Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Γιατί τα πρώτα sales γίνονται όντως secure με το denuvo. 2
p4n0s86 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Γιατί δε πάει για φούντο το denuno? και το antipiracy και το antihack. Πέρα ότι το κάνουν γιο γιο το ένα, βαραίνει τόσο το σύστημα, τρέχει και από πίσω συνέχεια το άλλο. Και βασικά γιατί το επιλέγουν αφού σχεδόν κάθε φορά,στα από πάνω καταλήγουμε. Στο launch του τίτλου είναι τα πολλά τα φράγκα, μετά από μήνες η ζημιά είναι πολύ μικρότερη. Η ερώτηση του εκατομμυρίου είναι πως γίνεται σε κάποια να το έχουν σπάσει, ενώ σε κάποια άλλα δεν έχει σπάσει ποτέ (πχ Fifa). Ποιος δουλεύει ποιον; Επεξ/σία 28 Μαΐου 2020 από p4n0s86 1
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 10 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Γιατί τα πρώτα sales γίνονται όντως secure με το denuvo. 8 ώρες πριν, p4n0s86 είπε Στο launch του τίτλου είναι τα πολλά τα φράγκα, μετά από μήνες η ζημιά είναι πολύ μικρότερη. Η ερώτηση του εκατομμυρίου είναι πως γίνεται σε κάποια να το έχουν σπάσει, ενώ σε κάποια άλλα δεν έχει σπάσει ποτέ (πχ Fifa). Ποιος δουλεύει ποιον; ναι σωστά,δε το είχα σκεφτεί έτσι
kostasgpa Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 12 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Γιατί δε πάει για φούντο το denuno? και το antipiracy και το antihack. Πέρα ότι το κάνουν γιο γιο το ένα, βαραίνει τόσο το σύστημα, τρέχει και από πίσω συνέχεια το άλλο. Και βασικά γιατί το επιλέγουν αφού σχεδόν κάθε φορά,στα από πάνω καταλήγουμε. Δεν ξέρω για το antipiracy, αλλά προτιμώ 15 antihack λογισμικά ταυτόχρονα να μου βάλουν στο kernel για να μην μπαίνει ο κάθε άρρωστος με aimbot και wallhacks να καταστρέφει τα competitive παιχνίδια.
KilliK Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) ο Kilg0re στρημαρει την alpha του System Shock στο GOG οποιος θελει να παιξει το demo, το κατεβαζει απο εδω: https://www.gog.com/game/system_shock_demo?pp=385c3935a7a3a9d72847a122bdd330ec2b399d14 Επεξ/σία 30 Μαΐου 2020 από KilliK 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) (Ισως δεν ειμαι στο σωστο θεμα απλα το βαζω εδω για να το δουν αρκετοι και να απαντησει καποιος) Παιζω ενα παιχνιδι στο xbox (beta) app που εχω το game pass. Προσπαθησα προχθες να συνδεθω απο ενα λαπτοπ που δεν ειναι δικο μου. Συνδεθηκα ομως στο store και στο app με τα στοιχεια που εχω αγορασμενο το game pass και το παιχνιδι. Κατεβασα το παιχνιδι και ολα καλα. Οταν μπηκα να παιξω ομως μου εβγαζε να αρχισω απο την αρχη. Πως μπορω να συνεχισω το progress μου? Λιγο που εψαξα λενε οτι ειναι δυσκολο να βρεις τα save files του xbox app ωστε να τα εκανα copy paste στο λαπτοπ που θελω να παιξω. Εγω αναρωτιεμαι αν γινεται μεσω του cloud save και δεν κανω κατι σωστα... Οποιαδηποτε πληροφορια θα βοηθησει. Ευχαριστω. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2020 από Αλεξανδρος A.92
Tsakalos! Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Παιδες μια ερωτηση..για πολλααααα χρονια εχω μεινει εκτος pc gaming,.... για λιγο καιρο ειχα ενα xbox one , ε και που και που επαιζα κανα pro evo η nba2k .. μεχρι που το δωσα γιατι το τρωγε η σκονη,, Θελω ομως μια στο τοσο κανα παιχνιδακι... Πριν λιγες μερες πηρα μια GTX1650super.. Και το ερωτημα ειναι.. απο που αγοραζουμε παιχνιδια? δε με ενδιαφερουν first person shooters η να παρω κατι ολοκαινουριο.. κανα need for speed, κανα pro evolution κανα Mortal Kombat κτλ.. Εχω μεινει πολυ πισω..και τωρα βλεπω ενα σωρο υπηρεσιες, πχ steam κτλ κτλ και εχω χασει την μπαλα..
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, Tsakalos! είπε Παιδες μια ερωτηση..για πολλααααα χρονια εχω μεινει εκτος pc gaming,.... για λιγο καιρο ειχα ενα xbox one , ε και που και που επαιζα κανα pro evo η nba2k .. μεχρι που το δωσα γιατι το τρωγε η σκονη,, Θελω ομως μια στο τοσο κανα παιχνιδακι... Πριν λιγες μερες πηρα μια GTX1650super.. Και το ερωτημα ειναι.. απο που αγοραζουμε παιχνιδια? δε με ενδιαφερουν first person shooters η να παρω κατι ολοκαινουριο.. κανα need for speed, κανα pro evolution κανα Mortal Kombat κτλ.. Εχω μεινει πολυ πισω..και τωρα βλεπω ενα σωρο υπηρεσιες, πχ steam κτλ κτλ και εχω χασει την μπαλα.. Πέρα από χρονια να παίξεις έχεις και χρονια να χρησιμοποιήσεις internet?! Βάλε ένα "buy" διπλα στον ενδιαφερόμενο τίτλο. Αφού βρείς κάτι τότε ρωτα άμα είναι έμπιστο κτλ..και ευχαρίστως να σου πούμε αν και δεν είναι εδώ το κατάλληλο thread. Επεξ/σία 31 Μαΐου 2020 από {TDi}Dj2k..infc 1
Brandtobrand Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, Tsakalos! είπε Παιδες μια ερωτηση..για πολλααααα χρονια εχω μεινει εκτος pc gaming,.... για λιγο καιρο ειχα ενα xbox one , ε και που και που επαιζα κανα pro evo η nba2k .. μεχρι που το δωσα γιατι το τρωγε η σκονη,, Θελω ομως μια στο τοσο κανα παιχνιδακι... Πριν λιγες μερες πηρα μια GTX1650super.. Και το ερωτημα ειναι.. απο που αγοραζουμε παιχνιδια? δε με ενδιαφερουν first person shooters η να παρω κατι ολοκαινουριο.. κανα need for speed, κανα pro evolution κανα Mortal Kombat κτλ.. Εχω μεινει πολυ πισω..και τωρα βλεπω ενα σωρο υπηρεσιες, πχ steam κτλ κτλ και εχω χασει την μπαλα.. Steam, Uplay, Origin... Βασικά μπες εδώ https://gg.deals/, βάλε το παιχνίδι που σε ενδιαφέρει και σου εμφανίζει όλα τα διαθέσιμα καταστήματα (κάτι σας σκρουτζ) 32 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Πέρα από χρονια να παίξεις έχεις και χρονια να χρησιμοποιήσεις internet?! Βάλε ένα "buy" διπλα στον ενδιαφερόμενο τίτλο. Αφού βρείς κάτι τότε ρωτα άμα είναι έμπιστο κτλ..και ευχαρίστως να σου πούμε αν και δεν είναι εδώ το κατάλληλο thread. Πιο λίγο θα σου έπαιρνε να γράψεις 2-3 καταστήματα, από το να τον ειρωνευτείς. 1
Tsakalos! Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Πέρα από χρονια να παίξεις έχεις και χρονια να χρησιμοποιήσεις internet?! Βάλε ένα "buy" διπλα στον ενδιαφερόμενο τίτλο. Αφού βρείς κάτι τότε ρωτα άμα είναι έμπιστο κτλ..και ευχαρίστως να σου πούμε αν και δεν είναι εδώ το κατάλληλο thread. Σου φαινεται παραξενο να εχει καποιος να παιξει σε Pc χρονια? Στο xbox απλα αγοραζω το διδκακι και τελος.. στο pc βλέπω ενα καρο υπηρεσιες.. εχει μια μικρη διαφορα.. 21 λεπτά πριν, Brandtobrand είπε Steam, Uplay, Origin... Βασικά μπες εδώ https://gg.deals/, βάλε το παιχνίδι που σε ενδιαφέρει και σου εμφανίζει όλα τα διαθέσιμα καταστήματα (κάτι σας σκρουτζ) αυτες οι υπηρεσιες , δινουν download κωδικο? θα προτημουσα φυσικο δισκακι αλλα ισως πρεπει να συνηθησω τα νεα δεδομενα ε.. mmm τσιμπησα το pes2020...απο games planet... για να δουμε... thanks ε Επεξ/σία 31 Μαΐου 2020 από Tsakalos!
nikos032 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, Tsakalos! είπε Σου φαινεται παραξενο να εχει καποιος να παιξει σε Pc χρονια? Στο xbox απλα αγοραζω το διδκακι και τελος.. στο pc βλέπω ενα καρο υπηρεσιες.. εχει μια μικρη διαφορα.. αυτες οι υπηρεσιες , δινουν download κωδικο? θα προτημουσα φυσικο δισκακι αλλα ισως πρεπει να συνηθησω τα νεα δεδομενα ε.. mmm τσιμπησα το pes2020...απο games planet... για να δουμε... thanks ε Δεν υπάρχει λόγος να αγοράζεις δισκάκια των 30, 40 και 60 ευρώ (δεν ξέρω αν κυμαίνονται ακόμα σε αυτές τις τιμές) απο τη στιγμή που μπορείς να αγοράσεις την ψηφιακή έκδοση τουλάχιστον 100% φθηνότερα. Θα σου έδινα μερικα sites με τις καλυτερες τιμες αλλα κάποιοι εδώ μέσα ισως τα θεωρήσουν παράνομα κάποια απο αυτά. Αν ενδιαφέρεσαι στείλε PM.
Arkin Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Σας βγαζει και σας το uplay level 0 και 0 coins? Ουτε τα club rewards φορτωνουν. Καποιο θεμα του server?
firepc Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 8 λεπτά πριν, Arkin είπε Σας βγαζει και σας το uplay level 0 και 0 coins? Ουτε τα club rewards φορτωνουν. Καποιο θεμα του server? και σε μενα το ιδιο 1
Arkin Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, firepc είπε και σε μενα το ιδιο Ησυχασα τωρα οποτε ειναι θεμα της ubisoft. Παιζουν κανονικα τα παιχνιδια παντως.
firepc Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Ησυχασα τωρα οποτε ειναι θεμα της ubisoft. Παιζουν κανονικα τα παιχνιδια παντως. Θα διορθωθει, εχει ξαναγινει
Προτεινόμενες αναρτήσεις