Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικά είδαμε τεράστιο άνοιγμα της Riot και σε πολλαπλά genres, μια κίνηση που επιχειρηματικά ίσως να ενέχει ρίσκο αλλά κινείται σε ασφαλή μονοπάτια για ακόμη μια φορά. Με τα μισά ποντάρει στο casual κοινό της τουαλέτας(mobile game) με τα υπόλοιπα διεκδικεί μερίδιο σε αγορές με μεγάλα franchises.

To fps δεν φαίνεται κάτι πρωτοποριακό κατεμέ, οπτικά και τεχνικά , θυμίζει remix από CS-overwatch. Και αυτό και το fighting ίσως να κερδίσουν αν παραδώσουν αυτά που υπόσχονται (καλό netcode, υψήλο tickrate στους servers και low ping).

41 λεπτά πριν, Inside X είπε

...

Ότι ανακοίνωσε, είναι ένα προς ένα αντίστοιχα παιχνίδια της Blizzard.

Η κίνηση της Blizzard με τον Chung ήταν απολύτως λογική από τη στιγμή που μιλάμε ότι απευθύνεται σε αγορά 200 και 300 εκατ. πιθανών καταναλωτών. Επικοινωνιακά ίσως να το είχε διαχειριστεί καλύτερα.

Από την άλλη με την πρόσφατη δήλωσή του ο πιτσιρικάς φάνηκε τελικά ότι είναι κωλοτούμπας οπότε και ο σαματάς που προκλήθηκε δεν ξέρουμε κατά πόσο ήταν από αφέλεια ή σκοπιμότητα.

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kti23 είπε

Η κίνηση της Blizzard με τον Chung ήταν απολύτως λογική από τη στιγμή που μιλάμε ότι απευθύνεται σε αγορά 200 και 300 εκατ. πιθανών καταναλωτών. Επικοινωνιακά ίσως να το είχε διαχειριστεί καλύτερα.

Από την άλλη με την πρόσφατη δήλωσή του ο πιτσιρικάς φάνηκε τελικά ότι είναι κωλοτούμπας οπότε και ο σαματάς που προκλήθηκε δεν ξέρουμε κατά πόσο ήταν από αφέλεια ή σκοπιμότητα.

Δεν θα πάρω θέση, γιατί δεν με ενδιαφέρει η πολιτικόκορεκτίλα που λέμε. Κατανοώ και τις 2 πλευρές (από τις τρεις - η Bliizard Hong Kong τι σκατά είναι).

Αυτά είναι θέματα που πρέπει να λύνουν τα κράτη και όχι οι gaming εταιρείες.

Αλλά να πως γίνεται snowball όλο αυτό.

Δηλαδή στην Blizzcon, θα τους γδύνουν, όσους έχουν εισιτήρια... Αν γίνει και αν.

Να μην πω ότι θα είναι pre-recorded....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Inside X είπε

Δεν θα πάρω θέση, γιατί δεν με ενδιαφέρει η πολιτικόκορεκτίλα που λέμε. Κατανοώ και τις 2 πλευρές (από τις τρεις - η Bliizard Hong Kong τι σκατά είναι).

Αυτά είναι θέματα που πρέπει να λύνουν τα κράτη και όχι οι gaming εταιρείες.

Αλλά να πως γίνεται snowball όλο αυτό.

Δηλαδή στην Blizzcon, θα τους γδύνουν, όσους έχουν εισιτήρια... Αν γίνει και αν.

Να μην πω ότι θα είναι pre-recorded....

To shitstorm της blizzard ωχριά πάντως μπροστά σε αυτό που έφαγε η λίγκα του NBA, οι ομάδες της και οι εταιρίες αθλητικών. Εν μια νυκτί (ένα twitter του GM των rockets) χάθηκαν κάτι δις δολάρια.😂

Επεξ/σία από ilos
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ilos είπε

To shitstorm της blizzard ωχριά πάντως μπροστά σε αυτό που έφαγε η λίγκα του NBA, οι ομάδες της και οι εταιρίες αθλητικών. Εν μια νυκτί (ένα twitter του GM των rockets) χάθηκαν κάτι δις δολάρια.😂

Για στείλε - έχω παραγγείλει σουβλάκια!

Δεν το είχα πάρει μυρωδιά αυτό που λες.

Άσχετο - σήμερα έκατσα 3ώρες παραπάνω στο γραφείο να παίζω dune 2 και να μάθω να κερδίζω επιτέλους την κονταρομαχία στο Defender of The Crown! :D 

Να είναι καλά το archive.org

Θα χαθούν πολλές θέσεις εργασίας! 😅

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Inside X είπε

Για στείλε - έχω παραγγείλει σουβλάκια!

Δεν το είχα πάρει μυρωδιά αυτό που λες.

Έχει βουίξει ο κόσμος, και είχε προεκτάσεις και με τον κομισάριο και παίχτες που ήταν εκεί για την preseason. Πχ έκαιγαν φανέλες του λεμπρον στο Χονγκ Κονγκ γιατί έκανε τον Κινέζο που δε το συνηθίζει ειδικά με τον Τράμπ π.χ.

https://www.cbsnews.com/news/daryl-morey-tweet-firestorm-houston-rockets-gm-tweet-backing-hong-kong-protesters-over-china/

• Like 2
Δημοσ.

Γίνεται μεγάλη μπίζνα όσον αφορά το PC Gaming (και όχι μόνο) και την Κίνα.

***- πόσα εκ. gamers σε κάτι δις πληθυσμό, σε μια χώρα που κάνει skyrocket στην δυτική κουλτούρα - τουλάχιστον όσον αφορά την τεχνολογία.

Χτίζεται τεράστια middle class εκεί ραγδαία, ανώτερη και από την πλέμπα που λέγεται Ελλάδα και όλες οι tech εταιρείες - είτε είναι gaming, cinema, skata, fata κάνουν race για το τεράστιο αυτό κοινό.

Η εποχή που ο chinese "gamer" ήταν κατάλληλος μόνο για farmer στο WoW, τελειώνει.

O Chinese Gamer θα σηκώσει και θα ρίξει οικοσυστήματα. Όχι αστεία.

Απλά λόγω μεγέθους.

Στο μεταξύ το project A ήταν spoofed troll post στο project "L" στην Blizzard.

Γνωστό το meme.

Πάρε blizzard το L.

Next level εμπειρίες λέμε. Νέα ήθη στο gaming.

Sponsored by China εεερ Tencent.

/abandon ship.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, Inside X είπε

Γίνεται μεγάλη μπίζνα όσον αφορά το PC Gaming (και όχι μόνο) και την Κίνα.

***- πόσα εκ. gamers σε κάτι δις πληθυσμό, σε μια χώρα που κάνει skyrocket στην δυτική κουλτούρα - τουλάχιστον όσον αφορά την τεχνολογία.

Χτίζεται τεράστια middle class εκεί ραγδαία, ανώτερη και από την πλέμπα που λέγεται Ελλάδα και όλες οι tech εταιρείες - είτε είναι gaming, cinema, skata, fata κάνουν race για το τεράστιο αυτό κοινό.

Η εποχή που ο chinese "gamer" ήταν κατάλληλος μόνο για farmer στο WoW, τελειώνει.

O Chinese Gamer θα σηκώσει και θα ρίξει οικοσυστήματα. Όχι αστεία.

Απλά λόγω μεγέθους.

Στο μεταξύ το project A ήταν spoofed troll post στο project "L" στην Blizzard.

Γνωστό το meme.

Πάρε blizzard το L.

Next level εμπειρίες λέμε. Νέα ήθη στο gaming.

Sponsored by China εεερ Tencent.

/abandon ship.

Πιθανώς και η νέα παγκόσμια ηγεμονία και όχι μόνο στο gaming.

Mε την Blizzard θα φανεί αν το L έχει επίδραση, προς το πάρον έρχεται το Cod. Μην ξεχνάς ότι έχει τριπλάσιο net worth από την Riot την οποία δεν θεωρώ και ιδιαίτερα αξιόλογη επίσης(ξεκάθαρα στο κομμάτι gaming).

Υ.Γ Middle class η ελλάδα? μακάρι να υπήρχε. η λογοκρισία και η απαγόρευση στη κίνα όμως πάει και έρχεται 

Επεξ/σία από kti23
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γνωμες για το νεο χαρτη του λολ που θα βγει με το νεο σεζον 10 σε λιγο καιρο ; το χετε δει εχει αλλαγες στον χαρτη bot,top με τους δρακους αλλαγες ,γενικα δεν ξερω πως θα ειναι balanced με τους champions αλλα σιγουρα θα πρεπει να το φτιαξουν γιατι κατι βιντεο που ειδα ο αλλος με καλο pc και ειχε πολυ fps drop και γενικα χαμηλο ,λογικα θα φταιει που ηταν σαν test game σε κανα σερβερ μονο για τους pro players και ετσι, μην κανουν και το λολ βαρυ παιχνιδι,ελεος😂

Eπισης εχετε καμια προταση για κανα καλο pc game δωρεαν απο steam,epic games πχ και τετοια ; δεν εχω κανα τρομερο pc αλλα κατι παιζει προσφατα το αναβαθμισα λιγο πριν παραηταν παλια τα πραγματα,νταξει dota 2 το ξερω , cs go  παιζω λιγο (και λιγο λολ:p)

μην μου πειτε fortnite το ξερω προφανως και σε χαμηλα γραφικα να το παιζω δεν ειναι αυτο το θεμα ειναι οτι δεν με πολυ ενδιαφερει σαν game 

pubg προφανως δεν παιζω με το pc μου δεν ειναι free βεβαια αλλα ουτως η αλλως δεν σκαω και ολας να παιξω εχω παιξει σε νετ με παρεα και ετσι εκει ελεγε τωρα να καω μονος μου σιγα μην δωσω τα λεφτα που δεν εχω και ολας για ενα pc για ενα game

gta v δεν ειναι free αλλα θα με ενδιεφερε λιγο που και που να επαιζα αλλα ουτε δωρεαν ειναι ουτε το τρεχει πολυ καλα το pc μεταξυ αλλων(πολλα gb και ολας:P)

apex legends δεν εχω παιξει ειναι free αν δεν κανω λαθος βεβαια εχει καποιες απαιτησεις ,οποτε θα το τρεχω σε χαμηλα γραφικα οχι οτι με απασχολει πολυ αυτο

τελος παντων

oποτε δεν ξεφυγα λιγο στο θεμα και δεν ξερω αν ειναι στο topic αλλα ναι free game και οχι με τρελες απαιτησεις pc  κατι τετοιο θα ηθελα τωρα πειτε μου εσυ και καποια ισως τα ξερω αλλα μπορει να μην το ειδος που να μ αρεσουν αλλα ειμαι ανοιχτος σε προτασεις οποτε γ αυτο τα λεω ολα αυτα(μπορει να με πετυχετε και φλεβα:P)

(ασχετο παλια επαιζα και team fortress 2 , μ'αρεσε,νταξει ακομα υπαρχει)

Επεξ/σία από Panagiotis321
Δημοσ.

Τελείωσα στο τελευταίο δίμηνο back to back gears 5/prey/plague tale /control. Πολύ καλά παιχνίδια. Παίζω αποκλειστικά σε πσ και κυρίως ΑΑΑ η ΑΑ μπατζετ. Πείτε καμία πρόταση σε 2018-2019?Διάρκειας Μαξ κάνα 30ωρο δεν μπορώ τεράστια rpg η Ubisoft παιχνίδια με εκατοντάδες βουλιτσες. (τα δημοφιλεστερα σεκιρο dmc resi 2 κτλ τα τερμάτισα) 

Το code vein καλό? ούτε θέμα δεν έχει. Είδα review κτλ μου αρέσουν τα ανιμε και τα dark souls αλλά επιλεκτικά ανιμε λίγα είναι καλά τα περισσότερα είναι σκουπίδια. Πως κρατάει από άποψη ιστορίας? Μου φάνηκε παράξενο που ενώ όλοι η revieweers βαθμολογησαν στο 7 οι users δωσαν 8πλας. Λέτε λόγω ευκολίας η είναι καλό αν το συνηθίσεις? 

Δημοσ.

Το Code Vein εχει το ενδιαφέρον του αλλα βαρέθηκα γρήγορα με το πόσο "λάσπη" κ ίδιες ειναι ολες οι περιοχές. Το Surge 2 έχει περίσσοτερο ενδιαφέρον νομίζω.

από εκεί κ πέρα, σε στυλ οπως αυτών που λες, ίσως να σε ενδιαφέρον τα Metro Exodus, A Way Out, Hitman 2, Sekiro.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To code vein το παράτησα κυρίως λόγω αισθητικής (δεν είμαι και ο μεγαλύτερος anime fan). ίσως του ξαναδώσω κάποια στιγμή μια ευκαιρία στο μέλλον.

Το surge 2 στην αρχή με ενθουσίασε. Το open world του σε σχέση με το πρώτο, οι NPC's, τα sidequests, τα πολλά διαφορετικά όπλα, το αρκετά πιο σύνθετο και βελτιωμένο combat system σε σχέση με το πρώτο, ο πιο ζωντανός κόσμος του, τα hubs που αργότερα ξεκλειδώνεις και το fast travel σε αυτά. Γενικά είχε λίγο την grandieur αίσθηση. Παρέβλεψα το προβληματικό του performance και το έπαιξα μέχρι τέλους. Δυστυχώς μου άφησε την ίδια εντύπωση όπως και οι προηγούμενοι τίτλοι τους. Είναι κοντά στο να φτιάξουν ένα πολύ καλό game  αλλά οι αβλεψίες τους το κάνουν προβληματικό και εκνευριστικό πολλές φορές για τον παίχτη. Καταρχάς το μεγαλύτερο μου παράπονο, αν θες να κάνεις ένα game με metroidvania/zelda like στοιχεία για να επιστρέφεις πάλι στα προηγούμενα map με νέα abilities και να βρίσκεις καινούρια πράγματα ΟΦΕΙΛΕΙΣ να έχεις ένα map system που θα έχει καταγεγραμμένα όλα τα points of interest που ανακαλύπτεις και είναι στην αρχή unavailable. Η τουλάχιστον να δίνεις στο παίχτη την δυνατότητα να τα σημειώσει μόνος του. Δε ζούμε στα 80s με το dungeon master να βγάλω το μιλιμετρέ χαρτί ffs. Ειδικά αν έχεις Βαβυλώνιο level design, μετά από 2-3 μέρες που θα ξαναγυρίσει κάποιος δε θυμάται τίποτα από κλειδωμένες πόρτες, underground access κλπ σε τόσο μεγάλα maps. Και όχι αυτό το jpg που δείχνει όλη τη Jericho city και σε ποιο district είσαι κάθε φορά δεν λογίζεται χάρτης.🥵 Όσο για το balance/pacing/story/ending κλπ πάλι στο τέλος δεν είχε ούτε το σωστό scaling και γινόταν υπερβολικά εύκολο όπως και στο πρώτο με μόνο πραγματικό difficulty spike σε όλο το game τον Delver (την 2η phase του). Από τα 3 τελευταία bosses στα 2 έκανα facetanking + spam healing και μετά retreat μέχρι να κάνω stamina regen, ενώ ένα έτρωγε και συνέχεια chain stugger από  το lightning spear και δεν έκανε τελικά ούτε attack (αν και ήταν reskin ενός mob και δεν έχω απορία)😂.Κλασική deck13 και γλικόπικρη γεύση.

To sekiro είναι αριστούργημα, αλλά δυστυχώς είναι σαν το god of war. Θα το παίξεις μια-δυο φορές να δεις τα endings και μετά θα το παρατήσεις να πιάνει σκόνη στο ράφι. 0 replayability σε σχέση με τα souls. Επίσης είναι αρκετά έμπειρο game ακόμα και για souls veterans και έχει αρκετό learning curve. Αν δεν έχεις υπομονή θα το παρατήσεις στο μισάωρο με τα νεύρα τσατάλια.😂

Ένα game που πέρασε στο ντούκου, αλλά αξίζει για μένα είναι το Remnant from the ashes. Είναι μια περίεργη μείξη souls like με third person shooter (αλά gears of war) που μπορείς να παίξεις και με μέχρι άλλους 2 φίλους σου ή solo. Είναι AA game και δυστυχώς έχει ακόμα ένα σωρό bugs (κυρίως clipping αλλά και μερικά game breaking που πρέπει να κάνεις restart το game). Το ατού του Remnant είναι το απίστευτο replayability. Καταρχάς όλα τα hubs, dungeons, events ακόμα και τα bosses (εκτός από τα 3 του story) είναι procedurally generated. Που σημαίνει αποκλείεται το walkthrough σου να είναι ακριβώς ίδιο με κάποιου άλλου, υπάρχουν άπειρα seeds. Επίσης για αυτόν ακριβώς το λόγο θα έχετε και διαφορετικά όπλα, armour, rings, mods, traits κλπ μεταξύ σας γιατί βρήκατε διαφορετικά πράγματα. Έτσι θα χρειαστεί κάποιος να κάνει multiple walkthroughs/online sessions για να βρει τα πάντα. Το shooting του είναι εξαιρετικό και η διάρκειά του ικανοποιητική ακόμα και μόνο ένα walk να παίξεις για 40 ευρώ game. Το μεγαλύτερο του πρόβλημα μετά τα bugs είναι το scaling σε mp όταν υπάρχουν μεγάλες διαφορές στα item levels μεταξύ των παιχτών (όπως πχ και στο borderlands αλλά σε πολύ χειρότερο βαθμό).

Επεξ/σία από ilos
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, ilos είπε

To code vein το παράτησα κυρίως λόγω αισθητικής (δεν είμαι και ο μεγαλύτερος anime fan). ίσως του ξαναδώσω κάποια στιγμή ξανά μια ευκαιρία στο μέλλον.

Το surge 2 στην αρχή με ενθουσίασε. Το open world του σε σχέση με το πρώτο, οι NPC's, τα sidequests, τα πολλά διαφορετικά όπλα, το αρκετά πιο σύνθετο και βελτιωμένο combat system σε σχέση με το πρώτο, ο πιο ζωντανός κόσμος του, τα hubs που αργότερα ξεκλειδώνεις και το fast travel σε αυτά. Γενικά είχε λίγο την grandieur αίσθηση. Παρέβλεψα το προβληματικό του performance και το έπαιξα μέχρι τέλους. Δυστυχώς μου άφησε την ίδια εντύπωση όπως και οι προηγούμενοι τίτλοι τους. Είναι κοντά στο να φτιάξουν ένα πολύ καλό game  αλλά οι αβλεψίες τους το κάνουν προβληματικό και εκνευριστικό πολλές φορές για τον παίχτη. Καταρχάς το μεγαλύτερο μου παράπονο, αν θες να κάνεις ένα game με metroidvania/zelda like στοιχεία για να επιστρέφεις πάλι στα προηγούμενα map με νέα abilities και να βρίσκεις καινούρια πράγματα ΟΦΕΙΛΕΙΣ να έχεις ένα map system που θα έχει καταγεγραμμένα όλα τα points of interest που ανακαλύπτεις και είναι στην αρχή unavailable. Η τουλάχιστον να δίνεις στο παίχτη την δυνατότητα να τα σημειώσει μόνος του. Δε ζούμε στα 80s με το dungeon master να βγάλω το μιλιμετρέ χαρτί ffs. Ειδικά αν έχεις Βαβυλώνιο level design, μετά από 2-3 μέρες που θα ξαναγυρίσει κάποιος δε θυμάται τίποτα από κλειδωμένες πόρτες, underground access κλπ σε τόσο μεγάλα maps. Και όχι αυτό το jpg που δείχνει όλη τη Jericho city και σε ποιο district είσαι κάθε φορά δεν λογίζεται χάρτης.🥵 Όσο για το balance/pacing/story/ending κλπ πάλι στο τέλος δεν είχε ούτε το σωστό scaling και γινόταν υπερβολικά εύκολο όπως και στο πρώτο με μόνο πραγματικό difficulty spike σε όλο το game τον Delver (την 2η phase του). Από τα 3 τελευταία bosses στα 2 έκανα facetanking + spam healing και μετά retreat μέχρι να κάνω stamina regen, ενώ ένα έτρωγε και συνέχεια chain stugger από  το lightning spear και δεν έκανε τελικά ούτε attack (αν και ήταν reskin ενός mob και δεν έχω απορία)😂.Κλασική deck13 και γλικόπικρη γεύση.

To sekiro είναι αριστούργημα, αλλά δυστυχώς είναι σαν το god of war. Θα το παίξεις μια-δυο φορές να δεις τα endings και μετά θα το παρατήσεις να πιάνει σκόνη στο ράφι. ΄0 replayability σε σχέση με τα souls. Επίσης είναι αρκετά έμπειρο game ακόμα και για souls veterans και έχει αρκετό learning curve. Αν δεν έχεις υπομονή θα το παρατήσεις στο μισάωρο με τα νεύρα τσατάλια.😂

Ένα game που πέρασε στο ντούκου, αλλά αξίζει για μένα είναι το Remnant from the ashes. Είναι μια περίεργη μείξη souls like με third person shooter (αλά gears of war) που μπορείς να παίξεις και με μέχρι άλλους 2 φίλους σου ή solo. Είναι AA game και δυστυχώς έχει ακόμα ένα σωρό bugs (κυρίως clipping αλλά και μερικά game breaking που πρέπει να κάνεις restart το game). Το ατού του Remnant είναι το απίστευτο replayability. Καταρχάς όλα τα hubs, dungeons, events ακόμα και τα bosses (εκτός από τα 3 του story) είναι procedurally generated. Που σημαίνει αποκλείεται το walkthrough σου να είναι ακριβώς ίδιο με κάποιου άλλου, υπάρχουν άπειρα seeds. Επίσης για αυτόν ακριβώς το λόγο θα έχετε και διαφορετικά όπλα, armour, rings, mods, traits κλπ μεταξύ σας γιατί βρήκατε διαφορετικά πράγματα. Έτσι θα χρειαστεί κάποιος να κάνει multiple walkthroughs/online sessions για να βρει τα πάντα. Το shooting του είναι εξαιρετικό και η διάρκειά του ικανοποιητική ακόμα και μόνο ένα walk να παίξεις για 40 ευρώ game. Το μεγαλύτερο του πρόβλημα μετά τα bugs είναι το scaling σε mp όταν υπάρχουν μεγάλες διαφορές στα item levels μεταξύ των παιχτών (όπως πχ και στο borderlands αλλά σε πολύ χειρότερο βαθμό).

Ενδιαφέρον report το remnant μπαίνει στα υπόψη.

Εν τω μεταξύ ενώ δεν είμαι παίκτης των πολλών playthroughs στα DS(μόλις τώρα μετά από καιρό στο 3ο playthrough του πρώτου και φτύνω αίμα, μόλις 2 στα υπόλοιπα) το sekiro το έτρεξα νεράκι μετά την πρώτη φορά και τελικά έχει τα περισσότερα playthroughs απο όλα(4).

Δεν με πειράζει δεν χρειάζεται όλα να είναι dark souls. Κάλο είναι να υπάρχουν νέα εγχειρήματα και να τελειώνει κάτι όταν πρέπει. 

Αφορμή για να πιάσω το ringed city κάποια στιγμή.

Επεξ/σία από kti23
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...