Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το παιχνιδι αυτο εχει ηδη επιβεβαιωθει οτι θα βγει και για  PC απο τοτε που ανακοινωθηκε τον προηγουμενο μηνα.

Επισης η ιδια η εταιρεια βγηκε και δηλωσε οτι αυτα που παρουσιασαν ηταν απο εκδοση για PC και οχι για ps5

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από που και ως που το godfall είναι exclusive? Την gearbox έχει publisher που ότι παιχνίδι έχει βγάλει υπάρχει και στο pc. Τώρα αν είναι time exclusive στο ps5 ή δε βγει καν στο xbox SeX χέστηκε η φοράδα στο αλώνι.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε

Παλιές καλές εποχές 

Κάποια βίντεο που έφτιαχνα 

εδώ που τα λέμε εγώ τότε επιφανειακά είχα ασχοληθεί καθώς παίζαμε guild wars αλλά το λίγο που είχα παίξει στους official server μου είχε κολήσει όχι μόνο αυτός ο ανοιχτός κόσμος του αλλά και η μουσική του.

Τότε σκεφτόμασταν ότι σε καμιά δεκαετία τα game θα ήταν τεράστιοι κοσμοι με απιστευτα γραφικά και μέρη να επισκεφτείς και ότι θα σήκωναν πολαπλάσιο κόσμο.

Πόσο έξω πέσαμε. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι μου θυμισατε ενα δακρυ κυλησε απο τις μερες καψιματος...Ενα βιντεο εχω κ παλι καλα που βρεθηκε ενα φιλος και το ανεβασε στο youtube τα εχω χασει ολα...Σε εναν Prive server x30 αν θυμαμαι καλα. 1 full pt vs 2. Ειμαι ο sagittarius Dyingwish το ονομα, ημουν και hero τρομαρα μου...

Επεξ/σία από icenex
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 24/1/2020 στις 12:32 ΠΜ, chek2fire είπε

Τι μου θυμησες ρε φιλε..πω πω πω.εφαγα 5-6 χρονια απο την ζωη μου πριν μια δεκαετια. Ημουν leader σε ελληνικη κλαν. Ποσους φιλους εκανα εκει μεσα..αμετρητους...και γνωρισα και ποσες γκομενες.η μια μου τα βγαζε ολα στην καμερα.. για να της δωσω πρωτα σαυτην honmukulus sword.πολυ καλες εποχες..δεν ξαναρχονται..στον Zeus επαιζα.

Επεξ/σία από chrisgewrgi
  • Confused 1
Δημοσ.

Με lineage ασχοληθηκα με dragonlance αν επαιζε κανεις εκει εχει πανω απο 10ετια. +25 ηταν τα οπλα με donate πηγαινες +30. Μπολικο pvp/pk και αν ειχα καλο buffera/healera ριχναμε καστρο με 2-3 ατομα. Elf/Sagi/Healer. Αλλες εποχες ουτε fps μετρουσαμε ουτε τιποτα. 3 μηνες ασχοληθηκα χωρις donate ειχα παρει 2 στολες +30 dark crystal/και μια κοκκινη/ασπρη δεν θυμαμαι ονομα μαζι με +30 οπλο. Αλλα χρονια επαιζε και η κοπελα μαζι μου καναμε ντουετο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δάκρυ κυλάει με αυτό το soundtrack και πολλές αναμνήσεις!

Πιστεύω το lineage 2 είναι το καλύτερο hardcore mmo που φτιάχτηκε μέχρι σήμερα.

(Δεν έχω παίξει πότε lineage 1 μπορεί να ήταν καλύτερο)

Επεξ/σία από giorgos_rom
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Arkin είπε

Με lineage ασχοληθηκα με dragonlance αν επαιζε κανεις εκει εχει πανω απο 10ετια. +25 ηταν τα οπλα με donate πηγαινες +30. Μπολικο pvp/pk και αν ειχα καλο buffera/healera ριχναμε καστρο με 2-3 ατομα. Elf/Sagi/Healer. Αλλες εποχες ουτε fps μετρουσαμε ουτε τιποτα. 3 μηνες ασχοληθηκα χωρις donate ειχα παρει 2 στολες +30 dark crystal/και μια κοκκινη/ασπρη δεν θυμαμαι ονομα μαζι με +30 οπλο. Αλλα χρονια επαιζε και η κοπελα μαζι μου καναμε ντουετο.

Το frames  και κουραφεξαλα.τιποτα δεν κοιταξα ποτε.ο σερβερ x4 για χρονια με τα ιδια παιδια.μιλαμε για τρελο καψιμο.εποχες  c3 c4.οσο ανεβενε client με updates γινονταν χειροτερο ειχαμε την εντυπωση ολλοι.καπιο remaster λεει ερχετε τωρα απο ncsoft. Δεν ξερω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...