Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πέρα απ'το ενδεχόμενο να λέει ή να του έχουν πει μπούρδες το ερώτημα είναι...  Γιατί να θέλει η Sony να ακολουθήσει τον δρόμο της microsoft;; Ποιος ακριβώς είναι ο δρόμος της microsoft και που οδηγεί;;

Θέλουν και αυτοί ένα συνδρομητικό μοντέλο που πιάνει μεγαλύτερη αγορά δηλαδή και ps/xbox και pc;; Cross-platform play που δίνει ένα παραπάνω κίνητρο σε αυτούς που έχουν φίλους με pc να αγοράσουν xbox/ps;; Προετοιμασία για το μέλλον όπου θα έχουν όλοι αυτοί(xbox και playstation) μετατραπεί σε streaming service ...netflix for games και θα ανταγωνίζονται π.χ. το Steam;; Όλα αυτά μαζί;; Κάτι άλλο άσχετο;;

Δεν ξέρω.

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το horizon zero dawn+το dlc τα εχω κανει προσωπικα πλατινα στο ps4,αλλα ανετα το ξανααγοραζα και στο pc.

Αν τελικα ισχυουν ειναι κατι παραπανω απο καλα νεα.

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.

θα βγαλουν το 1 οταν θα ειναι ετοιμοι να βγαλουν το 2 στο ps5 :P 

θα μιλαμε για παιχνιδι 3τιας...ο κυκλος του στη κονσολα εχει κλεισει...σε λιγο καιρο θα το δινουν τσαμπα....οτι παρουν...

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, xavier είπε

θα βγαλουν το 1 οταν θα ειναι ετοιμοι να βγαλουν το 2 στο ps5 :P 

θα μιλαμε για παιχνιδι 3τιας...ο κυκλος του στη κονσολα εχει κλεισει...σε λιγο καιρο θα το δινουν τσαμπα....οτι παρουν...

τι σχεση εχουν αυτα που λες? Υπαρχουν εκατομμύρια παιχτες που δεν το εχουν παιξει και δεν επρόκειτο?  

Αν ερθει στο PC θα το παιξουν? Εχει σημασια αν θα ειναι πλεον 5ετιας? Ηδη στο PS4 ηταν ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ, σκεψου με ενα μικρο remaster τι μπορει να γινει...

• Like 1
Δημοσ.

το παιχνιδι ειναι καλο, απο τα καλυτερα παιχνιδια που επαιξα στη τελευταια γενια, εβαλε νεα στοιχεια gameplay και πανεμορφο οπτικα....στα pc αν το port ειναι καλο, πιθανον να ειναι και η καλυτερη εκδοση του...

Με το να δωσει προσβαση   στη pc market σε ενα παιχνιδι που εχει παψει να φερνει εσοδα στη sony, μονο κερδος θα εχει... 10 ευρω το διναν τη προηγουμενη εβδομαδα.... και πιθανον να δελεασει καποιους pc gamers να παρουν την κονσολα αν θελουν να παιξουν το σικουελ...

απλα μη περιμενετε να βγαινουν τα παιχνιδια day one στα pc....Το πιο πιθανο ειναι να σκεφτονται οτι για να πιασει το psnow θα χρειαζονται   downloadable games και στα pc...

• Like 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, xavier είπε

απλα μη περιμενετε να βγαινουν τα παιχνιδια day one στα pc....Το πιο πιθανο ειναι να σκεφτονται οτι για να πιασει το psnow θα χρειαζονται   downloadable games και στα pc...

Δεν περιμένουμε τίποτα, οτι ομως έρχεται στην ήδη αχανή παιχνιδοθηκη του pc ειναι ευπροσδεκτο για το σύνολο της κοινοτητας ακομη και αν εμεις οι ίδιοι σαν μονάδες δεν θα ενδιαφερθουμε να παιξουμε αυτά τα παιχνιδια.

• Like 3
Δημοσ.

Μου φαίνεται λίγο δύσκολο να ισχύει η φήμη. Αν όμως όντως έρθει, τότε σίγουρα θα είναι η αρχή έλευσης περισσότερων παιχνιδιών των Sony Studios στο PC.

Δημοσ.
Στις 3/12/2019 στις 12:29 ΠΜ, Leon Scott Kennedy είπε

Ναι κάτι σαν αυτό αλλά για παιχνίδια. Αντί δηλαδή να τα έχουμε σε φακέλους από εδώ κι από εκεί στους δίσκους, να τα έχουμε όλα μαζί οργανωμένα με εξώφυλλα κτλ, να πατάμε ένα κλικ και να παίζουμε κατευθείαν. Θα ήταν πολύ καλό!

Εμένα μου το κάνει αυτό αυτόματα το Nvidia GeForce experience 

Δημοσ.

Μακάρι να είναι αλήθεια... Το Horizon ήταν από τα πολύ λίγα open world που μου τράβηξαν το ενδιαφέρον αυτή τη γενιά. Εγώ πάντως εξακολουθώ να θέλω το Bloodborne περισσότερο από όλα τα exclusives του PS4 μαζί :P

Δημοσ.
3 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Μακάρι να είναι αλήθεια... Το Horizon ήταν από τα πολύ λίγα open world που μου τράβηξαν το ενδιαφέρον αυτή τη γενιά. Εγώ πάντως εξακολουθώ να θέλω το Bloodborne περισσότερο από όλα τα exclusives του PS4 μαζί :P

200 το έπαιρνες πακέτο BF.😁

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...