Fulgore Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Rumor: Red Dead Redemption Remake Releasing Early Next Year https://gamerant.com/red-dead-redemption-remake-release-date-2021-rumor-leak/ 2
Arkin Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 49 λεπτά πριν, Fulgore είπε Rumor: Red Dead Redemption Remake Releasing Early Next Year https://gamerant.com/red-dead-redemption-remake-release-date-2021-rumor-leak/ Αυτα ειναι τα ωραια. Το χρειαζεται γιατι οι εκδοσεις ps3/xbox360 δυσκολα παιζονται σημερα.
naruto14 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Ρε τι ατυχία είναι αυτή? Ξεκινάω Horizon Zero Dawn, ανακοινώνεται για PC. Ξεσκονίζω PS3 για να ξαναπαίξω το πρώτο Red Dead μετά το 2, σκάνε μύτη αυτές οι φήμες. Νομίζω δε θα ξανακουμπήσω κονσόλα, δε με θέλει 😂 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 11 ώρες πριν, naruto14 είπε Ρε τι ατυχία είναι αυτή? Ξεκινάω Horizon Zero Dawn, ανακοινώνεται για PC. Ξεσκονίζω PS3 για να ξαναπαίξω το πρώτο Red Dead μετά το 2, σκάνε μύτη αυτές οι φήμες. Νομίζω δε θα ξανακουμπήσω κονσόλα, δε με θέλει 😂 Νομίζω όμως ότι εμάς (PC players) καλά μας πάει, συνέχισε! 2
giorgos_rom Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 17 ώρες πριν, naruto14 είπε Ρε τι ατυχία είναι αυτή? Ξεκινάω Horizon Zero Dawn, ανακοινώνεται για PC. Ξεσκονίζω PS3 για να ξαναπαίξω το πρώτο Red Dead μετά το 2, σκάνε μύτη αυτές οι φήμες. Νομίζω δε θα ξανακουμπήσω κονσόλα, δε με θέλει 😂 Δεν ξεκινάς και bloodborne μπας και.... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Ψάχνω ένα game στο στυλ του last of us αλλά για pc. Προτάσεις; Ιδανικά να είναι στο game pass.. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2020 από Επισκέπτης
firepc Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 18 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Ψάχνω ένα game στο στυλ του last of us αλλά για pc. Προτάσεις; Ιδανικά να είναι στο game pass.. Alan Wake (2010) βασικα πες τι εχεις παιξει a plague tale innocence (2019) 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, firepc είπε Alan Wake (2010) βασικα πες τι εχεις παιξει Έχω παίξει τα Metro, Resident Evil, State of Decay το 1, γιατί το 2 για κάποιο λόγο είχε απαίσιο frametime και stuttering. Το Alan Wake δεν μπόρεσα να το παίξω γιατί η camera είναι κάπως πλάγια, με ενοχλούσε πολύ.. Το είχα σκεφτεί το Plague Tale αλλά έχεις όπλο; Τι κάνεις; Απλά τρέχεις; Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2020 από Επισκέπτης
firepc Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) παιξε το AW τα dlc και το expansion χθες! Αυτο το παιχνιδι το εχω προτεινει ενα εκατομμυριο φορες και εκει που νομιζω οτι το εχουν παιξει ολοι, τελικα δεν το εχει παιξει κανεις Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2020 από firepc 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν μπορώ με τίποτα να παίξω με την στραβή κάμερα. Δεν κάνω πλάκα. Δεν μπορώ όντως. Και είναι και παλιό, θα μου βγουν τα μάτια με τα γραφικά Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2020 από Επισκέπτης
tommybertsen Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Μια χαρά είναι τα γραφικά του ακόμη και σήμερα. 1
Arkin Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 39 λεπτά πριν, firepc είπε παιξε το AW τα dlc και το expansion χθες! Αυτο το παιχνιδι το εχω προτεινει ενα εκατομμυριο φορες και εκει που νομιζω οτι το εχουν παιξει ολοι, τελικα δεν το εχει παιξει κανεις Περιμενω και το Αmerican Nightmare σε καποιο sale και θα το πιασω. Το βασικο παιχνιδι επαιξε πριν 1.5 βδομαδα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, tommybertsen είπε Μια χαρά είναι τα γραφικά του ακόμη και σήμερα. Εντάξει αλλά δεν είναι όπως τα σύγχρονα παιχνίδια. Ένα παιχνίδι σαν το Last of Us 2 αλλά για PC δεν υπάρχει; Αυτή η φάση δηλαδή. Post Apocalyptic urban σκηνικό, slow pace, χωρίς τέρατα.. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2020 από Επισκέπτης
kostiger Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 22 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Εντάξει αλλά δεν είναι όπως τα σύγχρονα παιχνίδια. Ένα παιχνίδι σαν το Last of Us 2 αλλά για PC δεν υπάρχει; Αυτή η φάση δηλαδή. Post Apocalyptic urban σκηνικό, slow pace, χωρίς τέρατα.. Eχμ, οχι; Δεν παιζει κατι αντιστοιχο Γιαννη. Σε αυτου του ειδους τα παιχνιδια η Σονυ ειναι μανα καημενη.Το AW που σου προτεινει ο firepc ειναι mindfuck απο τα λιγα. Δωσε του μια ευκαιρια. Και οι μηχανισμοι του δεν ειναι οσο απαρχαιωμενοι θεωρεις. ΚΑΙ γνωμη μου..
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Εντάξει αλλά δεν είναι όπως τα σύγχρονα παιχνίδια. Ένα παιχνίδι σαν το Last of Us 2 αλλά για PC δεν υπάρχει; Αυτή η φάση δηλαδή. Post Apocalyptic urban σκηνικό, slow pace, χωρίς τέρατα.. Ποτε έγινε το TLOU2 slow paced, χωρίς τέρατα πριν καν βγει μονο εσύ ξέρεις. Παίξε κάνα State of Decay αλλα δεν είναι εδώ το thread για προτάσεις. 5 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Το Last of Us 2 είναι ακριβώς όπως θέλω να είναι ένα παιχνίδι, ακριβώς όμως. Αλλά να δώσω 360 για PS4 Pro όχι. Dude τι λες, το game δεν έχει βγει, πλακα κανεις? Τσιπουρα πρωινιάτικα?! Αν και πάλι λάθος thread και forum το ξέρεις φαντάζομαι ότι βγαίνει και για απλό PS4 έτσι? Επίσης μπορείς να νοικιάσεις μια κονσόλα με το game για ένα σκ, λέω εγώ τώρα... 4 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Από videos που έχουν βγει πώς το βλέπεις; Σαν το CS:GO ή το Fortnite; Slow paced είναι σε post apocalyptic πόλη. Έχει ζόμπια αν δεν κάνω λάθος που είναι και καλά από κάποιο παράσιτο. Τέρατα δεν έχω δει. Και gaming συζήτηση δεν είναι το thread; Γιατί να μην κάνουμε και προτάσεις; Aμα ήταν έτσι θα αγοράζαμε games από trailers και όχι reviews. Επίσης μέσα στα "τέρατα" είναι και τα zombies. Και όχι άμα δεν παίξεις το game δεν μπορείς να ξέρεις, που λες και "ακριβώς όμως", δηλαδή come on. Το forum είναι για PC only και υπάρχει thread για προτάσεις. Έχεις κάνει ποτε search?! Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2020 από {TDi}Dj2k..infc
Προτεινόμενες αναρτήσεις