Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν προκειται  να βγαλουν  μεχρι να βρουν ενα τροπο  να το αρμεξουν. δεν μπορουν να μετατρεψουν ενα stealth  game σε action rpg, ουτε να το κανουν online multiplayer.

και ειναι καλη ευκαιρια  τωρα που υπαρχει ελλειψη σε stealth  games. αλλα  η  Ubisoft παει  για  τα πολλα, και χανει και τα λιγα.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Μπα...Έχουν γίνει επαναλαμβανόμενα πλέον.

Σχεδόν όλα είναι τις Ubisoft και για αυτό έχουν κάνει τα πάντα delay. Παρόλα αυτά το θέμα το έχουν players σαν εμενα που έχουν παίξει όλα τα προηγούμενα στην χρονια που βγήκαν. Τώρα άμα ο άλλος ξεκίνησε από το 4-5 λογικό να περνάει ακόμα καλά με FC.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Σχεδόν όλα είναι τις Ubisoft και για αυτό έχουν κάνει τα πάντα delay. Παρόλα αυτά το θέμα το έχουν players σαν εμενα που έχουν παίξει όλα τα προηγούμενα στην χρονια που βγήκαν. Τώρα άμα ο άλλος ξεκίνησε από το 4-5 λογικό να περνάει ακόμα καλά με FC.

Εγώ είχα ξεκινήσει από το πρώτο, με τους μεταλλαγμένους πιθήκους. Αξεπέραστο παιχνίδι.

Το δεύτερο μου φάνηκε μπούρδα, το τρίτο πολύ καλό (κυρίως λόγω Vaas, όχι του Παρασκευά...). Το τέταρτο σούπερ μπούρδα. Το πέμπτο και το New Dawn δεν τα έχω παίξει καν. 

Σταμάτησα στο Primal, το οποίο δεν το ολοκλήρωσα ποτέ λόγω βαρεμάρας. Γενικά όλα πλέον είναι του στυλ open world με γελοία και βαρετά objectives. 

Επεξ/σία από _Theo_
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αποψε ειναι το Event της Sony οπου δεν θα δειξει το μηχανημα.

EaAf9y1VAAAorkp?format=jpg&name=large

Τα προγνωστικα κανουν λογο για:

Demon's Souls Remaster

Bloodborne Remaster

Spider-Man 2

Resident Evil 8

Ενα νέο AAA παιχνίδι

Horizon Zero Dawn (Release Date και ανοιγμα των pre-order)

Επεξ/σία από firepc
  • Like 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

μα κάντε επιτέλους αίτηση να ανοίξει το θέμα.. Όλο νέα σκάνε για το παιχνίδι..σε 33 μέρες έρχεται

Δεν χρειαζεται καποια αιτηση. Ενα pm στον υπευθυνο χρειαζεται :P

Εαν φτασουμε στο launch του και δεν εχει ανοιξει το θεμα,ε θα ανοιξω αλλο καινουργιο, μην φοβασαι :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...