Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φαίνεται ενδιαφέρον.
 Κυκλοφορεί τον Ιουνίου, σε όλες της πλατφόρμες.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Praetorian είπε

Και επίσημα Assassin's Creed Valhalla ο επόμενος τίτλος της σειράς. 

Αύριο (30 Aπρ) το επίσημο trailer. 

Καιρός να αλλάξουν και το τίτλο γιατί το game δεν έχει να κάνει με assassins εδώ και καιρό. Aλλο ένα AC που κανένας δεν ζήτησε. Τουλάχιστον έχουμε το Ghost of Tsushima.

Είμαι περίεργος να δω άμα νιώσανε με τα delay και με το Breakpoint η θα συνεχίσουν ακάθεκτοι το copy paste open world busy work.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 2
  • Sad 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Vlahara! 😛

Μου έρχονται στίχοι Blind Guardian στο μυαλό, ο χατζημεταλάς ξυπνάει μέσα μου!

Δημοσ.

Μας ζάλισε τον έρωτα ο σχεδιαστής μιλάμε, 8 ώρες στρημ.

ΥΓ. Κορυφαίες στιγμές στη διάρκεια του chat όπου είχαμε διαμάχη ανάμεσα στην ομάδα #NoRPG και στην ομάδα #YesRPG, αλλά και όταν στα καλά καθούμενα κάποιοι άρχισαν να σπαμάρουν τα spoilers του TLoU2. Για αυτά ζούμε :D

Δημοσ.

Απο τις αγαπημενες μου περιοδους , ελπιζω να δειξουν πολυ μεγαλυτερη προσοχη στο narrative κομματι και στους χαρακτηρες οπως και στο lore σε σχεση με τους προσφατους τιτλους. Ο κοσμος θα ειναι πανεμορφος σιγουρα. 

• Moderators
Δημοσ.
12 minutes ago, maarinos said:

Μεταφέρεται εδώ. Υπενθύμιση ότι το πρώτο μήνυμα των θεμάτων οφείλει να έχει ικανή περιγραφή του τίτλου, και αυτό είναι κάτι που (πιθανόν) θα μπορούμε να έχουμε από αύριο μετά και το επίσημο trailer. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Screen-Shot-2020-04-29-at-4-07-56-PM-0.p

Αφού άρχισε η συζήτηση και για να μην χαλάει το νήμα του Odyssey, ανοίγω από τώρα το θέμα αφού επιβεβαιώθηκε ο τίτλος να συνεχίσουμε εδώ. Αύριο θα δείξουν το πρώτο trailer του παιχνιδιού και θα πάρουμε τις πρώτες πληροφορίες.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...