firepc Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Αποκάλυψη Far Cry 6 τον Ιούλιο? https://unboxholics.com/news/gaming/76198-to-far-cry-6-tha-apokalyfthei-ton-ioulio-fountosan-oi-fimes
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 55 λεπτά πριν, firepc είπε Αποκάλυψη Far Cry 6 τον Ιούλιο? Εγώ θέλω νέο Splinter Cell αλλά με αυτήν τη Ubi τώρα...dunno...
KilliK Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 δεν προκειται να βγαλουν μεχρι να βρουν ενα τροπο να το αρμεξουν. δεν μπορουν να μετατρεψουν ενα stealth game σε action rpg, ουτε να το κανουν online multiplayer. και ειναι καλη ευκαιρια τωρα που υπαρχει ελλειψη σε stealth games. αλλα η Ubisoft παει για τα πολλα, και χανει και τα λιγα.
firepc Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 12 Ιουλίου το event της Ubisoft θα τα μαθουμε ολα εκει
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Voziniotis-3 είπε Far Cry τα σπάνε !!!!!!! These could be the first screenshots from the PC version of Bloodborne Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2020 από {TDi}Dj2k..infc 1
ilos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 31 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε These could be the first screenshots from the PC version of Bloodborne 21 fps με 10900k, τουλάχιστον οι fakers έχουν φαντασία.😁 Τέσπα αν ανακοινωθεί αύριο για pc είναι day1 (p)reorder πάλι. 2
_Theo_ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 3 ώρες πριν, Voziniotis-3 είπε Far Cry τα σπάνε !!!!!!! Μπα...Έχουν γίνει επαναλαμβανόμενα πλέον.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 11 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Μπα...Έχουν γίνει επαναλαμβανόμενα πλέον. Σχεδόν όλα είναι τις Ubisoft και για αυτό έχουν κάνει τα πάντα delay. Παρόλα αυτά το θέμα το έχουν players σαν εμενα που έχουν παίξει όλα τα προηγούμενα στην χρονια που βγήκαν. Τώρα άμα ο άλλος ξεκίνησε από το 4-5 λογικό να περνάει ακόμα καλά με FC.
_Theo_ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Σχεδόν όλα είναι τις Ubisoft και για αυτό έχουν κάνει τα πάντα delay. Παρόλα αυτά το θέμα το έχουν players σαν εμενα που έχουν παίξει όλα τα προηγούμενα στην χρονια που βγήκαν. Τώρα άμα ο άλλος ξεκίνησε από το 4-5 λογικό να περνάει ακόμα καλά με FC. Εγώ είχα ξεκινήσει από το πρώτο, με τους μεταλλαγμένους πιθήκους. Αξεπέραστο παιχνίδι. Το δεύτερο μου φάνηκε μπούρδα, το τρίτο πολύ καλό (κυρίως λόγω Vaas, όχι του Παρασκευά...). Το τέταρτο σούπερ μπούρδα. Το πέμπτο και το New Dawn δεν τα έχω παίξει καν. Σταμάτησα στο Primal, το οποίο δεν το ολοκλήρωσα ποτέ λόγω βαρεμάρας. Γενικά όλα πλέον είναι του στυλ open world με γελοία και βαρετά objectives. Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2020 από _Theo_ 1
firepc Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Αποψε ειναι το Event της Sony οπου δεν θα δειξει το μηχανημα. Τα προγνωστικα κανουν λογο για: Demon's Souls Remaster Bloodborne Remaster Spider-Man 2 Resident Evil 8 Ενα νέο AAA παιχνίδι Horizon Zero Dawn (Release Date και ανοιγμα των pre-order) Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2020 από firepc 2
Fulgore Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Death Stranding PC system requirements have been revealed https://www.pcgamer.com/death-stranding-pc-system-requirements/
xtrmsnpr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 4 λεπτά πριν, Fulgore είπε Death Stranding PC system requirements have been revealed https://www.pcgamer.com/death-stranding-pc-system-requirements/ μα κάντε επιτέλους αίτηση να ανοίξει το θέμα.. Όλο νέα σκάνε για το παιχνίδι..σε 33 μέρες έρχεται
Fulgore Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 11 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε μα κάντε επιτέλους αίτηση να ανοίξει το θέμα.. Όλο νέα σκάνε για το παιχνίδι..σε 33 μέρες έρχεται Δεν χρειαζεται καποια αιτηση. Ενα pm στον υπευθυνο χρειαζεται Εαν φτασουμε στο launch του και δεν εχει ανοιξει το θεμα,ε θα ανοιξω αλλο καινουργιο, μην φοβασαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις