xavier Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 το aoe 4, φαινεται σαν το stronghold οπως δεν κυκλοφορησε ποτε...απο εκει και περα δεν ειδα τιποτα.... gamepass value για οποιον ενδιαφερεται. βαρεμαρα...
Fulgore Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, firepc είπε 9 Final Fantasy παιχνιδια ερχονται στο PC Ναι τι ωρα?Ολα αυτα τα final fantasy παιχνιδια υπαρχουν ηδη στο pc στο Steam... Επισης εγιναν και ρεζιλι οι της Square που μεχρι και το FF15 ανακοινωσαν ενω ειναι ηδη διαθεσιμο και σε xbox και σε pc(windows store/steam). Μαλλον γιαυτο το λογο αν και το ειχαν hyp αρει το εν λογω event,απο κοσμο/views ψοφια πραγματα. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2019 από Fulgore
firepc Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ναι τι ωρα?Ολα αυτα τα final fantasy παιχνιδια υπαρχουν ηδη στο pc στο Steam... Επισης εγιναν και ρεζιλι οι της Square που μεχρι και το FF15 ανακοινωσαν ενω ειναι ηδη διαθεσιμο και σε xbox και σε pc. απογοητευτηκες ε?
firepc Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Fulgore είπε Μονο εγω? ενταξει, και γω περιμενα παραπανω αλλα ηταν σιγουρα καλυτερη απ τις προηγουμενες παρουσιασεις
Fulgore Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Στο μονο πραγμα που ειναι καλες αυτες οι παρουσιασεις ειναι στο να σου λενε ποια παιχνιδια θα βγουν στο game pass.
xavier Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 απλα δεν καταλαβα γιατι hypeαριστηκε τοσο η εκδηλωση απο τη στιγμη που δεν ειχαν προθεση να αποκαλυψουν τιποτα για το scarlett. Φαινεται πως ακομα δεν μπηκαμε στο next gen war...αντε να δουμε ποιος και ποτε θα κανει την αρχη... 1
firepc Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, xavier είπε απλα δεν καταλαβα γιατι hypeαριστηκε τοσο η εκδηλωση απο τη στιγμη που δεν ειχαν προθεση να αποκαλυψουν τιποτα για το scarlett. Φαινεται πως ακομα δεν μπηκαμε στο next gen war...αντε να δουμε ποιος και ποτε θα κανει την αρχη... κανενα σκαρλετ δεν θελαμε να ακουσουμε για να χαηπαριστουμε (εμεις οι πισαδες) Τα games μας ενοιαζαν
Fulgore Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Ε δεν χρειαζεται και μεγαλη σκεψη. Προφανως για να τραβηξουν οσο περισσοτερο κοσμο μπορουν μιας και ερχονται και γιορτες για να προωθησουν τα προιοντα τους(game pass,console bundles,controllers,παιχνιδια απο το store). Και βεβαια καλα κανουν αυτοι σαν εταιρεια,απλα για μας που περιμενουμε να μαθουμε τιποτα αλλο σαν νεο,ειναι απλα ενα μεγαλο χασιμο χρονου.
xavier Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, firepc είπε κανενα σκαρλετ δεν θελαμε να ακουσουμε για να χαηπαριστουμε (εμεις οι πισαδες) Τα games μας ενοιαζαν τα περισσοτερα games του σκαρλετ θα παιζουν και στο pc, αυτα τα next gen games δεν ειδαμε...
firepc Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 το Tell me Why με τα διδυμα φανηκε ολιγον ενδιαφερον
Tobajara Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Μπαίνω λοιπόν στο GOG να δω μήπως μπορώ να καταθέσω τίποτα φραγκοδίφραγκα, και βλέπω πως έχει ανοίξει η προπώληση του Wasteland 3 της nXile, στην προνομιακή τιμη των 60 ευρώ περίπου. https://www.gog.com/game/wasteland_3 Δουλευόμαστε, κύριε Fargo?
naruto14 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Tell Me Why και το νέο τίτλο της Rare εγώ ξεχώρισα προσωπικά. Αυτό της obsidian ωραίο σαν concept, δεν μου άρεσε όμως που μοιάζει τόσο πολύ εικαστικά με fortnite. 1
devil-ji Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Commandos 2 hd remaster για 24 Ιανουαριου 2
KilliK Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, naruto14 είπε Tell Me Why και το νέο τίτλο της Rare εγώ ξεχώρισα προσωπικά. Αυτό της obsidian ωραίο σαν concept, δεν μου άρεσε όμως που μοιάζει τόσο πολύ εικαστικά με fortnite. ποιο ειναι το παιχνιδι της RARE?
Προτεινόμενες αναρτήσεις