Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το The Last of Us 2 πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει στο pc. Όχι ακόμα τουλάχιστον, σε καμιά 3-4 χρόνια απ' την κυκλοφορία του το ξανασυζητάμε.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε

Το The Last of Us 2 πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει στο pc. Όχι ακόμα τουλάχιστον, σε καμιά 3-4 χρόνια απ' την κυκλοφορία του το ξανασυζητάμε.

λογικα πρεπει να ρθει πρωτα το πρωτο

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, firepc είπε

@Fulgore τελικα ισχυει αυτο?

Ναι. Single έπαιξα κανονικά χωρίς bethesda account. Όταν πήγα να μπω multiplayer μου ζήτησε account..

Δημοσ.

Το Just Cause 4 έχει μία θολούρα ή εγώ κάνω κάτι λάθος. Όλα στο τέρμα τα έβαλα..

Δημοσ.
3 ώρες πριν, yiannis1991 είπε

Το Just Cause 4 έχει μία θολούρα ή εγώ κάνω κάτι λάθος. Όλα στο τέρμα τα έβαλα..

δες το motion blur συνήθως σε μερικά παιχνίδια δουλεύει λίγο χάλια το συγκεκριμένο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

δες το motion blur συνήθως σε μερικά παιχνίδια δουλεύει λίγο χάλια το συγκεκριμένο 

Και σε στατική εικόνα είναι μαύρα χάλια. Δοκίμασα και FXAA αντί TAA αλλά τα ίδια. Γενικά πολύ μέτρια γραφικά για παιχνίδι που βγήκε στο τέλος του '18. Έφαγε σουτ ήδη. Εντάξει, δεν πειράζει, το τζάμπα από την Epic ήταν :P

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, firepc είπε

Θα βγει Redux εκδοση για το Observer (2017)

Οσοι δεν το εχουν παιξει ας περιμενουν λιγο ακομα

Nieuwe trailer toont Observer: System Redux in al zijn PlayStation ...

Όχι ρε φίλε, το τερμάτισα πριν από μια εβδομάδα!! Δεν πειράζει θα το ξαναπαίξω, μιας και μιλάμε για έργο τέχνης και όχι για ένα απλό παιχνίδι. Όποιος δεν το έχει παίξει ακόμα, ας κάνει μια χάρη στον εαυτό του και ας παίξει έστω την redux έκδοση...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...