hara75gr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Παιδιά, να ρωτήσω, κάτι. Βρήκα το total war: Warhammer dark gods edition σε τιμές που πλησιάζουν το ιστορικό ελάχιστο, για το απλό κιόλας. Επειδή η συγκεκριμένη έκδοση (που έχει δώρο κάποια dlc), είναι κανονικά για hard copy, από μαγαζί, έχει κάποιο ρίσκο η αγορά του, απ'τα συγκεκριμένα stores, που το πουλάνε?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, hara75gr είπε Παιδιά, να ρωτήσω, κάτι. Βρήκα το total war: Warhammer dark gods edition σε τιμές που πλησιάζουν το ιστορικό ελάχιστο, για το απλό κιόλας. Επειδή η συγκεκριμένη έκδοση (που έχει δώρο κάποια dlc), είναι κανονικά για hard copy, από μαγαζί, έχει κάποιο ρίσκο η αγορά του, απ'τα συγκεκριμένα stores, που το πουλάνε? Λάθος thread βασικά. Ανάλογος από που το αγοράσεις, από IG για παράδειγμα δεν είχα, ούτε έχω ακούσει ποτε πρόβλημα. 1
hara75gr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Λάθος thread βασικά. Ανάλογος από που το αγοράσεις, από IG για παράδειγμα δεν είχα, ούτε έχω ακούσει ποτε πρόβλημα. Thread, γενικής συζήτησης για παιχνίδια, δεν είναι? Αν όχι, ζητώ συγγνώμη. Ευχαριστώ πάντως, μάλλον θα το πάρω από IG, αν είναι 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, hara75gr είπε Thread, γενικής συζήτησης για παιχνίδια, δεν είναι? Αν όχι, ζητώ συγγνώμη. Ευχαριστώ πάντως, μάλλον θα το πάρω από IG, αν είναι 1
kti23 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Παρόλο που με είχε ενθουσιάσει κάπως πριν το release, αυτό που βλέπω δεν με τραβάει και τόσο. Μοιάζει με anime copy paste dark souls χωρίς τα καλά του στοιχεία πέραν combat ίσως.
kti23 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Εδώ και 3 ημέρες παλεύω με bugs του forza horizon 4 ενώ κάθε τρείς και λίγο αποσυνδέεται το controller το οποίο χρειάζεται ολόκληρη διαδικασία για να επανέλθει. Πέρα αυτού τα loading screens είναι του 5λέπτου που να μην το είχα σε ssd. Σήμερα εγκατέλειψα τις προσπάθειες κρίμα γιατί το είχα σαν αρκετά polished τίτλο στο μυαλό μου. Λίγα τα παιχνίδια του game pass που πραγματικά με ενδιαφέρουν τελικά, μόνο το gears βλέπω να παίζω.
Fulgore Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Απλα τραγικο αν ειναι ετσι το τελικο παιχνιδι,εξου και τα πολλα dislikes.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Fulgore είπε Απλα τραγικο αν ειναι ετσι το τελικο παιχνιδι,εξου και τα πολλα dislikes. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2019 από {TDi}Dj2k..infc
tonkpils Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 17 ώρες πριν, Fulgore είπε Απλα τραγικο αν ειναι ετσι το τελικο παιχνιδι,εξου και τα πολλα dislikes. Tα dislikes πέφτουν κυρίως γτ ο κόσμος δεν ήθελε ένα ακόμη 4 player co-op στον πλανήτη Γη και επειδή μια άλλη μάζα περίμενε τουλάχιστον ένα Outbreak 3. Το σποναρισμα ζόμπι "in your face" και οι θεοστενοι χώροι που δημιουργούν πρόβλημα στην κίνηση λόγω collision, είναι οι πέτρες που ρίχνει ο κόσμος στο game. Κρίμα και είχε κάνει καλό spree η Capcom. 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 16 ώρες πριν, Malthador είπε Για διάφορους λόγους. Προσωπικά, αγοράζω (πολύ σπανιότερα πλέον, λόγω και οικονομικών λόγων, αλλά όχι μόνο) επειδή είναι ένας πολυδιάστατος και πρακτικός τρόπος να ενισχύσεις μια προσπάθεια. Στηρίζεις μια μικρή προσπάθεια με κάποια χρήματα, συνήθως σε τιμή υψηλότερη από ό,τι θα το έβρισκες αν περίμενες να κυκλοφορήσει από μόνο του, αλλά αυτό το αν χωράει μεγάλη συζήτηση κατά πόσο θα φτάναμε στην κυκλοφορία. Δημιουργείς μια κοινότητα που προσφέρει ψυχολογική και πρακτική τόνωση στους developers: ψυχολογική γιατί βλέπουν ανταπόκριση, πρακτική γιατί μπορεί να εντοπίσεις κάτι που τους έχει ξεφύγει και παράλληλα έχουν να δείξουν σε πιθανούς επενδυτές ότι υπάρχει κοινό. Παρότι εσχάτως πήξαμε στους Γκολόπηδες (παρενθετικά, το Phoenix Point προβλέπεται εξαιρετικό, λίγο που είδα σε Stream είναι πράγματι ένα αναβαθμισμένο X-Com) υπάρχουν και σοβαροί άνθρωποι που αξίζουν υποστήριξη νωρίς, για να μπορέσουν να δείξουν καλύτερα αυτό που μπορούν να κάνουν. Το Iratus, ας πούμε, που το έχω EA, δείχνει εξαιρετικά στοιχεία. Το Battletech που είχε μια κουτσουρεμένη (και λάθος δομημένη, imo) περίοδο σε ΕΑ, πάλι βγήκε κερδισμένο από τη στήριξη, και βρήκε σωστό παραγωγό. Το Deep Sky Derelicts επίσης βελτιώθηκε αισθητά στο ΕΑ και μας άκουγαν πολύ, το Halcyon 6 επίσης βελτιώθηκε αισθητά και είχαμε καλή επικοινωνία στο ΕΑ, το Nantucket ήταν επίσης καλό στο -σύντομο αλλά ουσιαστικό- ΕΑ διάστημα, το Star Traders: Frontiers υπήρξε υποδειγματικό στο ΕΑ του και είναι ένα από τα πλέον παραγνωρισμένα indie διαμάντια που έχω υπόψη μου, το Star Crawlers επίσης είχε πολύ ουσιαστικό ΕΑ, το θαυμάσιο Thea 2: The Awakening επίσης ωφελήθηκε αισθητά από το ΕΑ. Είναι η αίσθηση ότι βοηθάς να υπάρξει και να βελτιωθεί κάτι που, χωρίς τη δική σου συνδρομή, δεν θα κατέληγε να είναι έτσι όπως το γνώρισαν όσοι περίμεναν να κυκλοφορήσει πρώτα. Και, παρά τους Γκολόπηδες, είναι μια αίσθηση ασύγκριτη. 7
seithan Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 On 28/09/2019 at 20:48, kti23 said: Εδώ και 3 ημέρες παλεύω με bugs του forza horizon 4 ενώ κάθε τρείς και λίγο αποσυνδέεται το controller το οποίο χρειάζεται ολόκληρη διαδικασία για να επανέλθει. Πέρα αυτού τα loading screens είναι του 5λέπτου που να μην το είχα σε ssd. Σήμερα εγκατέλειψα τις προσπάθειες κρίμα γιατί το είχα σαν αρκετά polished τίτλο στο μυαλό μου. Λίγα τα παιχνίδια του game pass που πραγματικά με ενδιαφέρουν τελικά, μόνο το gears βλέπω να παίζω. Δεν μου έχει βγάλει το παραμικρό. Στα καλά νέα, εχτές κατάφερα και χτύπησα μια F50GT -X. Το λατρεύω αυτό το αυτοκίνητο από εποχή PGR3 (XB360).
stafftw Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Aν και φαντάζομαι το είδαν όλοι...Επιτέλους βγαίνει το red dead redemption 2 https://www.ign.com/articles/2019/10/04/red-dead-redemption-2-officially-announced-for-pc?sf110155244=1&fbclid=IwAR2lFAQFsDijSZJXSmDK8OEN8ONTB2D-1NzOFz4S86R4TdFOQzUtmf9KqTA 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις