Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε νομίζω σιγά σιγά πρέπει να έρχεται και το GTA6 καιρός είναι.

Και 2ο tease.

Q7TKzXv.jpg

Επεξ/σία από p4n0s86
  • Like 2
Δημοσ.
23 ώρες πριν, KilliK είπε

Της illfonic είναι, απορώ πως κατάφεραν και πήραν το license. Τόσο πολύ έχει πέσει η αξία του predator franchise?😃

Δημοσ.

Χαχαχα το θυμάμαι αυτό, μου είχε τύχει κι εμένα στο Blood Omen 2 και ψαχνόμουν!

Μακράν το πιο αδύναμο παιχνίδι μιας από τις αγαπημένες μου σειρές. Ο Kain τους βγήκε ποντικομούρης, ο Vorador σε ένα cutscene όλη την ώρα κούναγε τα χέρια σα να έγνεθε, η μάχη ήταν επαναλαμβανόμενη, ο χειρισμός με πληκτρολόγιο τελείως σπαστικός (2 και 3 πλήκτρα μαζί), το σενάριο δεν έβγαζε εύκολα νόημα ακόμα και για όσους είχαν εντρυφήσει στη σειρά ("συγγνώμη, εσύ δεν ήσουν τέζα?") και το art direction είχε τις στιγμές του αλλά δε μου έκανε κλικ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Praetorian είπε

Amnesia: Rebirth για φθινόπωρο 2020

Το Dark Descent ήταν απλά φρίκη. Για εμένα ήταν το παιχνίδι που πήγε πολύ μπροστά ολόκληρο το είδος των Survival Horror παιχνιδιών. Χωρίς τα κλασσικά ανούσια Jump scare, η τρομερή ατμόσφαιρα του, σε συνδυασμό με τον τρομερό ήχο σε έφτανε σε σημείο παράνοιας. Μετά είχε και το κυνηγητό του και εκεί μιλούσαμε για καρδιακό επεισόδιο εύκολα.

Mετά την φόλα το Machine for Pigs, περίμενα πως και πως πότε θα ανακοινώσουν νέο Amnesia με την Frictional Games στο τιμόνι.

Και να που έγινε. Απλά φέρτε το χτες!!!

Δημοσ.

Το Dark Descent είχε καλή ατμόσφαιρα και κάποια δυνατά jumpscares, αλλά από γραφικά και σενάριο/πλοκή δεν εντυπωσίαζε. Κάπως παρατραβηγμένο μεταφυσικό σενάριο και όχι τόσο καλή παρουσίασή του. Τα penumbra, με τον επίσης παρωχημένο τεχνικό τομέα, ήταν αρκετά καλύτερα έτσι όπως το θυμάμαι. Προκαλούσαν περισσότερο δέος, είχαν πιο στέρεο και ενδιαφέρον σενάριο μαζί με μπόλικες αξέχαστες στιγμές καταδίωξης και αναπάντεχων αιφνιδιασμών από τα εχθρικά πλάσματα.

Πάντως, το game που τάραξε τα νερά στο είδος και σε έκανε να στάζεις ιδρώτα σε κάθε βήμα ήταν το Outlast. Γραφικά της προκοπής, AAA παραγωγή γενικότερα και αριστοτεχνικά στημένα jumpscares. Με ένταση και σασπένς τουλάχιστον μέχρι το κάπως ξενερωτικό sci-fi τέλος του. Το SOMA επίσης καλό σκηνοθετικά και σεναριακά, αλλά με πρακτικά ανύπαρκτο horror στοιχείο. Έτσι όπως το βλέπω και το καινούργιο πάει για κάπως πιο "ψαγμένο" sci-fi σενάριο. Κρίμα. 

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ ελπίζω να απομακρυνθούν από τη συνταγή όπου πετάνε και ένα τερατάκι μέσα να σε κυνηγάει από το οποίο πρέπει να κρύβεσαι συνέχεια (γιατί δεν έχεις άλλη άμυνα). Το trailer δεν είναι πολύ ενθαρρυντικό από αυτή την άποψη. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...