Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, KilliK είπε

μενει αν δουμε αν το RE8 θα επιστρεψει στις ριζες του η θα συνεχισει με το gameplay του RE7.

Το RE7 ήταν αυτό που επέστρεψε στις ρίζες του. Αυτές του survival horror και όχι του action-shooter από το 4 και μετά. Αυτό που ίσως ξένισε αρκετούς ήταν η αλλαγή της κάμερας σε πρώτου προσώπου.

Ελπίζω να δούμε κάτι αντίστοιχο του RE2 remake (3rd person survival horror). 

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 2
  • Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξεκινησα να παιζω το 7, ωπα λεω γυρισαμε στις ριζες(horror), θα τρεχουμε να καθαριζουμε τα βρακακια μας...xD

Ε μολις εφτασα στο 1ο boss ξενερωσα τη ζωη μου, ειδικα στο μερος με το αμαξι.

Απο το λιγο που το επαιξα, το remake μου φαινεται πολυ καλυτερο, θα το πιασω αυτην ή την αλλη βδομαδα :)

Δημοσ.

Καλησπέρα παίζω Starbound. Βασικα το ξεκίνησα. Εάν κάποιος το παίζει ή γενικά το γνωρίζει καλά το παιχνιδι, μήπως θέλει να με κάνει add στο steam να ρωτήσω κάποια απλά πραγματάκια; 

Δημοσ.

νομιζω μονο την game engine του εχει παραχωρησει δωρεαν. ο Κοτζιμα ειναι ανεξαρτητος developer και το property που φτιαχνει ειναι αποκλειστικα δικο του. Και σιγουρα δεν τον συμφερει οικονομικα να βγαλει τον πρωτο τιτλο του στουντιο του σε μια πλατφορμα μονο. Δεδομενου οτι εχει επισκεφτει την Epic στο παρελθον, το Shenmue ειναι αποκλειστικοτητα του EGS παρολο που χρηματοδοτηθηκε και απο την SONY,  ενω η PC αγορα μονο αδιαφορη δεν ειναι για τους Ιαπωνες developers, ειναι πολυ πιθανο να δουμε το παιχνιδι και στο PC.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Rebel Galaxy Outlaw, προς το παρόν timed exclusive στο Epic Store. Μαζεύει αρκετά θετικές κριτικές και από λίγο gameplay που είδα φαίνεται αρκετά καλό με look που είναι ουσιαστικά callback στο Privateer. (Στο marketing τους είχαν και κάποια πετυχημένα burns για το Star Citizen, που ακόμα... πουλάει concept ships)

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Praetorian είπε

Μαζεύει αρκετά θετικές κριτικές και από λίγο gameplay που είδα φαίνεται αρκετά καλό με look που είναι ουσιαστικά callback στο Privateer

Αν δεν έγραφες Privateer δεν θα κοιτούσα τα βίντεο. Τι μου θύμισες, πραγματικά πολύ καλό παιχνίδι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...