Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Fulgore είπε

Η Ubisoft ειναι αυτης της φιλοσοφιας δυστηχως και τωρα που εβγαλε και συνδρομητικο μοντελο,ενας λογος παραπανω να συνεχιζει να βγαζει AC,tom clancy,watch dogs και δεν ξερω και εγω τι αλλο μεχρι να σβησει ο ηλιος.

Εδω μεχρι και απο το Steam εφυγε για να παρει φραγκα απο την Epic λες και οι ανθρωποι δεν πουλανε τα αντερα τους και λες και στο Steam που ηταν δεν χρειαζοταν το Uplay για να παιξουν τα παιχνιδια τους.

Γενικα με ΕΑ και ubisoft δεν βγαινει ακρη. Fast Food εταιρειες ειναι που τους ενδιεφερε η ποσοτητα παρα η ποιοτητα.

Δλδ να ρωτησω το ΑC Odyssey ειναι fast food game? Breakpoint ουτε εγω τρελαθηκα και division ετσι κ ετσι αλλα σιγουρα πανω απο μετριο. Watch dogs δεν ασχοληθηκα

Προσωπικα ομως εχω λιωσει το Odyssey και εχει κορυφαια στοιχεια και επιπροσθετα σαν ελληνες και μονο επρεπε να χαρουμε που υπαρχει και να ασχοληθεις μαζι του. 

• Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, jimpsar είπε

Δλδ να ρωτησω το ΑC Odyssey ειναι fast food game? Breakpoint ουτε εγω τρελαθηκα και division ετσι κ ετσι αλλα σιγουρα πανω απο μετριο. Watch dogs δεν ασχοληθηκα

Προσωπικα ομως εχω λιωσει το Odyssey και εχει κορυφαια στοιχεια και επιπροσθετα σαν ελληνες και μονο επρεπε να χαρουμε που υπαρχει και να ασχοληθεις μαζι του. 

Δεν είναι ακριβώς fast food αλλά ναι , είναι τιγκαρισμένο με αρκετά επαναλαμβανόμενα quests, πολύ grinding, εχθρούς meatshields, rpg σε όλα και περιεχόμενο απλά για να υπάρχει.

Αν εξαιρέσουμε το ελληνικό στοιχείο και το δούμε αντικειμενικά, όποιος είχε παίξει το origins θα νιώσει πολύ οικεία. Σε σχεδιασμό, λεπτομέρειες και στήσιμο-ατμόσφαιρα κόσμου είναι εξαιρετικοί όπως δείχνουν χρόνια τώρα απλά υπολείπεται η βάση.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, jimpsar είπε

Δεν νομιζω να μιλησα καπου για το Odyssey συγκεκριμενα ετσι δεν ειναι?

Ειπα οτι σαν εταιρεια προτιμαει να μενει στα sequels γνωστων σειρων για να μπορει να βγαζει γρηγορα παιχνιδια,μιας και εχουν κοινα στοιχεια μεταξυ τους.

Οταν μου κυκλοφορεις το καθε sequel μετα απο 1 ή 2χρονια, αυτο ειναι η λογικη του Fast Food.

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

ac: odyssey

82176625_2337708969668269_31516095539849

vs

ac: Ragnarok

82391318_2337709269668239_56376437199192

(και καλά)

ΦΟΒΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ!

Aν το εβαλες για να συγκρινεις ομοιοτητες εγω δεν βλεπω καμμια παντως...

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, jimpsar είπε

ΦΟΒΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ!

Aν το εβαλες για να συγκρινεις ομοιοτητες εγω δεν βλεπω καμμια παντως...

δεν είναι καν concept art των παιχνιδιών 🤣🤣🤣

(για να σας τρολάρω την έβαλα-έχασες τα ψιλά γράμματα :P )

• Like 1
Δημοσ.

Τρελό fail που δεν είχες ασπίδα στο Odyssey πάντως, απορώ πως το σκέφτηκαν..Ή ο Λεωνίδας που πετάει την ασπίδα στην μάχη, αστεία πράγματα..

Δημοσ.

H πρώτη εικονα δεν ειναι απο το Odyssey αλλά απο Dlc του Total War Rome 2, ναι μεν εντυπωσιακή αλλά όχι 100% ιστορικά ακριβής, αν αυτος ειναι Σπαρτιάτης, κρίνοντας απο τον ερυθρό χιτώνα, δεν θα πρεπε να ειχε κοπίδα αλλά πολύ κοντύτερο ξίφος, σαν μεγάλο μαχαίρι, που ονομάζεται ξυήλη. Η κοπίδα κυριως ηταν ξίφος του ιππικού.

Δημοσ.
17 hours ago, Psycho_Warhead said:

Ή ο Λεωνίδας που πετάει την ασπίδα στην μάχη, αστεία πράγματα..

Φήμες λένε οτι ο Καπετάνιος ιντερΑμέρικα έμαθα το πέταγμα της ασπίδας από τον Λεωνίδα.

😂🤣

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Όχι ρε γμτ!!!
μα γιατί μας κρατάνε σε τέτοια αγωνία, γιαατιιιιιι! ΠΩΣ θα κοιμόμαστε τα βράδια;

ωραία πιθανά ονόματα:

vikings reloaded

Odin the bastard God

Ubi did it again

Copy paste united

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Το όνομα είναι απίστευτα σημαντικό dude, γιατί παίζει να είναι το μοναδικό διαφορετικό πράγμα από όλα τα προηγούμενα game :P

αφού θα βάλουν νέα animations και σκαρφάλωμα στα δέντρα!( γω βέβαια με θυμάμαι να σκαρφαλώνω συνέχεια στα δέντρα από το ac III,αλλά δε γαμιέται, θα το πάρω το πιάτο με το σανό και γω,γιατί να πω όχι και να με πουν ακατάδεκτο; )

Το AC γεννήθηκε από το prince of persia...εκεί οι τυπάδες είπαν ΟΠΑ, θα βγάλουμε νέο IP γιατί αλλάζει πολύ το gameplay και το είδος, για να μην μπασταρδέψουμε την σειρά...τώρα όχι! Το ίδιο IP θα του αλλάξουμε τα φώτα και θα λέμε ότι είναι ac, αλλά βαριόμαστε να κάνουμε και πολλά πολλά.
Το μόνο καλό είναι ότι είναι ένα παιχνίδι που το main μόνο κομμάτι σου δίνει καμιά 40αρια ώρες.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...