Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η γκρινια που εχει μεινει στο παιχνιδι σημερα δεν νομιζω να εχει να κανει με το AC αλλα γενικα με την Ubisoft. ολα τα παιχνιδια της τα τελευταία χρόνια ειναι το ιδιο πραγμα σε αλλο setting. Ενας τεραστιος πανεμορφος χαρτης, μπουκωμένος μεχρι αηδίας απο πάρα πολυ filler και κακογραμμένο υλικό.

Εχουν πολλα καλα στοιχεια οι τίτλοι τους. κ τα παραπονα για draw distance ειναι ενα τίποτα που θα το ξεχνουσες αμεσα αν η ουσια ηταν σοβαρη.

Αν το Odyssey για παραδειγμα εδιωχνε ολα τα επαναλαμβανομενα clear area missions, ανουσιες conquest μαχες, 3ης εθνικης side quest, mercenary hunts κ ατελειωτους μίσθιους (και αλλα ανουσια μικροπραγματακια δεξια αριστερα), θα μπορούσε μετα να εδινε το budget αυτών στο main quest και τα  βασικα side quests (απο τους γνωστους χαρακτήρες). Θα τα έκανε πολυ πιο πλούσια και σοβαρα σε διαρκεια, περιπλοκότητα και γραφή και θα είχε ένα παιχνιδι κλιμακοστάσια ανώτερο.

μόνοι τους προκαλούν την γκρίνια γιατι ενώ σε world building ειναι κορυφαίοι, σε υλικό ακολουθούν λογική "quantity over quality" και αυτό κανει μπαμ. 

Θα ήθελα να ελπίζω μετα το πολυ γερό ξύλο που έφαγαν και με το Division 2 αλλά κυριως με το Ghost Recon Breakpoint, να έχουν πάρει κάποιο μάθημα από αυτή την ιστορία και να σοβαρέψουν ορισμένα τμήματα. Μακάρι. Αλλά κρατάω μικρό καλάθι μέχρι να το δω απο κοντα κ σίγουρα θα περιμένω για γερη πτωση τιμης.

Επεξ/σία από Skywalker333
  • Like 2
  • Thanks 1
  • Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ilos είπε

Πίρι ορέξεως κολοκυθόπιτα. Εγώ προσωπικά δεν έχω παίξει πιο επαναλαμβανόμενο και βαρετό παιχνίδι από το πρώτο AC μέχρι σήμερα. Κρίμα γιατί για τα τότε δεδομένα ήταν φανταστικό setting και ιδέα. Τουλάχιστον από το δεύτερο και μετά ανακάτεψαν κάπως την formula και τα busy work / mini quests και δεν έτρωγε uninstall στο μισάωρο.😁 Το black flag μετά έβαλε και τις ναυμαχίες και έγινε το καλύτερο ever από τα og.

Τα reboot (origins/odyssey) είναι κλάσεις ανώτερα παιχνίδια μόνο και μόνο επειδή έχουν τουλάχιστον ένα υποτυπώδες combat system και όχι το hold button to counter and 1 shot everything. Είναι η ίδια φάση όπως από το witcher 1-> witcher 2. Από το rhythm clicker που το είχες μόνιμα στη group stance στο 99% του game πήγε σε ένα κακέκτυπο dark souls wannabe που και πάλι ήταν 1000 φορές προτιμότερο.

Σε unity/syndicate σου την επεφταν 100 ατομα και τους ετρωγες για πλακα. Το odyssey εχει το καλυτερο συστημα μαχης απο ολα τα AC παιχνιδια μεχρι στιγμης. Γενικα μπορει να μην ειναι εξαιρετικα παιχνιδια τα AC αλλα ειναι απολαυστικα και χαλαρωτικα αν και επαναλαμβανομενα. Χρειαζονται και τετοια παιχνιδια και η ubi ειναι μανουλα σε αυτα απο far cry μεχρι ac και ghost recon. 

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Arkin είπε

Σε unity/syndicate σου την επεφταν 100 ατομα και τους ετρωγες για πλακα. Το odyssey εχει το καλυτερο συστημα μαχης απο ολα τα AC παιχνιδια μεχρι στιγμης. Γενικα μπορει να μην ειναι εξαιρετικα παιχνιδια τα AC αλλα ειναι απολαυστικα και χαλαρωτικα αν και επαναλαμβανομενα. Χρειαζονται και τετοια παιχνιδια και η ubi ειναι μανουλα σε αυτα απο far cry μεχρι ac και ghost recon. 

Καλά, εννοείται. Για μένα το farcry 3 είναι από τα πιο fun και διασκεδαστικά παιχνίδια που έχω παίξει ever. Είτε αμόλαγα ακούδες από τα κλουβιά τους στα outposts, είτε τις κυνήγαγα για να μεγαλώσω το πορτοφόλι μου.😁

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ με όλα τα AC παθαίνω το ίδιο πράγμα. Ξεκινάω δυναμικά και το λιώνω αλλά γρήγορα βαριέμαι. Ίσως με το Valhala που με ψήνει πάρα πολύ η Σκανδιναβική Παράδοση και Ιστορία και αυτό το scenary με βουνά, δάση και λίμνες με κρατήσει περισσότερο..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε

Εγώ με όλα τα AC παθαίνω το ίδιο πράγμα. Ξεκινάω δυναμικά και το λιώνω αλλά γρήγορα βαριέμαι. Ίσως με το Valhala που με ψήνει πάρα πολύ η Σκανδιναβική Παράδοση και Ιστορία και αυτό το scenary με βουνά, δάση και λίμνες με κρατήσει περισσότερο..

Θα πρεπει να κρατας μια ισορροπια πανω στον χαρτη. Πχ κανεις main αποστολες μετα καθαριζεις καποιες περιοχες μετα πας σε ναυμαχιες η κανεις side quest. Μονο ετσι δεν θα σου φανει μονοτονο και καπως ετσι παιζω ολα τα AC παιχνιδια και δεν βαριεμαι σε κανενα. Να υπαρχει ποικιλια δηλαδη γιατι πχ αν πας 100% τα main missions μετα δεν προκειται να κατσεις να καθαρισεις ολες τις περιοχες συνεχομενα θα βαρεθεις πολυ. Το odyssey εχει παρα παρα πολλα πραγματα να κανεις. Καντα σε ισορροπια και θα το βγαλεις χωρις να καταλαβεις ποτε θα περασουν 180 ωρες. 

• Like 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, KilliK είπε

Fallen Order 2 λογικα

αμα το μονταρουν λιγο στη σωστη κατευθηνση θα δουμε ενα πολυ καλο game

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...