Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, firepc είπε

Remnant: From the Ashes https://store.steampowered.com/app/617290/Remnant_From_the_Ashes/ 20/8

Afbeeldingsresultaat voor Remnant: From the Ashes

Afbeeldingsresultaat voor Remnant: From the Ashes

Third Person Shooter

Single Player και Online Co Op

Παρότι δεν είμαι φίλος της συγκεκριμένης κατηγορίας παιχνιδιών, για το Remnant: From the Ashes έχω να πω τα καλύτερα:

Πειστικό gunplay, καλή ισορροπία μεταξύ τακτικής και "αέρα και τους φάγαμε", αρκετή ιστορία από πίσω για να σε κρατήσει σε ένα επίπεδο πέρα από το σκέτο πίου-πίου, καλοσχεδιασμένοι χάρτες, συμπαθέστατη ΑΙ, καλό scaling ανάλογα με το αν παίζεις single (απολύτως εφικτό και σε ορισμένες σκηνές σεναριακά πειστικότερο) ή multi (2 και 3).

Δεν έχει την παλαβομάρα των Borderlands, ούτε είναι loot fest, αλλά είναι πολύ καλό γι' αυτό που προσπαθεί και -σημαντικό για μένα- φιλικό προς όσους δεν έχουν φάει τα νιάτα τους πάνω από τέτοιου είδους παιχνίδια. 

Πολύ καλή προσπάθεια.

• Like 5
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Snoob είπε

Παρότι δεν είμαι φίλος της συγκεκριμένης κατηγορίας παιχνιδιών, για το Remnant: From the Ashes έχω να πω τα καλύτερα:

Πειστικό gunplay, καλή ισορροπία μεταξύ τακτικής και "αέρα και τους φάγαμε", αρκετή ιστορία από πίσω για να σε κρατήσει σε ένα επίπεδο πέρα από το σκέτο πίου-πίου, καλοσχεδιασμένοι χάρτες, συμπαθέστατη ΑΙ, καλό scaling ανάλογα με το αν παίζεις single (απολύτως εφικτό και σε ορισμένες σκηνές σεναριακά πειστικότερο) ή multi (2 και 3).

Δεν έχει την παλαβομάρα των Borderlands, ούτε είναι loot fest, αλλά είναι πολύ καλό γι' αυτό που προσπαθεί και -σημαντικό για μένα- φιλικό προς όσους δεν έχουν φάει τα νιάτα τους πάνω από τέτοιου είδους παιχνίδια. 

Πολύ καλή προσπάθεια.

και γω απ οτι ειδα σε βιντεο κλπ, ωραιο φαινεται. Ειδικα με κανα 2 φιλαρακια πιστευω ειναι μια χαρα game

• Super Moderators
Δημοσ.

Και σε single αξιοπρεπέστατα στέκεται.

Με αγνώστους δεν πηγαίνει καθόλου καλά (δεν ξέρω καν αν υπάρχει in-game σύστημα με shortcuts να δίνεις οδηγίες ή να ζητάς βοήθεια), γιατί όταν πλακώνουν οι αντίπαλοι θέλει καλό συντονισμό και αλληλοκάλυψη (υπάρχει και friendly fire, τόσο στους παίκτες όσο και την ΑΙ) αλλά με φίλους είναι πολύ εντάξει, ειδικά με μια καλή real-time συνεννόηση βγαίνoυν σκηνές "κινηματογραφικές".

• Like 2
Δημοσ.

Βασικα μου θυμισε ενα game που βγηκε το 2018 και μοιαζει με την ταινια The Mummy (1999)

Δεν θυμαμαι πως το λενε, ειναι κι αυτο με co op και τα σχετικα

edit. Strange Brigade

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, 4saken είπε

https://gamerant.com/red-dead-redemption-2-pc-release-date-speculation/

Furthermore, the rumor also states that Red Dead Redemption 2 will release on Google Stadia, and it is said that this will be confirmed, alongside a release date, at the next Stadia Connect.

Το next stadia connect ειναι αυριο...Για να δουμε...

Αν είναι να κυκλοφορήσει στο Google Stadia καλά κρασιά, μόνο 1 στους 10 θα μπορεί να το παίξει απροβλημάτιστα.

Επεξ/σία από p4n0s86
Δημοσ.
1 ώρα πριν, panagiotis54 είπε

οπως στρωσουνε θα κοιμηθουνε μην αγχωνεσαι....θα βρεθει τροπος να το παιξουμε

δεν θα βρεθει τροπος να το παιξεις, αν κυκλοφορησει το παιχνιδι μονο μεσω streaming υπηρεσιας. γιαυτο και οι publishers αρχισανε να την υποστηριζουν, επειδη θα σκοτωσει την πειρατια δια παντος και θα αφαιρεσει το δικαιωμα ιδιοκτησιας του αντιγραφου απο τους τελικους καταναλωτες.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Η πειρατεία δεν σκοτώνεται, πάλι θα βρεθεί τρόπος να αρπάξουν τα δεδομένα.

και που ειναι ρε φιλε η πειρατια στο overwatch και στο anthem?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τριχες. oποιος διαρρεύσει το παιχνιδι απο τα κεντρικα της εταιρειας, σημαινει οτι ειναι υπαλληλος, οποτε τον βρισκουν αμεσως και παει φυλακη κατευθειαν. εδω δεν μιλαμε οτι θα βγει το παιχνιδι στην αγορα και καποιος θα το ξεκλειδωσει και αντε μετα να βρεις ποιος και που ειναι. 

εδω τον αλλο τον youtuber, του στειλανε μπραβους στο ιδιο του το σπιτι και κλεισανε το καναλι του μεσα σε μια βδομαδα, επειδη ειχε insider στην εταιρεια που του εδινε πληροφοριες για το απερχομενο borderlands 3. πληροφοριες, τιποτα αλλο. και το παλικαρι ειχε τρομοκρατηθει τελειως. ενω κανανε 10 μηνες ερευνα μεχρι να ανακαλυψουν ποιος ηταν ο insider.

αν καποιος δικος τους κανει την βλακεια να βγαλει/πουλησει προς τα εξω ολοκληρο το παιχνιδι τους, τον εχουν ξεσκισει την ιδια μερα.

Επεξ/σία από KilliK
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...