Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Fulgore είπε

Ashen's Epic Store exclusivity ends, it's now on Steam and GOG

Για δούμε...όχι ότι λέει τίποτα το game, απλά είμαι περίεργος για τις πωλήσεις.

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Κυκλοφορησε σημερα και ενα αλλο αντιστοιχης κατηγοριας παιχνιδι με το Ashen,το Hades και αυτο απο EGS.

Μαλιστα στο Hades ειναι και αυτο με εκπτωση 20% και δινουν δωρεαν και το παιχνιδι Pyre

https://store.steampowered.com/app/1145360/Hades/

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Γιατί τι έχει μια χαρά παιχνίδι είναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, p4n0s86 είπε

Γιατί τι έχει μια χαρά παιχνίδι είναι.

674 άτομα peak στο launch. Ta reviews mixed είναι και αυτό μετά από ένα χρόνο updates στο Epic store. Ναι μια χαρά game είναι. :P

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Δημοσ.
5 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

674 άτομα peak στο launch. Ta reviews mixed είναι και αυτό μετά από ένα χρόνο updates στο Epic store. Ναι μια χαρά game είναι. :P

Εντάξει δε μπορούν όλα να είναι αριστουργήματα. Δεν το λες και "κλαίω τα λεφτά μου" πάντως, σου γεμίζει αρκετές ώρες. :P

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ilos είπε

Κυκλοφόρησε σήμερα το VTM Coteries Of New York

https://store.steampowered.com/app/1096410/Vampire_The_Masquerade__Coteries_of_New_York/

Κάτι μεταξύ RP και visual novel. Για όποιον είναι VTM "sucker" καλό ορεκτικό μέχρι να βγει το κυρίως game.🧛‍♂️

Μου είχαν στείλει κωδικό για το VtM: Coteries of New York εδώ και καμιά βδομάδα, ανέβασα σήμερα 2 αράδες για δαύτο αν τυχόν ενδιαφέρει κανέναν.

• Like 4
Δημοσ.

ειπαν πως ειναι για να τεσταρουν το ενδιαφερον του κοινού.

Δε ξερω, τα πρωτα 2 gothic τα ειχα λατρεψει αλλα η σειρα πήρε την κατιούσα πολύ ασχημα μετα, βημα προς βημα. Πέραν αυτού, το teaser, αν και pre-pre-pre alpha, δε θα ελεγα πως θυμίζει Gothic. Παραείναι φωτεινο και πολύχρωμο, η σειρα παντα ειχε μια πολυ πιο μουντη παλέτα και πιο αγριο κ βρώμικο κόσμο.

Αν το επαναφέρουν, ελπίζω να το κάνουν σωστά :)

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, ilos είπε

Ετοιμάζουν μάλλον remake του OG Gothic.

Το δοκίμασα, 1 με 2 ώρες είναι, η αρχή με το Diego μέχρι να πας στη old Town. Νοσταλγία, είναι μεν σε πολύ πρώιμη φάση αλλά βγάζει σε Gothic. Θέλει πολλές βελτιώσεις ακόμα βέβαια. 

Για όποιον ενδιαφέρεται μπορεί να το κατεβάσει στο Steam. 

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Skywalker333 είπε

ειπαν πως ειναι για να τεσταρουν το ενδιαφερον του κοινού.

Δε ξερω, τα πρωτα 2 gothic τα ειχα λατρεψει αλλα η σειρα πήρε την κατιούσα πολύ ασχημα μετα, βημα προς βημα. Πέραν αυτού, το teaser, αν και pre-pre-pre alpha, δε θα ελεγα πως θυμίζει Gothic. Παραείναι φωτεινο και πολύχρωμο, η σειρα παντα ειχε μια πολυ πιο μουντη παλέτα και πιο αγριο κ βρώμικο κόσμο.

Αν το επαναφέρουν, ελπίζω να το κάνουν σωστά :)

Η πλάκα είναι το 3ο με τα community patches ίσως είναι καλύτερο και από το 2ο. Αλλά όταν βγήκε ήταν όντως ένα underperforming αίσχος από game breaking bugs.😁

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...