Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε

Να μπορούσα να έκανα mod, ώστε να άλλαζα το κράνος το ίδιο να είναι η φάτσα του Bugs Bunny και όποτε το κοιτάει να το βλέπεις και όποτε σκοτώνει να πετάει ατάκες του. και μετά να στο έστελνα.:P :P

U0C3UhL.jpg

Επεξ/σία από KilliK
  • Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το αφηνω εδω μετα τις δηλωσεις του ξεφτιλα POTUS οτι τα videogames φταινε για την χτεσινη διπλη τραγωδια στις ΗΠΑ

uee0sRM.jpg

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To DuckTales: Remastered (2013) ειναι σε προσφορα 3,49€ και αυριο εξαφανιζεται για ολες τις πλατφορμες φορ εβαααα 😱

https://store.steampowered.com/app/237630/DuckTales_Remastered/

http://www.capcom-unity.com/capkel/blog/2019/08/06/pick-up-ducktales-remastered-on-sale-now-before-it-leaves-digital-storefronts-starting-august-8th

Wii U – August 9, 4:59 PM PDT

PlayStation 3 – August 9, 8AM PDT

Xbox 360, Xbox One (via Backwards Compatibility) – August 8, 5 PM PDT

Steam (PC) – 4:59 PM PDT

Επεξ/σία από firepc
  • Like 1
  • Sad 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, firepc είπε

To DuckTales: Remastered (2013) ειναι σε προσφορα 3,49€ και αυριο εξαφανιζεται για ολες τις πλατφορμες φορ εβαααα 😱

Το έχω βάλει αυτές τις μέρες και είμαι λίγο πριν το τέλος, fun little game.

Τώρα μου θύμισες την ιστορία με το Transformers Devastation που πήγα μια μέρα όλο χαρά να το αγοράσω και είδα την πικρή αλήθεια... 😢

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, EverythingYouBelieve είπε

Το έχω βάλει αυτές τις μέρες και είμαι λίγο πριν το τέλος, fun little game.

Τώρα μου θύμισες την ιστορία με το Transformers Devastation που πήγα μια μέρα όλο χαρά να το αγοράσω και είδα την πικρή αλήθεια... 😢

Το τσιμπησα το παιχνιδακι τελικα. Ειναι που μ αρεσουν τα πλατφορμερ 

Με επεισε και ο φιλος μου ο Ζοκ 😁

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, firepc είπε

Χαμος σε 10 μερες στη Gamescom 2019

Afbeeldingsresultaat voor gamescom 2019 twitter

19 Αυγουστου στις 21:00 ωρα Ελλαδος

Δεν έχει CDP red! Αδιάφορο :P

Δημοσ.

Το Χ-Plane 11 τι λέει από πλευράς ρεαλιστικότητας; Τα DLC αξίζουν; Βλέπω είναι κυρίως αεροδρόμια. Αεροσκάφη το base game τι έχει; Αυτά που με ενδιαφέρουν είναι Α320/1, Α350, 737, 787, A380 και άντε και 747.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, mike299 είπε

Δεν έχει CDP red! Αδιάφορο :P

αφου θα ειναι στο xbox νομιζω...κατι τετοιο σε καποια (σκουπιδο)κονσολα απο τις 2 παντως

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Resident Evil 7 has sold 6.6 million copies, Devil May Cry 5 2.5 million, Resident Evil 2 Remake 4.5 million & more

Πούλησε το 7 παραπάνω από το 2 remake ; Έλεος απλά.

κατσε ρε αδερφε, το 7 εχει 2,5 χρονια που βγηκε και εχει πεσει σε πολυ χαμηλες τιμες

Το 2 remake φετος βγηκε

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, Psycho_Warhead said:

Resident Evil 7 has sold 6.6 million copies, Devil May Cry 5 2.5 million, Resident Evil 2 Remake 4.5 million & more

Με δύο χρόνια, μια Gold Edition (DLCs και τα λοιπά) και 2-3 αρκετά "deep" sales διαφορά απο το RE2, λογικό μου φαίνεται :P  

(To RE7 αν δεν κάνω λάθος κυκλοφόρησε και για Switch επίσης, οπότε είναι και μια πλατφόρμα/audience περισσότερo απο το RE2)

Edit: Με πρόλαβε ο @firepc :P 

Επεξ/σία από Greygore
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

πιο διαφωτιστικη ειναι η συγκριση με τους προηγουμενους τιτλους:

https://vgsales.fandom.com/wiki/Resident_Evil

το 7 πουλησε 4m αντιτυπα λιγοτερα απο το 6, 6m λιγοτερα απο το 5 και 2m λιγοτερα απο το 4.

αυτο που ειναι περιεργο ειναι οτι τα gaming sites το ειχαν ανακηρυξει ως τον "σωτηρα" του franchise oταν ειχε πρωτοβγει. ομως δεν εχει φτασει με τιποτα τα νουμερα πωλησεων της υπολοιπης σειρας, ακομη και το 2 που ειχε βγει τοτε σε πολυ μικροτερη αγορα ειναι μολις 1m κατω απο τις πωλησεις του 7. το παιχνιδι ειναι καλο και σιγουρα εγινε επιτυχια, αλλα παρεκλινε αρκετα απο την φορμουλα της σειρας και αυτο απωθησε πολλους απο τους παλιους φανς. δεν θα ξαφνιαστω αν το RE2 Remake το φτασει εντελει στις συνολικες πωλησεις. μενει αν δουμε αν το RE8 θα επιστρεψει στις ριζες του η θα συνεχισει με το gameplay του RE7.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...