{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 40 λεπτά πριν, ilos είπε Με τόσο μικρό FOV ζαλίστηκα στο 3λεπτό και μόνο που τον έβλεπα να παίζει. Φαντάσου σε VR κιόλας που θα είναι 1000000 φορές χειρότερα. Με μεγαλύτερο FOV παίζω chiv και mordhau στο monitor.😂 Καλά εννοείτε, εγώ δεν γουστάρω μια VR αλλα το gore και τα finishers ήταν glorious!
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Άντε επιτέλους.. New Splinter Cell game is on the horizon according to Gamestop’s night-vision goggles listing 2
_Theo_ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Άντε επιτέλους.. New Splinter Cell game is on the horizon according to Gamestop’s night-vision goggles listing Εγώ θέλω να βγει κάνα Thief το οποίο ήταν το πρώτο που όρισε το stealth gameplay, αλλά με μετά την αποτυχία του τελευταίου το 2014, δύσκολο.
KilliK Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Άντε επιτέλους.. New Splinter Cell game is on the horizon according to Gamestop’s night-vision goggles listing μην ειναι κανα mobile/VR game οπως λενε οι φημες..
panagiotis54 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 εκανα λαηκ στο ποστ και συνειδητοποιησα μετα πως μιλαμε για ubisoft...ειναι αστειο να πιστευουμε πως θα κανει αυτη η εταιρεια κατι καλο 1 1
Alex21121988 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 4/9/2019 στις 9:06 ΜΜ, Psycho_Warhead είπε Άντε επιτέλους.. New Splinter Cell game is on the horizon according to Gamestop’s night-vision goggles listing Πραγματικά είναι ντροπή τους που δεν έχει δει αυτή η γενιά Splinter Cell game... Καλοδεχούμενο, να μην έχουμε όμως φαινόμενο Conviction, θέλουμε pure blood Samfisherικό 100% Splinter Cell, δέχομεθα και remake!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, Alex21121988 είπε Πραγματικά είναι ντροπή τους που δεν έχει δει αυτή η γενιά Splinter Cell game... Καλοδεχούμενο, να μην έχουμε όμως φαινόμενο Conviction, θέλουμε pure blood Samfisherικό 100% Splinter Cell, δέχομεθα και remake! Το Conviction μπορεί να ήταν διαφορετικό αλλα δεν ήταν κακό με την καμια. Κανένα SC δεν ήταν κακό, του Double Agent και το Black List ήταν απλά ok. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Το Conviction μπορεί να ήταν διαφορετικό αλλα δεν ήταν κακό με την καμια. Κανένα SC δεν ήταν κακό, του Double Agent και το Black List ήταν απλά ok. Eμένα μου άρεσε το Blacklist, αλλά θα ήταν καλύτερο αν είχαμε Michael Ironside γιατί ήταν κάπως περίεργο να έχουμε τον πιο νέο VA να μιλάει με την κόρη του. Να δούμε τι θα παιχτεί μετά το Wildlands side-mission στο οποίο είχε ξαναγυρίσει. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, GhostRiderLSOV είπε Eμένα μου άρεσε το Blacklist, αλλά θα ήταν καλύτερο αν είχαμε Michael Ironside γιατί ήταν κάπως περίεργο να έχουμε τον πιο νέο VA να μιλάει με την κόρη του. Να δούμε τι θα παιχτεί μετά το Wildlands side-mission στο οποίο είχε ξαναγυρίσει. Μια χαρά ήταν αλλα είχε πολλά day-time missions. Aμα δεν είναι expansion φάση W3 δεν παίζει να ξανά βάλω ποτε Wildlands.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Μια χαρά ήταν αλλα είχε πολλά day-time missions. Aμα δεν είναι expansion φάση W3 δεν παίζει να ξανά βάλω ποτε Wildlands. Ισχύει, είχε αρκετό day time. Wildlands έπαιξα στην beta, το βαρέθηκα. Μετά σε free week-end, το βαρέθηκα. Δεν το πήρα ποτέ, αλλά είδα την αποστολή στο Youtube.
tonkpils Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 4/9/2019 στις 8:06 ΜΜ, Psycho_Warhead είπε Άντε επιτέλους.. New Splinter Cell game is on the horizon according to Gamestop’s night-vision goggles listing Δεν μπορώ να καταλάβω πως το ότι ένα κατάστημα πρόκειται να πουλήσει τα γυαλιά του Ψαρά, σημαίνει πως πρόκειται η γιουμπι να κυκλοφορήσει νέο Κύτταρο Ακίδα στο άμεσο μέλλον.😕 Επισης, Ubi και open world είναι λέξεις αλληλένδετες εδώ και χρόνια. Οπότε από δικής μου πλευράς είμαι απαισιόδοξος για νέο SC στα πρότυπα των τριών πρώτων.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, tonkpils είπε Δεν μπορώ να καταλάβω πως το ότι ένα κατάστημα πρόκειται να πουλήσει τα γυαλιά του Ψαρά, σημαίνει πως πρόκειται η γιουμπι να κυκλοφορήσει νέο Κύτταρο Ακίδα στο άμεσο μέλλον. Μην το ξανακάνεις αυτό, μου θυμίζει εκδόσεις Καμπάνα (ή ποια εταιρεία ήταν μετά) που έκανε μετάφραση τα πάντα στα comics του "Ανθρώπου Αράχνη".
john2gr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Πεθανα. ΘΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ. Κυτταρο Ακιδα θα λεω πλεον το Splinter Cell
ilos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 in other news, τι γίνεται όταν αντιγράφεις το Dead Space και ψωνίζεις voice actors από τα LIDL.
Προτεινόμενες αναρτήσεις