμευση. Αν έχεις ενεργή συνδρομή, πας να κάνεις παύση ένα μήνα θα σου πεταχτεί ένα μήνυμα before you go, we'd like to offer you a special discount, stay subscribed and take 4 dollars off. Ισχύει και σήμερα, δεν την έχω ακυρώσει ακόμα και το δοκίμασα. Και το έχουν κάνει και σε προηγούμενους μήνες.
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, Arkin είπε Γνωριζει καποιος τι ισχυει γιατι γραφει πανω οτι η τιμη ειναι για 6 μηνες και μετα απο κατω οτι ειναι για 12 μηνες σου λέει ότι για 6 μήνες θα πληρώνεις τόσο, αλλά η συνδρομή σου θα πρέπει να είναι συνεχής στο 12μηνο, εαν την κόψεις ή την παγώσεις την χάνεις την προσφορά.
Arkin Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, xtrmsnpr είπε σου λέει ότι για 6 μήνες θα πληρώνεις τόσο, αλλά η συνδρομή σου θα πρέπει να είναι συνεχής στο 12μηνο, εαν την κόψεις ή την παγώσεις την χάνεις την προσφορά. Μα μπορω να την κρατησω για 6 μηνες και μετα να διακοψω. Γιατι γραφει οτι η τιμη αυτη θα ειναι κλειδωμενη για 12 μηνες απο κατω? 24 λεπτά πριν, G.TH. είπε Δεν ξέρω τι εννοεί στα σίγουρα, αλλά το έχω γράψει και στο σχετικό νήμα, υπάρχει κι άλλο κόλπο χωρίς δέσμευση. Αν έχεις ενεργή συνδρομή, πας να κάνεις παύση ένα μήνα θα σου πεταχτεί ένα μήνυμα before you go, we'd like to offer you a special discount, stay subscribed and take 4 dollars off. Ισχύει και σήμερα, δεν την έχω ακυρώσει ακόμα και το δοκίμασα. Και το έχουν κάνει και σε προηγούμενους μήνες. Ναι το δινουν και αυτο εγω ειχα κανει ακυρωση τον προηγουμενο μηνα και μου εδωσαν το bundle Ιουνιου στα 5.49 και μετα διεκοψα τελειως.
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, Arkin είπε Μα μπορω να την κρατησω για 6 μηνες και μετα να διακοψω. Γιατι γραφει οτι η τιμη αυτη θα ειναι κλειδωμενη για 12 μηνες απο κατω? γιατί δεν θα μπορείς να κάνεις συνδρομή στα 8.99 που σου δίνει η προσφορά, θα πάει στην τιμή που πωλείται κανονικά. Αυτό γράφει στο *
G.TH. Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Μα μπορω να την κρατησω για 6 μηνες και μετα να διακοψω. Γιατι γραφει οτι η τιμη αυτη θα ειναι κλειδωμενη για 12 μηνες απο κατω? Γιατί η προσφορά είναι για 12 μήνες. Είναι η προσφορά μήνας-μήνας για 12 μήνες αλλά αν δεις υπάρχει και η ετήσια με λίγα περισσότερα χρήματα. Εκεί (κατά 99%) μπορείς να κάνεις όσες παύσεις θες. Αν θες στείλε τους εμαιλ, απαντάνε σε 20-30 ώρες.
Arkin Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 9 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε γιατί δεν θα μπορείς να κάνεις συνδρομή στα 8.99 που σου δίνει η προσφορά, θα πάει στην τιμή που πωλείται κανονικά. Αυτό γράφει στο * 3 λεπτά πριν, G.TH. είπε Γιατί η προσφορά είναι για 12 μήνες. Είναι η προσφορά μήνας-μήνας για 12 μήνες αλλά αν δεις υπάρχει και η ετήσια με λίγα περισσότερα χρήματα. Εκεί (κατά 99%) μπορείς να κάνεις όσες παύσεις θες. Αν θες στείλε τους εμαιλ, απαντάνε σε 20-30 ώρες. Αυτο εδω μου βγαζει οταν πανω να κανω συνδρομη. Αρα τους πρωτους 6 μηνες ειναι κανονικα στα 8.99 ξεκινωντας απο τον Αυγουστο και μολις παρω και τα παιχνιδια Ιανουαριου το κοβω κανονικα μιας και μετα παει στα 17.99. Δεν ειναι δηλαδη μηνας παρα μηνας στα 8.99. Οι πρωτοι 6 μηνες ειναι 8.99 και μετα 17.99 δεν γραφει καπου οτι ειναι υποχρεωτικο να μεινω 12 μηνες για να παρω την προσφορα. Και δεν γινεται κιολας να το κανουν μαις και στο 6μηνο αφαιρεις το paypal και διακοπτετε αυτοματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις