Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ilos είπε

in other news, τι γίνεται όταν αντιγράφεις το Dead Space και ψωνίζεις voice actors από τα LIDL.

κλαιω με τη περιγραφη

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άσχετο-σχετικό. Μου φαίνεται περίεργο που δεν υπάρχει topic εδώ για το Ghost Recon Breakpoint το οποίο imo θα είναι πολύ δυνατός τίτλος, τουλάχιστον το early stage. Αν δεν έχω πραγματικά πρόβλημα με τα μάτια μου, δεν το βλέπω πουθενά να υπάρχει συζήτηση. Ας το ανοίξω εγώ ρε παιδί μου.:P

Επεξ/σία από Alex21121988
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Alex21121988 είπε

Άσχετο-σχετικό. Μου φαίνεται περίεργο που δεν υπάρχει topic εδώ για το Ghost Recon Breakpoint το οποίο imo θα είναι πολύ δυνατός τίτλος, τουλάχιστον το early stage. Αν δεν έχω πραγματικά πρόβλημα με τα μάτια μου, δεν το βλέπω πουθενά να υπάρχει συζήτηση. Ας το ανοίξω εγώ ρε παιδί μου.:P

Από Δευτέρα στον οφθαλμίατρο γτ το Breakthrough δεν έχει τπτ το σοβαρό για πει κανείς ότι είναι δυνατός τίτλος όπου θα μιλάνε γιαυτο για μήνες. 

Ένα reskin του Wildlands φαίνεται με κάποια επιπλέον features εδώ και εκεί. Μου άρεσε πχ η απόκρυψη μέσα στις λάσπες αλλά μέχρι εκεί.

Φιλικά.

Επεξ/σία από tonkpils
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Alex21121988 είπε

Υπήρχε αλλα σβήστηκε λόγο μηδαμινής σχεδόν περιγραφής από κλασικούς τυπάδες. Το δικό σου είναι καλύτερο but still βάλε κάνα κείμενο μην σβηστεί και αυτό. ;)

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Inside X είπε

https://drive.google.com/file/d/1W6lZir97bUU0KdvIGNIVWG0O-_A3QrdN/view

Όχι δεν είναι virus, αλλά PDF και κυριότερα, μια ενδιαφέρουσα μελέτη από τον παρακάτω κύριο:

CEO της NoMorerobots (Publisher).

Αρκετά ενδιαφέρουσα η ανάλυση του και αυτά που λέει στη συνέχεια για τα exclusives της epic σε σχέση με τους devs. Έχει ένα point.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Inside X είπε

https://drive.google.com/file/d/1W6lZir97bUU0KdvIGNIVWG0O-_A3QrdN/view

Όχι δεν είναι virus, αλλά PDF και κυριότερα, μια ενδιαφέρουσα μελέτη από τον παρακάτω κύριο:

CEO της NoMorerobots (Publisher).

Around 900 games were released on Steam between July 5 – August 6, 2019 !!!!!!

E καλά τώρα, 900 καινούργια παιχνίδια σε ένα μήνα !!! Τι ποιότητα να έχουν τα περισσότερα από αυτά. 

The data left contains roughly 170 games released between these dates

Sells 1,500 copies (1,500 median, 3,000 mean) (Down 70% yoy)
• Makes $16,000 in revenue ($16,000 median, $46,000 mean) (Down 47% yoy)

Και πάρα πολλά πουλάνε δηλαδή κατά μέσο όρο, 1.500 τεμάχια το πρώτο έτος, όταν στο έτος αυτό με το ρυθμό αυτό έχουν κυκλοφορήσει περίπου 10.000 νέα παιχνίδια.

Ας κοιτάξει το steam να συμμαζέψει λίγο τον κακό χαμό που γίνεται με την σαβούρα (τσοντό ανιμέ, χενταί και κινεζιές) που έχει περισυλλέξει και μια χαρά θα πουλήσουν αυτά που αξίζουν. Ας τα στείλει όλα αυτά τώρα στο steam china να ησυχάσουμε

Επεξ/σία από Brandtobrand
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Brandtobrand είπε

Around 900 games were released on Steam between July 5 – August 6, 2019 !!!!!!

E καλά τώρα, 900 καινούργια παιχνίδια σε ένα μήνα !!! Τι ποιότητα να έχουν τα περισσότερα από αυτά. 

The data left contains roughly 170 games released between these dates

Sells 1,500 copies (1,500 median, 3,000 mean) (Down 70% yoy)
• Makes $16,000 in revenue ($16,000 median, $46,000 mean) (Down 47% yoy)

Και πάρα πολλά πουλάνε δηλαδή κατά μέσο όρο, 1.500 τεμάχια το πρώτο έτος, όταν στο έτος αυτό με το ρυθμό αυτό έχουν κυκλοφορήσει περίπου 10.000 νέα παιχνίδια.

Ας κοιτάξει το steam να συμμαζέψει λίγο τον κακό χαμό που γίνεται με την σαβούρα (τσοντό ανιμέ, χενταί και κινεζιές) που έχει περισυλλέξει και μια χαρά θα πουλήσουν αυτά που αξίζουν. Μια καλή ιδέα θα ήταν όλα αυτά τα κινέζικα ιαπωνέζικα να τα πουλάει μόνο στο stema china να ησυχάσουμε

Φαντάσου το δείγμα είναι στο 20% που τζιράρει περισσότερο.

Συμφωνώ με αυτό που γράφεις με τον κακό χαμό. Μεταξύ των Indie που πάνε κονσόλα και αυτά που αναφέρεις θα γίνει καλό big bang.

Επεξ/σία από Inside X
Δημοσ.

Και φαντάσου το διάστημα Ιούλιος-Αύγουστος είναι η "offseason" στα software houses. Αν και αυτόν ακριβώς το λόγο της λειψυδρίας φαίνεται να πάνε να τον εκμεταλλευτούν οι σαβουρο-devs. Βγαίνει τόση πολύ σαβούρα στο steam κάθε μέρα που στον κατάλογο θάβονται αξιόλογα indies δυστυχώς. Τα hentai visual novels μια χαρά ποιοτικά είναι σε σχέση με unity games του ποδιού με κλεμμένα assets.Αν είσαι indie dev 1000 φορές gog και egs παρά greenlight.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 9/9/2019 στις 6:06 ΜΜ, Psycho_Warhead είπε

Spin-off RE:

Επειδή ο κόσμος χρειάζονταν οπωσδήποτε ένα ακόμη 4 player co-op ώστε να καλύψει το κενό.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, tonkpils είπε

Επειδή ο κόσμος χρειάζονταν οπωσδήποτε ένα ακόμη 4 player co-op ώστε να καλύψει το κενό.

Λίγο να πλησιάζει L4D τέλος, ειδικά επάνω στο RE engine? Aντε γεια, το πήρα χτες!

Δημοσ.
5 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Λίγο να πλησιάζει L4D τέλος, ειδικά επάνω στο RE engine? Aντε γεια, το πήρα χτες!

Το τελευταίο spinoff τους ήταν το umbrella chronicles οπότε.

If-I-fits-I-sits-small-basket.jpg

Από την άλλη η crapcom μόνο παιχνιδάρες βγάζει το τελευταίο διάστημα. MHW, DMC5 RE2 Remake κλπ.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...