Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Ασχολείται κανείς με World of Warships? Γιατί τα textures είναι τόσο χάλια; Έτσι είναι ή εγώ κάνω κάτι λάθος. Όλα στα τέρματα τα έχω και έχω κατεβάσει τον HD Client..
KilliK Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 oχι δεν ασχολουμαι, αλλα εχω δει τα καταπληπτικα προμο βιντεος που βγαζει με την ρωσιδα. 😍 1
dalan2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 12 λεπτά πριν, KilliK είπε oχι δεν ασχολουμαι, αλλα εχω δει τα καταπληπτικα προμο βιντεος που βγαζει με την ρωσιδα. 😍 🤣🤣🤣 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 36 λεπτά πριν, KilliK είπε oχι δεν ασχολουμαι, αλλα εχω δει τα καταπληπτικα προμο βιντεος που βγαζει με την ρωσιδα. 😍 Ωραίο κοριτσάκι η Dasha. 1
Fulgore Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Τον καλυψε πολυ παντως τον συμφορουμιτη σε αυτο που ρωτησε το promo video....
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Ok, για να πάμε στο on-topic του WoWs λοιπόν. Είναι free to play, βγήκε το 2015 και παίζει σε παλιά PCs μια χαρά, οπότε ναι, τα textures δεν είναι ό,τι καλύτερο. Αλλά βλέπεις π.χ. στα πιο νέα λιμάνια ότι η λεπτομέρεια είναι μεγαλύτερη από τα παλιά. Γενικα όμως, δεν είναι να σπρώχνει τον πήχυ των γραφικών. Το lighting έγινε πιο "advanced" τελευταία με το ότι τα σύννεφα κάνουν σκιές (ή κάτι τέτοιο), αλλά δεν θυμάμαι να έχει γίνει κάποιο μεγάλο engine overhaul (αν δεν κάνω λάθος) σαν του World of Tanks. 1
KilliK Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 απο οτι εχω διαβασει, δεν διαθετει τιποτα απο ελληνικα πλεουμενα. πως και ετσι;
_Theo_ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Την Παρασκευή ξεκλειδώνει. Καιρός να ξαναζήσουμε τις παλιές επικές μάχες😍 https://www.ea.com/games/command-and-conquer/command-and-conquer-remastered 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, KilliK είπε απο οτι εχω διαβασει, δεν διαθετει τιποτα απο ελληνικα πλεουμενα. πως και ετσι; Συνήθως οι δικοί μας (Έλληνες δηλαδή) ζητάνε το Γ. Αβέρωφ αλλά απ' ότι έχω δει να λένε (δεν θυμάμαι αν η Wargaming έχει κάνει ποτέ comment) οι ίδιοι οι παίχτες, τα κύρια κανόνια του πλοίου είναι διαφορετικού διαμετρήματος, κάτι που δεν γίνεται σε κανένα άλλο πλοίο του παιχνιδιού (για damage/penetration calculation), οπότε αν δεν βάλουν με κάποιο τρόπο να υπάρχει τέτοιο gameplay element, δεν θα κολλάει να το βάλουν. Γενικά όμως, ενώ είχαμε "european" (για συνονθύλευμα διαφόρων εθνών και όχι ενός συγκεκριμένου), δεν έχει ειπωθεί τίποτα για Ελλάδα. Αλλά οκ, Wargaming είναι αυτή. Η εταιρεία που έλεγε "δεν θα βάλουμε ποτέ υποβρύχια στο παιχνίδι, γιατί δεν κολλάνε στο gameplay" -> 0.9.4, η πιο πρόσφατη έκδοση έχει για δοκιμές το submarine battles και (δεν θυμάμαι αν το έχουν διευκρινίσει) μπορεί να μπουν κανονικά και στα random battles μετά. Όπως και ότι "δεν θα έχουμε ποτέ μεγαλύτερου διαμετρήματος κανόνια από του Yamato (460mm) για λόγους ισορροπίας" -> βγάζουν το Shikishima (σκάφος περίπου βασισμένο σε προδιαγραφές του Super Yamato ή Α-150) με κανόνια διαμετρήματος 510mm. Εdit ΥΓ: H Wargaming φροντίζει να ικανοποιεί το russian bias (προφανώς), οπότε πιο πιθανό είναι να βγάλουν άλλα 20 ρώσικα paper (μόνο designs) σκάφη που είναι OP, παρά να βάλει ελληνικά. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις με δαύτους. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2020 από GhostRiderLSOV 1
GjokerR Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Η πιο μεγάλη πιθανότητα που μπορώ να σκεφτώ να βγάλουν ελληνικό πλοίο είναι να βγάλουν heavy cruiser Ιταλικά και να βγει το Αβεροφ ως premioum Pisa και πιθανών low tier λόγο του πότε ήταν. Γενικά κατά πάσα πιθανότητα δεν θα δούμε ελληνικά πλοία γιατί από το 1914 μέχρι το 50 το ναυτικό ήταν πολύ περιορισμένο, σκάρτα να βγαίνει μισό line με destroyer. spinoff σενάρια για μεμονωμένα ελληνικά πλοία i) Να βγει δεύτερο Duca d'Aosta (το Eugenio DI Savoia) με όνομα Έλλη. (όχι η Έλλη, το Fei Hong που βούλιαξαν στην Τίνο) ii) Να βγει tier 2 Mississippi class αμερικάνικο battleship και να βγει ελληνικό premium Λήμνος ή Κιλκίς iii) Να βγει line με κινέζικα cruiser και έτσι να μπει και το Έλλη ως κλάση Chao Ho iv) Είχαμε 2 αντιτορπιλικά πιο παλιά απ το V-25 που είναι tier 2 γερμανικό v) και υπήρχαν και τρεις κλάσεις αντιτορπιλικά στην εποχή των βαλκανικών και του πρώτου παγκοσμίου 1
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Κρίμα πάντως γιατί τα textures είναι πολύ άσχημα. Και αυτό δεν έχει να κάνει με το να μπορούν να παίζουν το game και τα potato PCs αφού υπάρχει ο HD Client αν έχεις σύστημα που τα σηκώνει, όπως στο World of Tanks. Και μου αρέσει περισσότερο από το WOT αφού και το επίπεδο των παικτών φαίνεται καλύτερο. Παίζω τρεις μέρες τώρα και αν θυμάμαι καλά μία φορά μόνο χάσαμε με κάτω τα χέρια, γενικά οι μάχες είναι καλές. Στο WOT είναι πολλά games που βλέπεις τα συμμαχικά tanks να πεθαίνουν μέσα σε 2-3 λεπτά το πολύ.. Και κάτι άλλο. Αντιαεροπορικά πυρά πώς ρίχνω; Δεν έχουν όλα τα πλοία; Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2020 από Επισκέπτης
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 4 ώρες πριν, yiannis1991 είπε Και μου αρέσει περισσότερο από το WOT αφού και το επίπεδο των παικτών φαίνεται καλύτερο Και κάτι άλλο. Αντιαεροπορικά πυρά πώς ρίχνω; Δεν έχουν όλα τα πλοία; Να δεις κάτι ντουβάρια που έχει το WoWs... Τα αντιαεροπορικά όπως και τα secondaries είναι αυτόματα. Πρέπει να έρθουν στην εμβέλεια των AAs τα αεροπλάνα για να τους ρίξουν. Επίσης πατάς το Ο εκεί που κοιτάς και η ανάλογη μεριά έχει focused firepower, αντίστοιχα η άλλη μεριά είναι πιο αδύναμη για λίγη ώρα (όσο είναι κίτρινη η ένδειξη κάτω αριστερά που δείχνει το πλοίο σου). Αν έχεις destroyer, τα ΑΑ σου δεν κάνουν πολλά και επίσης ανεβάζουν το visibility σου, οπότε οι περισσότεροι τα κλείνουν με το P. Βασικά, τι παίζεις; (έθνος, τύπο)
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, GhostRiderLSOV είπε Να δεις κάτι ντουβάρια που έχει το WoWs... Τα αντιαεροπορικά όπως και τα secondaries είναι αυτόματα. Πρέπει να έρθουν στην εμβέλεια των AAs τα αεροπλάνα για να τους ρίξουν. Επίσης πατάς το Ο εκεί που κοιτάς και η ανάλογη μεριά έχει focused firepower, αντίστοιχα η άλλη μεριά είναι πιο αδύναμη για λίγη ώρα (όσο είναι κίτρινη η ένδειξη κάτω αριστερά που δείχνει το πλοίο σου). Αν έχεις destroyer, τα ΑΑ σου δεν κάνουν πολλά και επίσης ανεβάζουν το visibility σου, οπότε οι περισσότεροι τα κλείνουν με το P. Βασικά, τι παίζεις; (έθνος, τύπο) Κυρίως Βρετανικά Cruisers. Και μετά Ιαπωνικά και ΗΠΑ λιγότερο. Ακόμα tier 3 είμαι, έχω ακόμη..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Μπορείς να κοιτάς και το World of Warships wiki για tips για το κάθε σκάφος. Aν θες παρέα, μπορώ να έρθω για ΒΒ (battleships παίζω κυρίως) "support", αλλά δεν είμαι πολύ καλός. Edit: Ξέθαψα το topic που είχαμε εδώ. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2020 από GhostRiderLSOV
Προτεινόμενες αναρτήσεις