Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πραγματικά έχω βαρεθεί αυτά που έχω. Ψάχνω κανά καλό survival open world παιχνίδι του στυλ State of Decay. Να κάνω loot να χτίζω αν γινεται κτλ. όσο και να ψάχνω δεν βρίσκω κάτι ιδιαίτερο. Το Rust μου φαίνεται πολύ χμμμ και το 7 Days to Die δεν μου κάνει αίσθηση. Έχετε τιποτα καλό να προτείνεται;

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, hyperionthetitan είπε

Πραγματικά έχω βαρεθεί αυτά που έχω. Ψάχνω κανά καλό survival open world παιχνίδι του στυλ State of Decay. Να κάνω loot να χτίζω αν γινεται κτλ. όσο και να ψάχνω δεν βρίσκω κάτι ιδιαίτερο. Το Rust μου φαίνεται πολύ χμμμ και το 7 Days to Die δεν μου κάνει αίσθηση. Έχετε τιποτα καλό να προτείνεται;

Καλο σαν το State of Decay?! :D Γούσταρα πολύ SOD, μέχρι και mods έκανα αλλα το game δεν είναι καλο, guilty pleasure θα το έλεγα. Anyways δοκίμασε το The Forest και btw λάθος thread dude. ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις ‎27‎/‎6‎/‎2019 στις 6:31 ΜΜ, KilliK είπε

Αν βγει στο χβοχ το εχω παρει χτες και εχω στείλει και έξτρα λεφτα στους ντεβς ετσι για το γαμωτο. Περιμένω κλώνο των ερετικ/εξεν καμια 15 χρονια τωρα. Μακάρι να το βγάλουν χβοχ. Αν ξερεις κατι περί αυτού ξέρνα τα ολα!

Επεξ/σία από hexenlord
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, hexenlord είπε

Αν βγει στο χβοχ το εχω παρει χτες και εχω στείλει και έξτρα λεφτα στους ντεβς ετσι για το γαμωτο. Περιμένω κλώνο των ερετικ/εξεν καμια 15 χρονια τωρα. Μακάρι να το βγάλουν χβοχ. Αν ξερεις κατι περί αυτού ξέρνα τα ολα!

Κοίταξε και το προηγούμενο παιχνίδι τους το Dusk.

https://store.steampowered.com/app/519860/DUSK/

• Like 1
Δημοσ.
Στις 27/6/2019 στις 8:19 ΜΜ, {TDi}Dj2k..infc είπε

Το παλεύει πολύ η Deck 13 και μπράβο της αλλά αυτό το επαναλαμβανόμενο, παραλληλόγραμμο και χωρίς φαντασία industrial περιβάλλον του πρώτου Surge με κούρασε και το παράτησα. 

Δυστυχώς δεν βλέπω βελτίωση στο 2. Στιβαγμένα containers, κασόνια, φορτηγά, καρότσες και καλαμπαλίκια στο έδαφος. Αυτά τα πράγματα δεν χτίζουν ατμόσφαιρα. Από τον Μπομπ τον μάστορα αντλούν έμπνευση? 

Δημοσ.
Στις 1/7/2019 στις 12:56 ΜΜ, ilos είπε

Κοίταξε και το προηγούμενο παιχνίδι τους το Dusk.

https://store.steampowered.com/app/519860/DUSK/

Και αυτο μονο στο πισι ειναι. Δυστυχως. Το αλλο εντωμεταξυ, του κιλλικ, ειναι ιδιο το Χερετικ. Αραγε με 620 Ιντελ σε λαπτοπ ι5 θα τρεχει??Θα δω απαιτησεις...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, hexenlord είπε

εχουν ανακοινωσει οτι ολοι οι τιτλοι τους θα βγουν και στο Switch. τιποτα ομως για τις αλλες κονσολες. 😕

Ιn other news:

ο Ben Brode, o πρωην game designer του Hearthstone, ανακοινωσε οτι το στουντιο του πηρε χρηματοδοτηση $30m  απο την NetEase (αυτη που θα μας φερει το Diablo mobile) και την αποκτηση IP απο την Marvel.

Ben Brode's Second Dinner orders a Marvel license and $30 million from NetEase | VentureBeat

μαλλον παμε για card game στο MCU.

τελος, το Masters of Doom θα γινει τηλεοπτικη σειρα. 0tN6GLK.png

"Masters Of Doom" coming to a TV near you | PC Invasion

και για οσους δεν γνωριζουν, το Masters of Doom ειναι ενα ιστορικο και βιογραφικο βιβλιο που περιγραφει τις ζωες των δυο John, πως γνωριστηκαν και ιδρυσαν την ID, την δημιουργια του DOOM και το impact που ειχε στα παιχνιδια, και πως τελικα η φιλια τους εφτασε σε αποτομο τελος μετα το Quake. ειναι πολυ καλη δουλεια και συνιστάται ανεπιφυλακτα σε οσους δεν το εχουν διαβασει ακομη.

https://www.amazon.com/Masters-Doom-Created-Transformed-Culture/dp/0812972155

518WlL4gqHL._SX321_BO1,204,203,200_.jpg

Επεξ/σία από KilliK
Επισκέπτης
Δημοσ.

Το Rise of the Tomb Raider λέει; Βλέπω είναι σε καλή τιμή..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...