Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, ilos είπε

Με τόσο μικρό FOV ζαλίστηκα στο 3λεπτό και μόνο που τον έβλεπα να παίζει. Φαντάσου σε VR κιόλας που θα είναι 1000000 φορές χειρότερα. Με μεγαλύτερο FOV παίζω chiv και mordhau στο monitor.😂

Καλά εννοείτε, εγώ δεν γουστάρω μια VR αλλα το gore και τα finishers ήταν glorious! ;)

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Εγώ θέλω να βγει κάνα Thief το οποίο ήταν το πρώτο που όρισε το stealth gameplay, αλλά με μετά την αποτυχία του τελευταίου το 2014, δύσκολο.

Δημοσ.
Στις 4/9/2019 στις 9:06 ΜΜ, Psycho_Warhead είπε

Πραγματικά είναι ντροπή τους που δεν έχει δει αυτή η γενιά Splinter Cell game... Καλοδεχούμενο, να μην έχουμε όμως φαινόμενο Conviction, θέλουμε pure blood Samfisherικό 100% Splinter Cell, δέχομεθα και remake!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Alex21121988 είπε

Πραγματικά είναι ντροπή τους που δεν έχει δει αυτή η γενιά Splinter Cell game... Καλοδεχούμενο, να μην έχουμε όμως φαινόμενο Conviction, θέλουμε pure blood Samfisherικό 100% Splinter Cell, δέχομεθα και remake!

Το Conviction  μπορεί να ήταν διαφορετικό αλλα δεν ήταν κακό με την καμια. Κανένα SC δεν ήταν κακό, του Double Agent και το Black List ήταν απλά ok.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Το Conviction  μπορεί να ήταν διαφορετικό αλλα δεν ήταν κακό με την καμια. Κανένα SC δεν ήταν κακό, του Double Agent και το Black List ήταν απλά ok.

Eμένα μου άρεσε το Blacklist, αλλά θα ήταν καλύτερο αν είχαμε Michael Ironside γιατί ήταν κάπως περίεργο να έχουμε τον πιο νέο VA να μιλάει με την κόρη του. Να δούμε τι θα παιχτεί μετά το Wildlands side-mission στο οποίο είχε ξαναγυρίσει.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, GhostRiderLSOV είπε

Eμένα μου άρεσε το Blacklist, αλλά θα ήταν καλύτερο αν είχαμε Michael Ironside γιατί ήταν κάπως περίεργο να έχουμε τον πιο νέο VA να μιλάει με την κόρη του. Να δούμε τι θα παιχτεί μετά το Wildlands side-mission στο οποίο είχε ξαναγυρίσει.

Μια χαρά ήταν αλλα είχε πολλά day-time missions. Aμα δεν είναι expansion φάση W3 δεν παίζει να ξανά βάλω ποτε Wildlands. :eek:

• Moderators
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Μια χαρά ήταν αλλα είχε πολλά day-time missions. Aμα δεν είναι expansion φάση W3 δεν παίζει να ξανά βάλω ποτε Wildlands. :eek:

Ισχύει, είχε αρκετό day time.
Wildlands έπαιξα στην beta, το βαρέθηκα.
Μετά σε free week-end, το βαρέθηκα.
Δεν το πήρα ποτέ, αλλά είδα την αποστολή στο Youtube. :P 

Δημοσ.
Στις 4/9/2019 στις 8:06 ΜΜ, Psycho_Warhead είπε

Δεν μπορώ να καταλάβω πως το ότι ένα κατάστημα πρόκειται να πουλήσει τα γυαλιά του Ψαρά, σημαίνει πως πρόκειται η γιουμπι να κυκλοφορήσει νέο Κύτταρο Ακίδα στο άμεσο μέλλον.😕

Επισης, Ubi και open world είναι λέξεις αλληλένδετες εδώ και χρόνια. Οπότε από δικής μου πλευράς είμαι απαισιόδοξος για νέο SC στα πρότυπα των τριών πρώτων. 

• Moderators
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, tonkpils είπε

Δεν μπορώ να καταλάβω πως το ότι ένα κατάστημα πρόκειται να πουλήσει τα γυαλιά του Ψαρά, σημαίνει πως πρόκειται η γιουμπι να κυκλοφορήσει νέο Κύτταρο Ακίδα στο άμεσο μέλλον.

Μην το ξανακάνεις αυτό, μου θυμίζει εκδόσεις Καμπάνα (ή ποια εταιρεία ήταν μετά) που έκανε μετάφραση τα πάντα στα comics του "Ανθρώπου Αράχνη". :P 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...