KilliK Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 good news everyone Alan Wake developer Remedy regains publishing rights • Eurogamer.net ισως βγαλουν και το σηκουελ τωρα 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 9 ώρες πριν, KilliK είπε Alan Wake developer Remedy regains publishing rights • Eurogamer.net Καλά...σε λίγο καιρό μέχρι και αυτοί παίζει να ξεχάσουν ποιος είναι ο Alan Wake.
Despotas Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Pigeon Simulator. Επιτέλους, κάτι που περίμενα να κάνω εδώ και καιρό 😀: https://www.rockpapershotgun.com/2019/07/02/pigeon-simulator-announced/ Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2019 από Despotas
Arkin Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Τι αλλο θα βγαλουν. Σαν το παρακατω δεν εχει ομως 1
KilliK Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 δειτε το. θα σας στεναχωρησει. και θα σας εξαγριωσει.
Fulgore Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Το πολυ το κυριε ελεησον το βαριεται και ο Παπας να πει καποιος στον Sterling. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2019 από Fulgore 1
KilliK Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 η τηλεοπτικη προσαρμογη του Myst αλλαζει στουντιο. The Myst TV series is dead; long live the Myst TV series - The Verge ειμαι περιεργος για το πως θα βγει αυτο το project. εχει τις προυποθεσεις να ειναι εξαιρετικο, αλλα το πιο πιθανο ειναι να το ακυρωσουν μετα απο μερικα επεισοδια.
rofl Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 4/7/2019 στις 10:26 ΜΜ, KilliK είπε ειχα την εντυπωση οτι το DOTA προηρθε απο το Defense of the Ancients, που ηταν mod του Warcraft 3. τι σχεση εχει το TF2, περα απο την εισαγωγη των ΜΤΧ? που αν δεν απατωμαι ηταν ιδεα του ..Βαρουφακη. δεν ηθελα να στο γραψω στις ειδησεις και να βγουμε στα πρωτοσελιδα γιατι δεν ποσταρω εκει. αλλα για dota και tf2 που αναρωτηθηκες ο gabe αναφερεται στη μηχανη γραφικων. οχι στο gameplay του παιχνιδιου. ολα τα valve σε source ειναι και στα νεωτερα ειναι heavily modified. τη dota αμα τη ζουμαρεις μπορεις να τη φτασεις σε κλιμακα tf2. και ναι ο γιανακης τα φτιαξε. και χειροτερα ακομα τα λεβελ και τις καρτουλες. παντως fair το συστημα της valve στα f2p και γεναιοδωρο οποτε μη γραψεις κατι σχετικα, γιατι μετα δεν εγγυωμαι για τη συνεχεια. μακαρι ολα τα f2p να ειχαν το μοντελο της valve. αν και ως f2p μαζευεται ολος ο καλος ο κοσμος. Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2019 από rofl
KilliK Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 ναι, γιαυτο πατωσε το Artifact, λογω του fair συστηματος. 🙄
rofl Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) artifact και cs go ιδεα δεν εχω. card games επαιζα πιτσιρικι. και cs εχω να παιξω απο source. για το artifact ξερω οτι τουλαχιστον στην αρχη αν πουλουσες τα items εβγαινε τσαμπε. ουτε καν ασχοληθηκα. Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2019 από rofl
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Παιδιά κατέβασα το Metro 2033 Redux και σε 1080p με όλα τα γραφικά στα τέρματα έχω 45-47 fps και η GPU είναι στο 99% με Vsync ON. Περίεργο.. Edit: Τελικά ήταν το SSAA. Το έβαλα στο 2x από 4x. Τόσο πολύ performance impact έχει ή στο παιχνίδι αυτό είναι unoptimized; Και το advanced physx τι είναι ακριβώς; Να το έχω on ή off;
D.Luffy Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 23 ώρες πριν, yiannis1991 είπε Παιδιά κατέβασα το Metro 2033 Redux και σε 1080p με όλα τα γραφικά στα τέρματα έχω 45-47 fps και η GPU είναι στο 99% με Vsync ON. Περίεργο.. Edit: Τελικά ήταν το SSAA. Το έβαλα στο 2x από 4x. Τόσο πολύ performance impact έχει ή στο παιχνίδι αυτό είναι unoptimized; Και το advanced physx τι είναι ακριβώς; Να το έχω on ή off; Το SSAA είναι supersampling και ο αριθμός είναι πόσες φορές πολλαπλασιάζεται η native ανάλυση σου. Αν το monitor σου είναι 1080p, σε SSAA 4x είναι σαν να το τρέχεις σε 4Κ. Το PhysX είναι soft particles (σπίθες, καπνός). Αν δεν σου τρώει performance άφησε το στο On μιας και η χρήση του είναι έτσι κι αλλιώς περιορισμένη σε αυτό το παιχνίδι. 1
Telumetar Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Στις 9/7/2019 στις 2:58 ΠΜ, KilliK είπε in other news.. αν και σφόδρα αντι nazi και φυσικότατα αντι commie , θεωρώ το συγκεκριμένο video , έχω δει όλα τους τα βιντεο και κυρίως τα ιστορικά από αυτό το κανάλι, ελαφρώς υπερβολικό με δεδομένο ότι καλλιεργεί φόβους. Η κοινωνία μας έχει αρκετά στεγανά για να αντιμετωπίσει και τους κόκκινους και τους μαύρους φασίστες, το να εστιάζει να το κάνει μέσα ή και μέσα από τα παιχνίδια νομίζω ειναι υπερβολικό. Εγώ θα πρότεινα άτομα τα οποία στο chat του bf5 φωνάζουν "sieg heil" να δέχονται τις συνέπειες των πράξεων τους, όπως 1) warning με ιστορικά βιντεο για το τι πρεσβευει *** που λένε 2)ban σε περίπτωση επανάληψης. Just my 2 cents 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις