Επισκέπτης Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε Έχεις σκεφτεί ότι έχουν τα θέματα τους και βγάζουν καλούς τίτλους πλέον με το σταγονόμετρο, γιατί εταιρίες σαν τη Ubisoft δίνουν περισσότερη βάση στην ποσότητα, παρά στην ποιότητα επειδή υπάρχει κοινό όπως εσύ που ζητάει τέτοια project συνεχώς, επειδή δεν αρκείται με άλλα είδη; Μα ίσα ίσα εγώ ζητάω εξέλιξη στα γραφικά, όχι μαζικά ίδια games σε διαφορετική ιστορική περίοδο το καθένα. Και φυσικά δεν περιμένω η ίδια εταιρεία να βγάζει γραφικάρες κάθε χρόνο αλλά φέτος 2-3 εταιρείες, του χρόνου κάποιες άλλες 2-3 και πάει λέγοντας. Ένας λόγος που βλέπουμε ελάχιστα games με τούμπανα visuals είναι ότι ακόμη οι περισσότεροι έχουν τις πλεμπο-1060/RX570 και γενικά το online gaming "πουλάει" που εκεί έτσι και αλλιώς δεν σε νοιάζουν τα γραφικά αφού ρίχνεις τις ρυθμίσεις για να έχεις περισσότερα φπσ..
Brandtobrand Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 13 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Μα ίσα ίσα εγώ ζητάω εξέλιξη στα γραφικά, όχι μαζικά ίδια games σε διαφορετική ιστορική περίοδο το καθένα. Και φυσικά δεν περιμένω η ίδια εταιρεία να βγάζει γραφικάρες κάθε χρόνο αλλά φέτος 2-3 εταιρείες, του χρόνου κάποιες άλλες 2-3 και πάει λέγοντας. Ένας λόγος που βλέπουμε ελάχιστα games με τούμπανα visuals είναι ότι ακόμη οι περισσότεροι έχουν τις πλεμπο-1060/RX570 και γενικά το online gaming "πουλάει" που εκεί έτσι και αλλιώς δεν σε νοιάζουν τα γραφικά αφού ρίχνεις τις ρυθμίσεις για να έχεις περισσότερα φπσ.. Δες ταινία που έχουν τέλεια γραφικά, αφού έτσι κ αλλιώς τα παιχνίδια σαν παιχνίδια ΔΕΝ σε ενδιαφέρουν. Αλήθεια το RDR2 που εκθειάζεις οπτικά πόσες ώρες ασχολήθηκες ? 1
ilos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Το θέμα είναι να έχουμε καλά games και αν συνοδεύονται και από καλά γραφικά είναι ένα bonus. Δεν είναι προαπαιτούμενα 2080ti, αμπέρια, φλομπέρια και τα σχετικά για να απολαύσεις ένα game. Αν χρειάζονται είναι επειδή τα ports τα ανάλαβαν άμπαλοι ή μιλάμε για εξαιρετικές περιπτώσεις τύπου og Crysis ή Microsoft Flight Simulator που μόλις βγήκε. Δε γίνεται να χρειάζεσαι 2 φορές την ισχύ του og ps4 για το HZD για να παίξεις στα ίδια settings και framerate. Meanwhile όσο βγαίνουν gpu του 1000ρικού που διαφημίζονται με sub60 fps minecraft RTX κλπ, θα μου επιτρέψετε να απολαμβάνω αυτό στην τοστιέρα μου. 3 1
NickTG Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, yiannis1991 said: Μα ίσα ίσα εγώ ζητάω εξέλιξη στα γραφικά Ζητάς εξέλιξη στα γραφικά κάνοντας άκυρα σχόλια για indie παιχνίδια που έχουν φτιαχτεί από 5 άτομα και δεν έχεις παίξει ποτέ? Που ούτως ή άλλως δεν ζητάς εξέλιξη στα γραφικά αλλά παιχνίδια που έχουν το art style που προτιμάς. Το Ratchet and Clank για παράδειγμα μια χαρά εξέλιξη έχει άλλα δεν σε είδα ενθουσιασμένο. 3 hours ago, yiannis1991 said: Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2020 από NickTG 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Εντάξει συγνώμη που έθιξα τα παιχνίδια στις εταιρείες των οποίων μάλλον είστε μέτοχοι για να τα υπερασπίζεστε τόσο σθεναρά. Pixel art και παιδικά γραφικά μέχρι να σβήσει ο ήλιος λοιπόν, δεν χρειάζεται να αγοράζουμε και κάρτες γραφικών
d4ydr33m3r Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Διάβασε λίγο τι σου γράφει απαντάς σε άκυρα πράγματα.. 1
Brandtobrand Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε Εντάξει συγνώμη που έθιξα τα παιχνίδια στις εταιρείες των οποίων μάλλον είστε μέτοχοι για να τα υπερασπίζεστε τόσο σθεναρά. Pixel art και παιδικά γραφικά μέχρι να σβήσει ο ήλιος λοιπόν, δεν χρειάζεται να αγοράζουμε και κάρτες γραφικών Το έχουμε καταλάβει, την έχεις μεγάλη .. την κάρτα. Δεν χρειάζεται να το αναφέρεις και σε κάθε θέμα όμως, ούτε που μας νοιάζει κιόλας. 1
Fulgore Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Στις 17/8/2020 στις 10:44 ΜΜ, yiannis1991 είπε Λέτε να κάνει για την ανιψιά μου που θα πάει δεύτερα δημοτικού ή θα το βρει παιδικό; Ε ρε βγάλτε κάνα game της προκοπής, που έχουμε πήξει στα παιδικά γραφικά και στα plebG, lol και δε συμμαζεύεται.. Παιξε Multiplayer παιχνιδια αν δεν περναει η ωρα σου πχ' call of duty modern warfare ή Warzone,Batllefield,Titanfall κλπ.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 4 ώρες πριν, Fulgore είπε Παιξε Multiplayer παιχνιδια αν δεν περναει η ωρα σου πχ' call of duty modern warfare ή Warzone,Batllefield,Titanfall κλπ. Απαπαπα, ούτε καν, καρκίνος. Μόνο single..
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 https://www.dsogaming.com/news/rumor-nvidia-rtx-3090-ampere-founders-edition-gpu-to-have-a-starting-price-of-1399-usd/ Rumor: Nvidia RTX 3090 ‘Ampere’ Founders Edition GPU to have a starting price of $1399 USD 😝😝 1
silenoz66 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Εγώ σε καμία εβδομάδα που θα φύγει πάλι η γυναίκα, έχω χρόνο άπειρο για κάψιμο. Είμαι ανάμεσα σε Mortal shell, Ηorizon zero Dawn, Death stranding.. Προφανώς όλα τα τα παίξω μέσα στην χρονιά αλλά δνε ξέρω τώρα με ποιο να ξεκινήσω Mortal shell μια ώρα έπαιξα μπετα μόνο ..μου φάνηκε οκ αλλά δεν περιμένω κάτι αντάξιο επιπέδου Μιγιαζάκι. Horizon zero Dawn μόνο οτι έχω διαβάσει εδώ στο αντίστοιχο νήμα και από Death stranding δεν έχω ιδέα. Καμια πρόταση??
jimpsar Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, silenoz66 είπε Εγώ σε καμία εβδομάδα που θα φύγει πάλι η γυναίκα, έχω χρόνο άπειρο για κάψιμο. Είμαι ανάμεσα σε Mortal shell, Ηorizon zero Dawn, Death stranding.. Προφανώς όλα τα τα παίξω μέσα στην χρονιά αλλά δνε ξέρω τώρα με ποιο να ξεκινήσω Mortal shell μια ώρα έπαιξα μπετα μόνο ..μου φάνηκε οκ αλλά δεν περιμένω κάτι αντάξιο επιπέδου Μιγιαζάκι. Horizon zero Dawn μόνο οτι έχω διαβάσει εδώ στο αντίστοιχο νήμα και από Death stranding δεν έχω ιδέα. Καμια πρόταση?? Ωραιος Προσωπικά souls φάση δεν ήμουν ποτέ. Death stranding δείχνει εντυπωσιακό πολύ ιδιαίτερο αλλα ενδεχομένως βαρετό? Πάντα με προσωπική μου άποψη. Το Horizon dawn το περίμενα πως κ πως σε PC. Ναι έχει τα θέματα του και θέλει δυνατο μηχάνημα να το απολαύσεις αλλα είναι υπέροχο σαν παιχνίδι. Και παιζει και σε καλές τιμές σε κλειδαδικα. Υπάρχει και στο θείο βέβαια να το δοκιμάσεις . Καλό κάψιμο. 1
silenoz66 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 26 λεπτά πριν, jimpsar είπε Ωραιος Προσωπικά souls φάση δεν ήμουν ποτέ. Death stranding δείχνει εντυπωσιακό πολύ ιδιαίτερο αλλα ενδεχομένως βαρετό? Πάντα με προσωπική μου άποψη. Το Horizon dawn το περίμενα πως κ πως σε PC. Ναι έχει τα θέματα του και θέλει δυνατο μηχάνημα να το απολαύσεις αλλα είναι υπέροχο σαν παιχνίδι. Και παιζει και σε καλές τιμές σε κλειδαδικα. Υπάρχει και στο θείο βέβαια να το δοκιμάσεις . Καλό κάψιμο. Ναι η HZD ή μορταλ θα παιχτεί τώρα. Εγώ είμαι πολύ Fan των souls(600hours+ played) και έκατσα και είδα reviews για μορταλ σελ. Οπότε σίγουρα θα το παίξω κάποια στιγμή. Από την άλλη παρότι δεν είμαι φαν τύπου HZD ακόμη και φίλοι μου που το έπαιξαν στο play λένε ότι είναι παιχνιδάρα..Άρα η λογική λέει ότι αν του δώσω μια ευκαιρία σίγουρα θα μου αρέσει Ίσως τα ξεκινήσω από εβδομάδα παράλληλα και οποίο με κερδίσει με κέρδισε για αρχή 1
Fulgore Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 9 ώρες πριν, yiannis1991 είπε Απαπαπα, ούτε καν, καρκίνος. Μόνο single.. Εχουν και single player αυτα τα παιχνιδια. Με λιγα λογια αν δεν βρισκεις κατι καινουργιο να παιξεις,κοιταξε και σε προηγουμενες χρονιες γιατι δεν νομιζω να εχεις παιξει κυριολεκτικα οτι ΑΑΑ εχει κυκλοφορησει ως τωρα.
firepc Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Η SEGA θα γίνει “επιθετική” με τη μεταφορά παλιών και νέων παιχνιδιών της στο PC https://unboxholics.com/news/gaming/78113-i-sega-tha-ginei-epithetiki-me-ti-metafora-palion-kai-neon-paichnidion-tis-sto-pc
Προτεινόμενες αναρτήσεις