Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Fallout new vegas και 3 είναι πολύ παλιά, θα στραβωθώ από τα γραφικά :P Τα άλλα metro τα έχω παίξει. To Fallout 4 τι λέει από γραφικά; Προφανώς δεν περιμένω επίπεδο RDR2 αλλά γενικά σε τι επίπεδο βρίσκεται σε σχέση με τα παιχνίδια που είχαν τα καλά γραφικά όταν είχε βγει; Θέλω να πω μπορώ να το παίξεις σήμερα ή θα μου κακοφανεί πολύ;

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Fallout new vegas και 3 είναι πολύ παλιά, θα στραβωθώ από τα γραφικά :P Τα άλλα metro τα έχω παίξει. To Fallout 4 τι λέει από γραφικά; Προφανώς δεν περιμένω επίπεδο RDR2 αλλά γενικά σε τι επίπεδο βρίσκεται σε σχέση με τα παιχνίδια που είχαν τα καλά γραφικά όταν είχε βγει; Θέλω να πω μπορώ να το παίξεις σήμερα ή θα μου κακοφανεί πολύ;

Παίζονται όμως τα new vegas και 3. Νταξ, υποκειμενικό είναι, εμένα εφόσον δεν είναι 2D είναι οκ.

Επεξ/σία από kostasgpa
Δημοσ.
2 ώρες πριν, noFEARgr είπε

Stalker φυσικα αλλα και αυτο ειναι  παλιο. Το fallout 76 ειναι σκουπιδι απο τα λιγα μακρια. 

Βασικά μονο το Stalker, όλα τα αλλα που ειπώθηκαν δεν έχουν καμια σχέση.

• Like 6
Δημοσ.

Το fallout 4 δεν εχει καμια σχεση . Ειναι sandbox game χωρις ουσιαστικα story. 

Aπο αυτα που υποθηκαν αν και αυτο καμια σχεση προτεινω οπωσδηποτε το spec ops : the line. 

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε

Η μοναξιά του STALKER (του πρώτου, δεν έχω παίξει τα άλλα)... Good times. ^_^

Ντροπή σου :P ειδικά το τρίτο είναι φοβερό. Όχι ότι και το δεύτερο πάσχει κάπου αν εξαιρέσουμε τα bugs που είχε. 

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, KilliK είπε

The rise and fall of AAA gaming

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

gjBmSRN.jpg

Αμελεί να αναφέρει πως το 2006, εκτός από το UEFA Champions League, είχαμε και το περιβόητο Horse Armor DLC της Bethesda για το TES IV: Oblivion. Το οποίο ακολουθήθηκε από άλλα παρόμοια DLC τα οποία επανεισήγαγαν στο Oblivion features που είχαν ξηλωθεί στυγνά από την αρχική του έκδοση αποκλειστικά για να πωληθούν στην πορεία ως DLC. Το οικονομικό μοντέλο του Oblivion συνέβαλε τα μέγιστα στο να λάβει χώρα η μετάσταση του καρκίνου και η εξύψωσή του στα σημερινά δεδομένα.

Εύστοχο, κατά τα άλλα.

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...