xtrmsnpr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, Fulgore είπε Δεν χρειαζεται καποια αιτηση. Ενα pm στον υπευθυνο χρειαζεται Εαν φτασουμε στο launch του και δεν εχει ανοιξει το θεμα,ε θα ανοιξω αλλο καινουργιο, μην φοβασαι ναι μωρέ κατάλαβες τί λεω. εγω με report το παίζω και γράφω τί θέλω
ilos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, firepc είπε Αποψε ειναι το Event της Sony οπου δεν θα δειξει το μηχανημα. Τα προγνωστικα κανουν λογο για: Demon's Souls Remaster Bloodborne Remaster Spider-Man 2 Resident Evil 8 Ενα νέο AAA παιχνίδι Horizon Zero Dawn (Release Date και ανοιγμα των pre-order) Η αμήχανη στιγμή όταν ένα απλό playstation event έχει πιο πολύ ενδιαφέρον για τον pc gamer από το pc gaming show.😁
firepc Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 33 λεπτά πριν, ilos είπε Η αμήχανη στιγμή όταν ένα απλό playstation event έχει πιο πολύ ενδιαφέρον για τον pc gamer από το pc gaming show.😁 για μενα το λες?
ilos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 8 λεπτά πριν, firepc είπε για μενα το λες? Δεν είναι μομφή για offtopic, προσωπική μου διαπίστωση είναι. Μην αρπάζεστε τόσο εύκολα.😁
panagiotis54 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 προφανως και εχει ενδιαφερον...τοσα χρονια πισω μας κρατανε οι κονσολες...δεν πρεπει να δουμε αν κουνηθηκαν μερικα εκατοστα προς τα εμπρος αυτη τη φορα? παιζετε το μελλον μας κατα καποιον τροπο
firepc Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Ολα τα events εχουν ενδιαφερον για τον pc gamer γτ παιρνει απο παντου παιχνιδια. Δλδ απο event των MS, Sony, PC Gaming Show. Οχι μονο απο games first party, αλλα και απο third party οπως ειχε γινει τοτε σε event της sony που ειχαν δειξει το ρεζι 3
d4ydr33m3r Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, ilos είπε Η αμήχανη στιγμή όταν ένα απλό playstation event έχει πιο πολύ ενδιαφέρον για τον pc gamer από το pc gaming show.😁 Οντως.. Εμ ειναι που δεν μας ενδιαφερουν και οι τιτλοι της Sony βλεπεις σαν pc gamers 😜 (αυτο ομως ειναι μομφη) 😜
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Αν δεν δείξουν την κονσόλα, τι θα δείξουν τότε; Τουλάχιστον τα games που θα δείξουν να έχουν RT..
firepc Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 το Ghostwire Tokyo και μου φανηκε καλο, αλλα και δεν.. Ειναι ενα ερωτηματικο το game
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 το ξέρω είμαστε στα PCια, αλλά με κάνατε να δω την παρουσίαση και έχω να πω μόνο αυτό.. sony just killed MS ps5 1
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, anonymousss94 είπε Αισθητικα δεν θα ελεγα οτι ειναι καλυτερο απο το xbox. Bασικα καμια απο τις δυο κονσολες δεν ειναι να τρελενεσαι απο αποψη εμφανισης μου χε αρέσει το κουτάκι του xbox, αλλά προτιμώ τις καμπύλες που βλέπω από πάνω! Ας είναι αποδοτικό και σε 2-3 χρόνια από την κυκλοφορία του θα το πάρω πρώτο,θα ακολουθήσει το xbox.. λεφτά να χουμε και ζωή μέχρι τότε. @firepc καλά όταν είδα το resident evil 8, λέω ωχ ωχ τί θα φτιάξουν πάλι!
firepc Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, xtrmsnpr είπε μου χε αρέσει το κουτάκι του xbox, αλλά προτιμώ τις καμπύλες που βλέπω από πάνω! Ας είναι αποδοτικό και σε 2-3 χρόνια από την κυκλοφορία του θα το πάρω πρώτο,θα ακολουθήσει το xbox.. λεφτά να χουμε και ζωή μέχρι τότε. @firepc καλά όταν είδα το resident evil 8, λέω ωχ ωχ τί θα φτιάξουν πάλι! φιλε ειχε τεραστια ποικιλια, αλλαζε σκηνικα, καταστασεις, ατμοσφαιρα, τοπια, αρρωστα τυπακια, Χαμος
chrisgewrgi Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Εγω δεν ειδα τπτ next gen παντος ..ανετα γινονται ολα πορτ στα υπαρχον συστηματα 2
Darthvader Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 7 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε Εγω δεν ειδα τπτ next gen παντος ..ανετα γινονται ολα πορτ στα υπαρχον συστηματα Καλά μη βάζεις το χέρι σου στη φωτιά... ανετα τα multi μπορεί (έτσι όπως τα είδαμε) να γονατίζουν τα pc που έχουμε τώρα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις