Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, kostiger είπε Eχμ, οχι; Δεν παιζει κατι αντιστοιχο Γιαννη. Σε αυτου του ειδους τα παιχνιδια η Σονυ ειναι μανα καημενη.Το AW που σου προτεινει ο firepc ειναι mindfuck απο τα λιγα. Δωσε του μια ευκαιρια. Και οι μηχανισμοι του δεν ειναι οσο απαρχαιωμενοι θεωρεις. ΚΑΙ γνωμη μου.. Κρίμα. Το Last of Us 2 είναι ακριβώς όπως θέλω να είναι ένα παιχνίδι, ακριβώς όμως. Αλλά να δώσω 360 για PS4 Pro όχι. Το AW το δοκίμασα αλλά με κούρασε πολύ η κάμερα που είναι κάπως υπό γωνία.. Μόλις τώρα, {TDi}Dj2k..infc είπε Ποτε έγινε το TLOU2 slow paced, χωρίς τέρατα πριν καν βγει μονο εσύ ξέρεις. Παίξε κάνα State of Decay αλλα δεν είναι εδώ το thread για προτάσεις. Από videos που έχουν βγει πώς το βλέπεις; Σαν το CS:GO ή το Fortnite; Slow paced είναι σε post apocalyptic πόλη. Έχει ζόμπια αν δεν κάνω λάθος που είναι και καλά από κάποιο παράσιτο. Τέρατα δεν έχω δει. Και gaming συζήτηση δεν είναι το thread; Γιατί να μην κάνουμε και προτάσεις;
kostiger Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Κρίμα. Το Last of Us 2 είναι ακριβώς όπως θέλω να είναι ένα παιχνίδι, ακριβώς όμως. Αλλά να δώσω 360 για PS4 Pro όχι. Το AW το δοκίμασα αλλά με κούρασε πολύ η κάμερα που είναι κάπως υπό γωνία.. Εσυ ξερεις. Με το ζορι δεν γινεται.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Ποτε έγινε το TLOU2 slow paced, χωρίς τέρατα πριν καν βγει μονο εσύ ξέρεις. Παίξε κάνα State of Decay αλλα δεν είναι εδώ το thread για προτάσεις. Dude τι λες, το game δεν έχει βγει, πλακα κανεις? Τσιπουρα πρωινιάτικα?! Αν και πάλι λάθος thread και forum το ξέρεις φαντάζομαι ότι βγαίνει και για απλό PS4 έτσι? Επίσης μπορείς να νοικιάσεις μια κονσόλα με το game για ένα σκ, λέω εγώ τώρα... Φαντάζομαι θα βγει και για το Pro αργότερα. Και εντάξει ρε συ έχουμε δει ένα σωρό βίντεο, καταλαβαίνεις το στυλ του παιχνιδιού. Δεν θα είναι Overwatch ας πούμε. Το DF έβγαλε βίντεο με το game (και για το Pro μάλιστα).. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2020 από Επισκέπτης
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Φαντάζομαι θα βγει και για το Pro αργότερα. Και εντάξει ρε συ έχουμε δει ένα σωρό βίντεο, καταλαβαίνεις το στυλ του παιχνιδιού. Δεν θα είναι Overwatch ας πούμε. Το DF έβγαλε βίντεο με το game.. Δεν είπα δεν καταλαβαίνεις τι game πρόκειται να είναι, προς θεού, αλλα άμα δεν το παίξεις δεν μπορείς να ξέρεις, και believe me το game είναι παρα πολύ συγκεκριμένο και άμα είχες παίξει το πρώτο θα το ήξερες λογικά. Βγαίνει για PS4/PS4PRO συγχρόνως btw dude, όπως όλα τα games. Anyways offtopic. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2020 από {TDi}Dj2k..infc
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Δεν είπα δεν καταλαβαίνεις τι game πρόκειται να είναι, προς θεού, αλλα άμα δεν το παίξεις δεν μπορείς να ξέρεις, και believe με το game είναι παρα πολύ συγκεκριμένο και άμα είχες παίξει το πρώτο θα το ήξερες λογικά. Βγαίνει για PS4/PS4PRO συγχρόνως btw dude, όπως όλα τα games. Anyways offtopic. Σε ποιο topic να ρωτήσω τότε; Στις 2/6/2020 στις 2:32 ΜΜ, GhostRiderLSOV είπε Να δεις κάτι ντουβάρια που έχει το WoWs... Το ένιωσα στο πετσί μου τελικά αυτό Είμαστε 3 με 3. Εγώ με έναν αντίπαλο μόνοι μας και παραπέρα στον χάρτη ένα εχθρικό αντιτορπιλικό και ένα καταδρομικό και ένα δικό μας θωρηκτό και ένα καταδρομικό. Βυθίζω τον αντίπαλο και μετά πάω να βρω τους άλλους να το τελειώσουμε. Και ανακαλύπτω ότι είχαν πεθάνει και οι δύο, λολ. Βύθισα τον έναν αλλά με βύθισε ο άλλος στο τέλος. Και γενικά είναι ώρες ώρες που οι δικοί σου πεθαίνουν υπερβολικά γρήγορα και εύκολα. Δεν ξέρω πως το καταφέρνουν πραγματικά. Λογικά απλά στέκονται σε ένα σημείο. Και η φάση είναι ότι είσαι επικεντρωμένος σε ένα σημείο του χάρτη και σε κάποια στιγμή κοιτάς τις ομάδες και παθαίνεις ένα shock που έχουν πεθάνει τα 2/3 της ομάδες μέσα σε 3-4 λεπτά. Αυτό είναι το κακό με τα online ότι μπαίνει ο κάθε πικραμένος κουλός, με σάπιο internet, σάπιο pc και μαμάει και εσένα. Έχω χάσει games ενώ έχω βυθίσει 5 και 6 πλοία.. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2020 από Επισκέπτης
d4ydr33m3r Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Βασικα οχι απλα εχουμε δει gameplay videos του TLOU2 αλλα σχεδον ολο το παιχνιδι τοσα πολυωρα που ανεβαζουν.. Κανω dodge μην δω τιποτα λες και ειναι bullets Πολλα γραφτηκαν για το TLOU2 και την τροπη που πηρε αλλα προσωπικα δεν εχω την παραμικρη αμφιβολια οτι θα ειναι παιχνιδαρα και αυτο και ισως απο τους λιγους SP τιτλους πλεον που αξιζει το AAA. Το PS εχει και Days Gone στο ιδιο στυλ. Γενικα εχει τρομερους SP τιτλους και ειναι ενας απο τους λογους που εχω κονσολα ακομη. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2020 από d4ydr33m3r
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Βασικα οχι απλα εχουμε δει gameplay videos του TLOU2 αλλα σχεδον ολο το παιχνιδι τοσο πολυωρα που ανεβαζουν.. Κανω dodge μην δω τιποτα λες και ειναι bullets Πολλα γραφτηκαν για το TLOU2 και την τροπη που πηρε αλλα προσωπικα δεν εχω την παραμικρη αμφιβολια οτι θα ειναι παιχνιδαρα και αυτο. Το PS εχει και Days Gone στο ιδιο στυλ. Γενικα εχει τρομερους SP τιτλους και ειναι ενας απο τους λογους που εχω κονσολα. Πράγματι, αυτά ζηλεύω από το PS. Θα το σκεφτώ για τις νέες κονσόλες αν είναι όπως τα λένε και σε λογικές τιμές. Το κακό είναι ότι στο PC έχουμε γεμίσει παιχνίδια τύπου Overwatch, Fortnite, PlebG, ένα σωρό Remastered, ή κονσέρβες τύπου AC (Το Odyssey κάτι λέει τουλάχιστον), ενώ παιχνίδια με story και ενδιαφέρον gameplay ελάχιστα βγαίνουν κάθε χρόνο. Καλά τα λέει ο @ROG-X τελικά.. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2020 από Επισκέπτης
firepc Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 7 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Το κακό είναι ότι στο PC έχουμε γεμίσει παιχνίδια τύπου Overwatch, Fortnite, PlebG, ένα σωρό Remastered αυτα υπαρχουν και στις κονσολες. Αμα θες να παιζεις σκουπιδο online, τα βρισκεις σε οποια πλατφορμα θες. Καλα sp games υπαρχουν πολλα. Ορεξη να εχεις 3
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 12 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Βασικα οχι απλα εχουμε δει gameplay videos του TLOU2 αλλα σχεδον ολο το παιχνιδι τοσα πολυωρα που ανεβαζουν.. Κανω dodge μην δω τιποτα λες και ειναι bullets Καλά το Days Gone καμια σχέση, είναι απλά ok. Όσο για το TLOU2 έχουν δείξει μονο δυο δεκάλεπτα φάση gameplay από δυο φάσεις, τίποτα άλλο και μιλάμε για 20-30 ώρες games έτσι. 10 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Πράγματι, αυτά ζηλεύω από το PS. Κακός ζηλεύεις imho, το PS4 έχει ζήτημα δέκα games που ειλικρινά αξίζουν από τότε που βγήκε. Από εκεί και πέρα άμα είσαι gamer δεν βρίσκω λόγο να μην έχεις και consoles άμα σου περισσεύουν λίγα λεφτά. Anyways κακός το συνεχίζουμε imo. 1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε Σε ποιο topic να ρωτήσω τότε; Περί PS στο forum για consoles και προτάσεις στο thread των προτάσεων dude.
d4ydr33m3r Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Καλά το Days Gone καμια σχέση, είναι απλά ok. Όσο για το TLOU2 έχουν δείξει μονο δυο δεκάλεπτα φάση gameplay από δυο φάσεις, τίποτα άλλο και μιλάμε για 20-30 ώρες games έτσι. Κακός ζηλεύεις imho, το PS4 έχει ζήτημα δέκα games που ειλικρινά αξίζουν από τότε που βγήκε. Από εκεί και πέρα άμα είσαι gamer δεν βρίσκω λόγο να μην έχεις και consoles άμα σου περισσεύουν λίγα λεφτά. Anyways κακός το συνεχίζουμε imo. Περί PS στο forum για consoles και προτάσεις στο thread των προτάσεων dude. Μμμ εδω διαφωνουμε θεωρω υπεροχο παιχνιδι το Days Gone και οχι στο pc δεν εχουμε κατι τετοιο για να εχουμε μια αναλογια του τι συγκρινουμε κιολας..Δεν ειναι ολα τα παιχνιδια ή αριστουργηματα ή μαπα.. Συμφωνω TLOU δεν ειναι αλλα ειναι και αυτο παρα πολυ καλο απλα του λειπει το fine touch σε level design και art direction. Εχουν δειξει σιγουρα ενα 30αρι,κατι 10λεπτα και προσφατα ενα 23λεπτο απο μια γρηγορη αναζητηση που εκανα και με την κριτικη που εχουν κανει εχουν αποκαλυψει ενα μεγαλο μερος του plot.. Προσωπικα θελω να το ζησω και δεν βλεπω σχεδον τιποτα αλλα ακομη και ετσι εχω ακουσει αρκετα.. Μονο το E3 trailer ειχα δει και 2 λεπτα απο ενα προσφατο και μου φανηκε παρα πολυ καλο..Kαλα αυτο ειναι και φαινομενο συγχρονο τα παντα γινονται leak στην εποχη του ιντερνετ σε ολους τους τομεις.. Τωρα για τα λεφτα που στοιχιζει μια κονσολα νομιζω οτι οχι απλα αξιζει το PS4 για τα exclusives του αλλα αξιζει και με τα χιλια.. Και ναι μπορει να μην ειναι πανω απο 10-15 τιτλους (απο αυτους που υπαρχουν σαν multiplatform) αλλα αυτοι οι τιτλοι ειναι ΑΑΑ και προσωπικα δυσκολευομαι πολυ να βρω τοσους στο PC μου που να εχω παιξει και να εχω πει οριστε το PC εχει να αντιπαραθεσει αλλους τοσους για αντιβαρο.. Ειδικα σε SP δεν υπαρχει καν συγκριση σε MP ναι.. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2020 από d4ydr33m3r 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 18 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Εχουν δειξει σιγουρα ενα 30αρι,κατι 10λεπτα και προσφατα ενα 23λεπτο απο μια γρηγορη αναζητηση που εκανα και με την κριτικη που εχουν κανει εχουν αποκαλυψει ενα μεγαλο μερος του plot.. Όλο το gameplay σε διάρκεια είναι 30 λεπτά μαζί, από όλα τα videos, και κανένα video δεν έχει αποκαλύψει τίποτα που δεν συνηθίζεται να αναφέρεται πριν την κυκλοφορία ενός game, κοινός spoiler. Το να μην θες να δεις τίποτα σεβαστό, προσωπικά θέλω. Από εκεί και πέρα μιλάς για PC exclusives games έτσι? Όχι γενικά?
Fulgore Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε Το κακό είναι ότι στο PC έχουμε γεμίσει παιχνίδια τύπου Overwatch, Fortnite, PlebG, ένα σωρό Remastered, ή κονσέρβες τύπου AC (Το Odyssey κάτι λέει τουλάχιστον), ενώ παιχνίδια με story και ενδιαφέρον gameplay ελάχιστα βγαίνουν κάθε χρόνο. Μαλλον το προβλημα ειναι οτι δεν ψαχνεις σωστα τα παιχνιδια αν κρινω την απαντηση σου για το plague tale ή τα γουστα σου ειναι παρα πολυ συγκεκριμενα. Να σου θυμισω ετσι για την ιστορια οτι το βραβειο καλυτερου παιχνιδιου περυσι το κερδισε ενα single player παιχνιδι,το Sekiro που ειναι διαθεσιμο και για το PC. Αρα οχι δεν ειναι ολα τα παιχνιδια multiplayer shooter και AC. 12 ώρες πριν, yiannis1991 είπε Το είχα σκεφτεί το Plague Tale αλλά έχεις όπλο; Τι κάνεις; Απλά τρέχεις; Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2020 από Fulgore
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 10 λεπτά πριν, Fulgore είπε Μαλλον το προβλημα ειναι οτι δεν ψαχνεις σωστα τα παιχνιδια αν κρινω την απαντηση σου για το plague tale ή τα γουστα σου ειναι παρα πολυ συγκεκριμενα. Ίσως. Εγώ θέλω κάτι σαν το Exodus. Σύγχρονα γραφικά, slow paced, post apocalyptic που δεν εστιάζει μόνο στο να σκοτώνεις σωρηδόν ζόμπια. Αυτό θέλω. Ε κάτι τέτοιο είναι το Last of Us, αλλά δεν υπάρχει για PC..
d4ydr33m3r Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 26 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Όλο το gameplay σε διάρκεια είναι 30 λεπτά μαζί, από όλα τα videos, και κανένα video δεν έχει αποκαλύψει τίποτα που δεν συνηθίζεται να αναφέρεται πριν την κυκλοφορία ενός game, κοινός spoiler. Το να μην θες να δεις τίποτα σεβαστό, προσωπικά θέλω. Από εκεί και πέρα μιλάς για PC exclusives games έτσι? Όχι γενικά? Α μακάρι να ειναι μισή ώρα ολα δεν ξερω δεν το κοιταω οπως σου ειπα.. Ναι μιλαω για SP single AAA titles καθαρά.. Για αυτο που διψαμε πολλοί gamers γενικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις