Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το aoe 4, φαινεται σαν το stronghold οπως δεν κυκλοφορησε ποτε...απο εκει και περα δεν ειδα τιποτα....

gamepass value για οποιον ενδιαφερεται.

βαρεμαρα...

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, firepc είπε

9 Final Fantasy παιχνιδια ερχονται στο PC

Ναι τι ωρα?Ολα αυτα τα final fantasy παιχνιδια υπαρχουν ηδη στο pc στο Steam...

Επισης εγιναν και ρεζιλι οι της Square που μεχρι και το FF15 ανακοινωσαν ενω ειναι ηδη διαθεσιμο και σε xbox και σε pc(windows store/steam).

Μαλλον γιαυτο το λογο αν και το ειχαν hyp αρει το εν λογω event,απο κοσμο/views ψοφια πραγματα.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ναι τι ωρα?Ολα αυτα τα final fantasy παιχνιδια υπαρχουν ηδη στο pc στο Steam...

Επισης εγιναν και ρεζιλι οι της Square που μεχρι και το FF15 ανακοινωσαν ενω ειναι ηδη διαθεσιμο και σε xbox και σε pc.

απογοητευτηκες ε?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fulgore είπε

Μονο εγω? :lol:

ενταξει, και γω περιμενα παραπανω αλλα ηταν σιγουρα καλυτερη απ τις προηγουμενες παρουσιασεις

Δημοσ.

Στο μονο πραγμα που ειναι καλες αυτες οι παρουσιασεις ειναι στο να σου λενε ποια παιχνιδια θα βγουν στο game pass.

Δημοσ.

απλα δεν καταλαβα γιατι hypeαριστηκε τοσο η εκδηλωση απο τη στιγμη που δεν ειχαν προθεση να αποκαλυψουν τιποτα για το scarlett. Φαινεται πως ακομα δεν μπηκαμε στο next gen war...αντε να δουμε ποιος και ποτε θα κανει την αρχη...

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, xavier είπε

απλα δεν καταλαβα γιατι hypeαριστηκε τοσο η εκδηλωση απο τη στιγμη που δεν ειχαν προθεση να αποκαλυψουν τιποτα για το scarlett. Φαινεται πως ακομα δεν μπηκαμε στο next gen war...αντε να δουμε ποιος και ποτε θα κανει την αρχη...

κανενα σκαρλετ δεν θελαμε να ακουσουμε για να χαηπαριστουμε (εμεις οι πισαδες)

Τα games μας ενοιαζαν

Δημοσ.

Ε δεν χρειαζεται και μεγαλη σκεψη. 

Προφανως για να τραβηξουν οσο περισσοτερο κοσμο μπορουν μιας και ερχονται και γιορτες για να προωθησουν τα προιοντα τους(game pass,console bundles,controllers,παιχνιδια απο το store).

Και βεβαια καλα κανουν αυτοι σαν εταιρεια,απλα για μας που περιμενουμε να μαθουμε τιποτα αλλο σαν νεο,ειναι απλα ενα μεγαλο χασιμο χρονου.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, firepc είπε

κανενα σκαρλετ δεν θελαμε να ακουσουμε για να χαηπαριστουμε (εμεις οι πισαδες)

Τα games μας ενοιαζαν

τα περισσοτερα games του σκαρλετ θα παιζουν και στο pc, αυτα τα next gen games δεν ειδαμε...

Δημοσ.

Μπαίνω λοιπόν στο GOG να δω μήπως μπορώ να καταθέσω τίποτα φραγκοδίφραγκα, και βλέπω πως έχει ανοίξει η προπώληση του Wasteland 3 της nXile, στην προνομιακή τιμη των 60 ευρώ περίπου.

https://www.gog.com/game/wasteland_3

Δουλευόμαστε, κύριε Fargo?

Δημοσ.

Tell Me Why και το νέο τίτλο της Rare εγώ ξεχώρισα προσωπικά. Αυτό της obsidian ωραίο σαν concept, δεν μου άρεσε όμως που μοιάζει τόσο πολύ εικαστικά με fortnite.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, naruto14 είπε

Tell Me Why και το νέο τίτλο της Rare εγώ ξεχώρισα προσωπικά. Αυτό της obsidian ωραίο σαν concept, δεν μου άρεσε όμως που μοιάζει τόσο πολύ εικαστικά με fortnite.

ποιο ειναι το παιχνιδι της RARE?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...