optimus prime Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 20 λεπτά πριν, Arkin είπε Ωραια κινηση απο ΕΑ https://www.dsogaming.com/news/crysis-3-mirrors-edge-catalyst-dragon-age-inquisition-more-are-now-available-on-steam/ Tα εχω βαλει ηδη και κατεβαινουν,Crysis 2 και 3..
hoannis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, yiannis1991 είπε Ναι και τώρα που το είπες, broadside τι είναι; Το πλάι; Και το astern (κάπως έτσι); Λέει ας πούμε "torpedoes astern".. Broadside είναι τα πλευρά του πλοίου. Είναι τα λιγότερο θωρακισμένα μέρη του πλοίου και μπορούν να τα διατρήσουν οι αντίπαλοι ευκολότερα. Επίσης από τα πλευρά μπορούν πιο εύκολα να διατρήσουν το citadel , το οποίο είναι και το περισσότερο θωρακισμένο μέρος του πλοίου , και να να κάνουν την μέγιστη damage που μπορεί να κάνει κάθε βλήμα. Astern είναι η πρύμνη , οπότε το "torpedoes astern" είναι προειδοποίηση για τορπίλες που τις έχουν δει από την πλευρά που είναι η πρύμνη σου. Παρακάτω είναι playlist από videos στα ελληνικά. Spoiler Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2020 από hoannis
naruto14 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, yiannis1991 είπε Εννοώ ότι θέλω games που έχουν και καλά γραφικά και καλό gameplay. Υπάρχουν αρκετά. Στην προκειμένη απλά ρώτησα αν υπάρχει κάτι στο στυλ του Last of US. Δεν υπάρχει αλλά δεν θα παθαίνουμε κιόλας. Ναι το post apocalyptic, slow paced, σκοτεινό gameplay είναι το ιδανικό για μένα αλλά παίζω και αλλά games που έχουν και καλό gameplay και καλά γραφικά.. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι μέσω RPCS3 να παίξεις το πρώτο the last of us (emulator για ps3). Δεν είναι η βέλτιστη εμπειρία, αλλά τελευταία έγιναν μεγάλα βήματα και εκτός από κάνα 2 περιοχές θεωρείται playable. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2020 από naruto14 3
toutsos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Ο πληρης τίτλος του παιχνιδιού "ΑW" που αναφέρατε παραπάνω, παρακαλώ; Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2020 από toutsos
firepc Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, toutsos είπε Ο πληρης τίτλος του παιχνιδιού "ΑW" που αναφέρατε παραπάνω, παρακαλώ; Alan Wake (2010) 1
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Rockstar Shuts Down GTA Online, Red Dead 2 Servers To Honor Of George Floyd
Agent_Orange Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 @naruto14 Μήπως έπαιξες bloodborne αυτές τις μέρες; Εντωμεταξύ πήγα να κάνω embed τα tweets και μου βγάζει insomnia has blocked you απο cloudflare αν θυμαμαι καλα
naruto14 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 16 λεπτά πριν, Agent_Orange είπε @naruto14 Μήπως έπαιξες bloodborne αυτές τις μέρες; Εντωμεταξύ πήγα να κάνω embed τα tweets και μου βγάζει insomnia has blocked you απο cloudflare αν θυμαμαι καλα Έχει 1-2 μήνες. Ετοιμαστείτε για επίσημη ανακοίνωση σε λίγες μέρες. 😝 2
ilos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 40 λεπτά πριν, naruto14 είπε Έχει 1-2 μήνες. Ετοιμαστείτε για επίσημη ανακοίνωση σε λίγες μέρες. 😝 Μακάρι,, αυτό το game στα 60 fps θα είναι εντελώς διαφορετικό game. Άσε που έχω άχτι το pvp του γιατί έχω παίξει ελάχιστα.😁 1
naruto14 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 48 λεπτά πριν, ilos είπε Μακάρι,, αυτό το game στα 60 fps θα είναι εντελώς διαφορετικό game. Άσε που έχω άχτι το pvp του γιατί έχω παίξει ελάχιστα.😁 PvP με τη σημασία της λέξης δεν έχει. Αν και δεν γνωρίζω πως ακριβώς λειτουργεί το PvP στα Dark Souls. Στο Bloodborne απλά αν καλέσεις μια καμπάνα για βοήθεια από κάποιον άλλον παίκτη γίνεσαι "ευάλωτος" και μπορούν άλλοι παίκτες να κάνουν invade στο κόσμο σου και να σε επιτεθούν. Αν είναι έτσι και στα Dark Souls τότε οκ :P. Ισχύει όμως ότι στα 60 fps θα είναι άλλο παιχνίδι. Φαίνεται και από εδώ:
kti23 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Το είχα δοκιμάσει με το PS now αλλά με 10άρα γραμμή προφανώς και είχε τρελό input delay οπότε δεν άξιζε τον κόπο. Μακάρι όντως να βγει και να γίνει μια τριάδα στη wishlist μαζί με death stranding και cyberpunk.
ilos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, naruto14 είπε PvP με τη σημασία της λέξης δεν έχει. Αν και δεν γνωρίζω πως ακριβώς λειτουργεί το PvP στα Dark Souls. Στο Bloodborne απλά αν καλέσεις μια καμπάνα για βοήθεια από κάποιον άλλον παίκτη γίνεσαι "ευάλωτος" και μπορούν άλλοι παίκτες να κάνουν invade στο κόσμο σου και να σε επιτεθούν. Αν είναι έτσι και στα Dark Souls τότε οκ :P. Ισχύει όμως ότι στα 60 fps θα είναι άλλο παιχνίδι. Φαίνεται και από εδώ: Όχι δεν είναι έτσι στα DS. Στο BB είναι πολύ πιο δύστροπο το pvp. Άσε που είναι και λίγο gunspam/vialspam από το λίγο που έπαιξα. Άμα φας κιόλας την στρίγγλα που βαρά καμπάνες μετά κόβεται εντελώς και το pvp σε εκείνη την area. Στα souls λίγο πολύ έχει πάντα pvp στα pvp areas και καμιά φορά invades σε areas που δεν έχεις φάει το main boss.Το bloodborne δεν έχει ούτε covenants (αν εξαιρέσουμε τα beast/broccoli builds) ούτε pvp areas. Βασικά γράψε λάθος έχει 2 covenants, τα βαμπίρια και τους executioners από ότι θυμάμαι. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2020 από ilos
KilliK Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 O γνωστος retro historian 8-Bit Guy εχει ξεκινησει ενα ταξιδι νοσταλγιας στο Τεξας, οπου επισκεπτεται τα κτιρια οπου στεγαζονταν/αι οι πιο σημαντικες πρωην και νυν εταιρειες software και τεχνολογιας της πολιτειας. ID, Midway, 3DRealms, Compaq, Texas Instruments, το DeLorean εργοστασιο, στο παλιο control room της ΝΑΣΑ και πολλες αλλες. Εκει τον περιμενουν ανθρωποι που ειχαν δουλεψει στις εταιρειες αυτες και συνηθως κανουν μαζι μια μικρη ξεναγηση στα κτιρια και συζητανε πως ηταν οταν φτιαχνανε το Duke Nukem 3D η το Mortal Kombat 3. Το αναφερω για οποιον εχει μεγαλωσει με αυτα τα ονοματα και ενδιαφερεται να μαθει λιγο απο την ιστορια τους. Εχει βγαλει μεχρι στιγμης δυο επεισοδια και αναμενονται και αλλα: Spoiler 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις