Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, d4ydr33m3r είπε

Συμφωνω TLOU δεν ειναι αλλα ειναι και αυτο παρα πολυ καλο απλα του λειπει το fine touch σε level design και art direction.

Μακαρι τα θεματα του days gone να ηταν μονο αυτα που αναφερεις,αλλα δυστηχως εχει και αλλου θεματα που εχουμε αναφερει στο σχετικο θεμα του.

Καλη η πρωτη προσπαθεια του συγκεκριμενου στουντιο,αλλα μεχρι εκει.

36 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Ίσως. Εγώ θέλω κάτι σαν το Exodus. Σύγχρονα γραφικά, slow paced, post apocalyptic που δεν εστιάζει μόνο στο να σκοτώνεις σωρηδόν ζόμπια. Αυτό θέλω. Ε κάτι τέτοιο είναι το Last of Us, αλλά δεν υπάρχει για PC..

Ε τι ισως,αφου ετσι ειναι. Το οτι δυσκολα βρισκεις παιχνιδια που να καλυπτουν συγκεκριμενα προσωπικα σου γουστα/κριτήρια,δεν σημαινει οτι πρεπει να τσουβαλιαζεις οτι παιχνιδι κυκλοφορει στο pc οπως εκανες πιο πισω.  

Επεξ/σία από Fulgore
  • Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Μακαρι τα θεματα του days gone να ηταν μονο αυτα που αναφερεις,αλλα δυστηχως εχει και αλλου θεματα που εχουμε αναφερει στο σχετικο θεμα του.

Ε τι ισως,αφου ετσι ειναι. Το οτι δυσκολα βρισκεις παιχνιδια που να καλυπτουν συγκεκριμενα προσωπικα σου γουστα/κριτήρια,δεν σημαινει οτι πρεπει να τσουβαλιαζεις οτι παιχνιδι κυκλοφορει στο pc οπως εκανες πιο πισω.  

Δεν τσουβάλιασα τα games, αλλά τα γραφικά..

50 λεπτά πριν, koyris είπε

Fallout 

To έχω παίξει και αυτό. Πολύ μέτρια τα γραφικά του..

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, firepc είπε

εισαι πολυ ερωτευμενος με τα γραφικα

Κριμα, χανεις τοσα games

Ε δε μπορώ. Έχω 4-5 ώρες τη βδομάδα τα ΣΚ για να παίζω. Άμα είναι να παίζω games που έπαιζα με την 1050 και ένα διπύρηνο intel στην τηλεόραση, ε κλάφτα Χαράλαμπε. Θέλω να ανοίγει το μάτι μου :P

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Μπορει αλλά παραμένει τίτλος που θα τον ήθελα στο pc.. Εγω το ευχαριστηθηκα δεόντως. 

Επισκέπτης
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Αδιάφορα τα graphs μπροστά στο gameplay αλλα εσύ ξέρεις. Από εκεί και πέρα μια λέξη, mods!

Για μένα gameplay = graphics. Γι' αυτό ανέφερα και games με ωραίο gameplay (π.χ Exodus, RDR2)..

• Moderators
Δημοσ.
4 ώρες πριν, yiannis1991 είπε

Και γενικά είναι ώρες ώρες που οι δικοί σου πεθαίνουν υπερβολικά γρήγορα και εύκολα.

Cruisers που δεν αλλάζουν πορεία ενώ έχουν broadside στα αντίπαλα BB κανόνια. Ή κάποιος που έκανε overextend μόνος, κλπ.

Επισκέπτης
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε

Cruisers που δεν αλλάζουν πορεία ενώ έχουν broadside στα αντίπαλα BB κανόνια. Ή κάποιος που έκανε overextend μόνος, κλπ.

Ναι και τώρα που το είπες, broadside τι είναι; Το πλάι; Και το astern (κάπως έτσι); Λέει ας πούμε "torpedoes astern"..

Δημοσ.
3 ώρες πριν, yiannis1991 είπε

Για μένα gameplay = graphics.

Δεν κατάλαβα πως το gameplay equals graphs όταν λες ότι σε νοιάζουν τα graphs τόσο ώστε να ακούγεσαι σαν graphics whore (no offense) και να απορρίπτεις καταπληκτικά games λόγο outdated graphs. Αλλα όπως και είπα whatever floats your boat buddy. ;)

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Δεν κατάλαβα πως το gameplay equals graphs όταν λες ότι σε νοιάζουν τα graphs τόσο ώστε να ακούγεσαι σαν graphics whore (no offense) και να απορρίπτεις καταπληκτικά games λόγο outdated graphs. Αλλα όπως και είπα whatever floats your boat buddy. ;)

Εννοώ ότι θέλω games που έχουν και καλά γραφικά και καλό gameplay. Υπάρχουν αρκετά. Στην προκειμένη απλά ρώτησα αν υπάρχει κάτι στο στυλ του Last of US. Δεν υπάρχει αλλά δεν θα παθαίνουμε κιόλας. Ναι το post apocalyptic, slow paced, σκοτεινό gameplay είναι το ιδανικό για μένα αλλά παίζω και αλλά games που έχουν και καλό gameplay και καλά γραφικά..

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Εννοώ ότι θέλω games που έχουν και καλά γραφικά και καλό gameplay. Υπάρχουν αρκετά. Στην προκειμένη απλά ρώτησα αν υπάρχει κάτι στο στυλ του Last of US. Δεν υπάρχει αλλά δεν θα παθαίνουμε κιόλας. Ναι το post apocalyptic, slow paced, σκοτεινό gameplay είναι το ιδανικό για μένα αλλά παίζω και αλλά games που έχουν και καλό gameplay και καλά γραφικά..

Εννοείτε buddy όλοι προτιμάν τα πάντα να είναι καλά, δεν ήταν ποτε το θέμα το αυτονόητο. Μιλάμε για ότι βάζεις τα graphs πάνω από gameplay, που προσωπικά το βρίσκω λάθος γιατί τα graphs δεν κάνουν το game και ούτε έχουν την διάρκεια ζωής του gameplay. Αλλα ok fair enough. ;)

Επίσης τα games που αναφέρεις δεν είναι slow-paced, είναι story-driven action shooters με πινελιά stealth. Slow-paced είναι φάση Civilization games. ;)

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Εννοείτε buddy όλοι προτιμάν τα πάντα να είναι καλά, δεν ήταν ποτε το θέμα το αυτονόητο. Μιλάμε για ότι βάζεις τα graphs πάνω από gameplay, που προσωπικά το βρίσκω λάθος γιατί τα graphs δεν κάνουν το game και ούτε έχουν την διάρκεια ζωής του gameplay. Αλλα ok fair enough. ;)

Επίσης τα games που αναφέρεις δεν είναι slow-paced, είναι story-driven action shooters με πινελιά stealth. Slow-paced είναι φάση Civilization games. ;)

Τα Civ είναι turned based. Slow paced είναι αυτά που ανέφερα. Δεν είναι όπως τα CS:GO, Forτnite ή Overwatch που χοροπηδάς σαν κατσίκι όλη την ώρα :P Τουλάχιστον έχω δει αρκετές φορές να αναφέρονται έτσι..

Υ.Γ. Στο AW βάζω την περίεργη κάμερα πάνω από τα graphs :P Αλήθεια με κούρασε έτσι όπως είναι..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Τα Civ είναι turned based. Slow paced είναι αυτά που ανέφερα. Δεν είναι όπως τα CS:GO, Forτnite ή Overwatch που χοροπηδάς σαν κατσίκι όλη την ώρα :P Τουλάχιστον έχω δει αρκετές φορές να αναφέρονται έτσι..

Υ.Γ. Στο AW βάζω την περίεργη κάμερα πάνω από τα graphs :P Αλήθεια με κούρασε έτσι όπως είναι..

Το slow-paced δεν έχει να κάνει με την ταχύτητα του χαρακτήρα αλλα με την ταχύτητα που εξελίσσεται το game. Realistic/grounded είναι η λέξη που ψάχνεις. ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...