Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Ποσο μπορει να απεχει αυτο απο ενα μονιτορ 4κ; 

Διοτι η διαφορα με την native αναλυση 1440  ειναι χαοτικη.ισως επειδη το μονιτορ ειναι και 32αρι;

Είναι λίγο υποκειμενικό. Στο δικό μου μάτι η διαφορά 2Κ με 4Κ monitor δεν είναι τόσο μεγάλη σε gaming. Απλώς αυτό που βλέπεις (με supesampling) είναι πολύ καλύτερο ΑΑ όπως λέει πιο πάνω ο Razor333.

Εγώ πχ έχω 32άρι 4Κ monitor και τρέχω το Dark Souls 3 με supersampling σε 5Κ επειδή το ΑΑ στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ένα μαύρο χάλι. Το αποτέλεσμα είναι ότι παίρνω αισθητά καλύτερη ποιότητα εικόνας.

Δοκίμασε όμως και άλλα παιχνίδια. Όσα έχουν καλό ΑΑ εξ'αρχής θα δεις ότι η διαφορά δεν είναι τόσο χαοτική.

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Είναι λίγο υποκειμενικό. Στο δικό μου μάτι η διαφορά 2Κ με 4Κ monitor δεν είναι τόσο μεγάλη σε gaming. Απλώς αυτό που βλέπεις (με supesampling) είναι πολύ καλύτερο ΑΑ όπως λέει πιο πάνω ο Razor333.

Εγώ πχ έχω 32άρι 4Κ monitor και τρέχω το Dark Souls 3 με supersampling σε 5Κ επειδή το ΑΑ στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ένα μαύρο χάλι. Το αποτέλεσμα είναι ότι παίρνω αισθητά καλύτερη ποιότητα εικόνας.

Δοκίμασε όμως και άλλα παιχνίδια. Όσα έχουν καλό ΑΑ εξ'αρχής θα δεις ότι η διαφορά δεν είναι τόσο χαοτική.

Δοκιμασα οτι game εχω.σε ολα η διαφορα τεραστια.ειδικα το rdr2 ειναι απιστευτο.στο sumpersampling δεν θα επρεπε τα εικονιδια να μην αλλαζουν διαστασεις; πλεον δουλευει 150%  zoom  για να ειναι οπως πριν.διαφορετικα ειναι πολυ μικρα

Επεξ/σία από chrisgewrgi
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Δοκιμασα οτι game εχω.σε ολα η διαφορα τεραστια.ειδικα το rdr2 ειναι απιστευτο.στο sumpersampling δεν θα επρεπε τα εικονιδια να μην αλλαζουν διαστασεις; πλεον δουλευει 150%  zoom  για να ειναι οπως πριν.διαφορετικα ειναι πολυ μικρα

Τα εικονίδια (μαζί με το λειτουργικό) αλλάζουν διαστάσεις σύμφωνα με την ανάλυση που διαβάζουν από την gpu. Αυτή τροφοδοτεί το monitor.

Αν οι διαφορές για σένα είναι τεράστιες, τότε sit back and enjoy. Το monitor δεν πρόκειται να πάθει κάτι επειδή δεν αλλάζει απολύτως τίποτα με τη λειτουργία του. Εξακολουθεί να δείχνει τον ίδιο αριθμό pixels που έδειχνε και πριν.

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 1
Δημοσ.

Τελικα δουλευει και με 3840 χ 2160 και 144hz.

Για single player games ειναι οτι πρεπει.στο cod αν και η εικονα γινεται κρυαταλλινη τα frames πεφτουν απο 130 στα 60 και ξυνιζεις λιγο με την κινηση μιας και δεν ειναι τοσο smooth γιαυτου του ειδους τα games

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κάπου το ξέχασε μαζί με το minecraft 

υγ αν και το λολ αναφέρθηκε μόνο 3 δεύτερα όπως το minecraft το έχασα

Επεξ/σία από GjokerR
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

άλλη μια αηδία ετοιμάζεται που δεν έχει σχέση με την σειρά..

Assassin’s Creed Ragnarok Gameplay, AI, Combat Details Leaked
  • Αναφορά σε κείμενο

• Weapon durability does now come into play, forcing players to use their weapon pool more effectively and forced to manage a smaller inventory that can be upgraded
    • Replacing adrenaline is a berserker mode which also activates special runes like fire, frost, or lightning damage.
    • Sailing returns is less combat intensive and more focused on exploration and travel including being able to navigate tight rivers and wetlands
    • Overhauled parkour with tree climbing and new animations
    • The hidden blade is back and is far more customizable in terms of cosmetics. Players can upgrade it to kill in one stab
    • Stealth is upgraded by having physical stealth skills such as hiding in mud, snow, crouching in bushes, hiding in bales of hay, etc. Players can now also hide in crowds of civilians if their outfit/ armor is appropriate otherwise it can attract attention.
    • Players now have a reputation system based on quests completed for people in cities, the town officials, clothing worn, crimes committed, etc. They can complete some quests and story missions only after reaching a certain reputation with kingdoms.
    • Conquest battles return to help capture some settlements from templars and players can approach them in a variety of ways.
    • Players can also find battles between warring kingdoms occurring dynamically throughout the world. They can capture and control multiple settlements throughout the world for trade and currency gains
    • Players can organize large scale raids of forts and cities with nearby viking camps, wait for their own raids, or go in by themselves.
    • The assassins are believed to have a connection to Odin and dub their raven drone as odin sight
    •  Difficulty returns but focuses more on parry times, player health, and enemy reaction times rather than enemy health
    • Better leveling system, allowing players to improve skillsets to gain experience, like in Skyrim. As a result, there won’t be level locking regions and content.
    • Some skills are unlocked by reaching a high enough skillset level, some must be bought with skill points, and others are unlocked through game/ story progression.

• Sad 1
Δημοσ.

Ολα τα παιχνιδια της ubisoft πλεον ειναι ακριβως copy paste μονο το setting αλλαζει. Η εταιρια εχει ξεχασει να φτιαχνει καλα παιχνιδια. 

• Like 4
  • Sad 1
Δημοσ.

Η σειρά έχει χάσει το πνεύμα της και έχει γίνει copy paste πανηγυράκι.

Η όποια πλοκή υπήρχε (μέχρι το revelations, αν θυμάμαι καλά) έχει χαθεί κάπου μεταξύ των εξωτικών σκηνικών, των ανούσιων side quests (κοίτα, μαμά, μπορώ να γεμίσω τον χάρτη με εικονίδια και να περηφανεύομαι ότι το παιχνίδι διαρκεί 666 ώρες) και των επαναλαμβανόμενων ιστοριών (εντάξει, αλλάζουν τα ονόματα τουλάχιστον).

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...