Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 13/12/2019 στις 8:52 ΜΜ, ilos είπε

Ετοιμάζουν μάλλον remake του OG Gothic.

Το έπαιξα, θύμισε Gothic  αλλά δεν... Η λαλακία είναι ότι σκάλωσα και αγόρασα  το 1,2,3 με 4.5 € και δώστου πάλι το Gothic 2 σκάλωμα...  Θα είναι η 4η ή 5η φορά που θα το τερματίσω....

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
Δημοσ.

Βλέπω παιχνίδι στον κόσμο του Witcher με υπογραφή Sapkowski. Και τα μυαλά στα κάγκελα, αν και το Season of Storms ήταν απλά καλό. Το βρήκα ξεχειλωμένο σαν αφήγηση.

(λέτε να βγάλουν expansion του Witcher 3 με σενάριο Sapkowski? Ό,τι θέλω λέω κι εγώ...)

Δημοσ.

Αυτό το διαστημα παίζω κάποια ιντι που είχα στο backlog. Children of Morta/katana zero/dead cells εξαιρετικά και τα 3. Έχω την εξής απορία. Αυτά τα  ελαφριά 2d games θεωρητικά αν πάμε πίσω στο χρόνο σε ποια παλιά κονσόλα μπορούσαν να τρέξουν?? Σε θέμα ιπποδύναμης εννοώ. Θα έτρεχαν πχ σε ps1? 

Δημοσ.
1 hour ago, rudigarcia222 said:

Αυτό το διαστημα παίζω κάποια ιντι που είχα στο backlog. Children of Morta/katana zero/dead cells εξαιρετικά και τα 3. Έχω την εξής απορία. Αυτά τα  ελαφριά 2d games θεωρητικά αν πάμε πίσω στο χρόνο σε ποια παλιά κονσόλα μπορούσαν να τρέξουν?? Σε θέμα ιπποδύναμης εννοώ. Θα έτρεχαν πχ σε ps1? 

Δεν νομίζω ότι υπάρχει ελπίδα για οτιδήποτε πριν το ps2 Και πιο πιθανό το ps3. Μοιάζουν με SNES μεν, αλλά υπάρχει το θέμα ότι είναι προσομοιώσεις εκείνης της εποχής με 3d γραφικά να τρέχουν από πίσω τις περισσότερες φορές. Αν μιλούσαμε για hand drawn pixel graphics θα μπορούσες να πας πολύ πιο πίσω, αλλά μετά είναι και το θέμα της ανάλυσης που ας πούμε το ps2 έβγαζε συνήθως 480-500κάτι p.

• Like 1
Δημοσ.

Μα πότε επιτέλους θα δούμε ένα remake του Soul Reaver? Τι κάνουν εκεί στην Square Enix? Κάθονται επάνω σε θησαυρό. Ελπίζω να είναι το επόμενο project της Eidos Montreal..

• Like 5
  • Moderators
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Μα πότε επιτέλους θα δούμε ένα remake του Soul Reaver? Τι κάνουν εκεί στην Square Enix? Κάθονται επάνω σε θησαυρό. Ελπίζω να είναι το επόμενο project της Eidos Montreal..

Eγώ θα ήθελα ένα τέλος (αν και του Defiance "αρκεί" κάπως) για την όλη ιστορία, αλλά ξέρουμε για τους writers...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε

Eγώ θα ήθελα ένα τέλος (αν και του Defiance "αρκεί" κάπως) για την όλη ιστορία, αλλά ξέρουμε για τους writers...

Νομίζω ότι είναι λίγο αργά για κάποιο sequel. Η σειρά χρειάζεται επαναπροσδιορισμό και awareness από την αρχή για να τραβήξει το νέο κοινό που δεν είχε επαφή με τα προηγούμενα. Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε.

Αλλά δεν θα ήθελα reboot με άκυρους χαρακτήρες και ιστορία. Ένα remake του Soul Reaver 1 (σε στυλ RE2) για αρχή, με μερικές προσθήκες ή μικροαλλαγές και με το engine του Shadow of The Tomb Raider. Θα μπορούσαν να βάλουν και τα πραγματάκια που είχαν κοπεί από το original επειδή τότε δεν είχαν χρόνο.

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Νομίζω ότι είναι λίγο αργά για κάποιο sequel.

Πολύ αργά είναι, αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. :P

Για remakes πάντως, θα ήταν καλό να είχαμε και το πρώτο Blood Omen αφού εκεί ξεκίνησε η σειρά.

• Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε

Πολύ αργά είναι, αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. :P

Για remakes πάντως, θα ήταν καλό να είχαμε και το πρώτο Blood Omen αφού εκεί ξεκίνησε η σειρά.

Νομίζω ότι θα το τραβούσανε από τα μαλλιά. Είναι πολλά τα παιχνίδια σε αυτή την περίπτωση. Καλά όχι ότι θα με χαλούσε κιόλας αλλά είμαι περισσότερο fan του Raziel :P

Sequel με τέλος κιόλας, πιστεύω ότι θα ήταν λάθος. Αρχή θέλουμε και ας έρθει το τέλος αργότερα :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...