Anuminas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Eιναι λογος αγοράς κονσολας αλλα απο τις πωλήσεις σε κονσολες συνήθως μπαινουν μέσα. Οποτε συμφέρει να κυκλοφορούνε τα 1st party και σε pc έστω και μετά απο κάποιο καιρο, δηλαδη η sony, γιατι η microsoft κυκλοφορει πλέον τα πάντα ταυτοχρονα και στο pc.
d4ydr33m3r Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, Anuminas είπε Eιναι λογος αγοράς κονσολας αλλα απο τις πωλήσεις σε κονσολες συνήθως μπαινουν μέσα. Οποτε συμφέρει να κυκλοφορούνε τα 1st party και σε pc έστω και μετά απο κάποιο καιρο, δηλαδη η sony, γιατι η microsoft κυκλοφορει πλέον τα πάντα ταυτοχρονα και στο pc. Μπαινουν μεσα στην αρχη ή τουλαχιστον ειναι ισα βαρκα ισα πανια με τις πωλησεις σε s/w τιτλους. Οσο νωριτερα ισοσκελισουν την κατασταση τοσο νωριτερα θα επερχεται η κερδοφορια.. Και νομιζω οτι το brand name Sony στην κονσολα πουλαει καλα.. Αντιθετως οπως ειπα πριν εγω θεωρω οτι αν ηξερα οτι θα βγουν de facto και σχετικα συντομα ολο και περισσοτεροι τιτλοι της Sony προσωπικα δεν θα προχωρουσα σε αγορα της. Θεωρω οτι προς το παρον εχει δυνατα χαρτια ακομη στα χερια της για να ξεκινησει να το κανει. Η MS το κανει για λογους που οπως το καταλαβαινω εγω εξηγησα σε προηγουμενο ποστ.. Βασικα και εγω αυτο θελω να μας φερει οσα περισσοτερα exclusives μπορει στο PC.. Αυτο ελειπε να θελω να τα παιξω στην κονσολα μου αντι για το pc μου.. Θα δουμε τι να πω;
ilos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Αν πάρουμε έστω και ένα bloodborne remastered όπως γράφεται θα είναι μεγάλη νίκη. Καλά αν βγει και κανένα god of war, ανοίξτε σαμπάνιες.😁 1
naruto14 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Μην περιμένετε να δείτε PS5 exclusives στο PC. Το μόνο αποκλειστικό παιχνίδι του PS4 από studio της Sony που βγαίνει στο PC είναι το horizon zero dawn και αυτό μετά από 3 χρονια. Εμένα πιο πολύ μου κάνει για προώθηση του franchise μιας και τώρα ανακοινώθηκε το 2 και να πείσει και κάποιους PC gamers να αγοράσουν τη κονσόλα. Έτσι και αλλιώς ένας "σοβαρός" pc gamer πλέον θα κοιτάει ή PS5 ή Switch, μιας και ανήκει ήδη στο οικοσύστημα του xbox. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2020 από naruto14 1
Fulgore Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 6 λεπτά πριν, naruto14 είπε Μην περιμένετε να δείτε PS5 exclusives στο PC. Δεν νομιζεις οτι ειναι ατοπο να μιλαμε για ps5 exclusives στο pc πριν καν κυκλοφορησει το ps5? Να σου θυμισω παντως οτι πριν λιγα χρονια θυμαμαι κοσμο και στο εδω forum να λεει οτι δεν προκειται να δουμε κανενα playstation exclusive στο PC,και να που ειμαστε στο 2020 και εχουμε δει τα Journey,Horizon zero dawn,Death Stranding,Detroid Become Human/beyond 2 souls. Μεχρι και το Red Dead redemption 2 ειδαμε,που το πρωτο ηταν γενικα console exclusive. Αρα ας μην βιαστουμε για αλλη μια φορα να βγαλουμε συμπερασματα θα ελεγα. 2
naruto14 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 5 λεπτά πριν, Fulgore είπε Δεν νομιζεις οτι ειναι ατοπο να μιλαμε για ps5 exclusives στο pc πριν καν κυκλοφορησει το ps5? Να σου θυμισω παντως οτι πριν λιγα χρονια θυμαμαι κοσμο και στο εδω forum να λεει οτι δεν προκειται να δουμε κανενα playstation exclusive στο PC,και να που ειμαστε στο 2020 και εχουμε δει τα Journey,Horizon zero dawn,Death Stranding,Detroid Become Human/beyond 2 souls. Μεχρι και το Red Dead redemption 2 ειδαμε,που το πρωτο ηταν γενικα console exclusive. Αρα ας μην βιαστουμε για αλλη μια φορα να βγαλουμε συμπερασματα θα ελεγα. Καλό είναι όταν κάνουμε παράθεση να κάνουμε όλο το post και όχι ότι μας βολεύει. Αμα ξαναδιαβάσεις το μήνυμα μου θα δεις ότι μιλάω για studio της Sony. Και από όλα αυτά μόνο το Horizon βγήκε στο PC. Όλα τα άλλα είναι ανεξάρτητοι developers που κάναν απλά συμφωνία με την Sony για publish των παιχνιδιών τους. Μετά το πέρας της συμφωνίας έχουν κάθε δικαίωμα να το κυκλοφόρησουν και στο PC. Κανένα God Of War, the last of us, bloodborne, uncharted και ακόμα και το horizon δεν πρόκειται να κυκλοφόρησουν στο pc χωρίς την άδεια της Sony. Και μέχρι στιγμής το focus ης Sonyπαραμένει στις κονσόλες της. Το τι ακριβώς συμβαίνει και ποιοι είναι οι λόγοι πίσω από τη κυκλοφορία του horizon δε το ξέρει κανείς μας και απλά κάνουμε εικασίες.
NickTG Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 4 minutes ago, Fulgore said: Journey,Horizon zero dawn,Death Stranding,Detroid Become Human/beyond 2 souls. Μεχρι και το Red Dead redemption 2 ειδαμε,που το πρωτο ηταν γενικα console exclusive. Ναι, είδαμε το Journey 7 χρόνια μετά, το Horizon 3.5 χρόνια μετά και στο καπάκι σου δείχνει το 2 όπου θα είναι στο PS5 για όποιον τυχαία θέλει να παίξει τη συνέχεια, το Death Stranding που είχαν πει από την αρχή ότι θα βγει σε PC απλά μετά το έθαψαν λίγο για λόγους marketing ενώ το ανακοίνωσαν πάλι επίσημα πριν βγει στο PS4 και τα άλλα 2 που είχαν συμβόλαιο για timed exclusivity. Από αυτά μόνο το ένα είναι της Sony. To Red Dead Redemption δεν ταιριάζει καν με την υπόλοιπη λίστα αλλά εντάξει, να φαίνονται πολλά.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Αν θυμάμαι καλά, το πρώτο RDR είχε διάφορα θέματα και ο κώδικας ήταν περίεργος, οπότε αντί να το βγάλουν σε PC port (που εκεί θα γινόταν μπέρδεμα), το άφησαν στις κονσόλες.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 To Last of Us δεν μπορούν να το ξε-exclusive-άσουν;
firepc Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 το god of war του χρονου ειναι στανταρακι Mark my words
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 22 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Meh, God of War θέλουμε.. O καθένας αρέσκεται σε διαφορετικά games. Εμένα μου αρέσει πολύ το στυλ του Last of Us, αλλά και God of War δεν θα με χαλούσε προφανώς..
firepc Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Διαθεσιμο το Torchlight 3 σε early access https://store.steampowered.com/app/1030210/Torchlight_III/ 30€ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις