Tobajara Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Battle Brothers χωρίς δεύτερη σκέψη. Για κάτι με RPG στοιχεία, Banner Saga. 1
Aruil Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 33 minutes ago, SPANK said: Είμαι στην αναζήτηση ενός turn based , μου αρέσει πολύ το Mutant Year Zero τουλάχιστον από το demo που έπαιξα αλλα φυσικά υπάρχει και το παλιό xcom 2 , είναι αρκετά που παίζουν όποτε κάθε πρόταση είναι ευπρόσδεκτη , να τονίσω ότι δεν έχω εμπειρία με τέτοια παιχνίδια ιδιαίτερη Rpg θες η tactics?
SPANK Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, Aruil είπε Rpg θες η tactics? Προτιμώ Turn based tactics
Aruil Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 7 minutes ago, SPANK said: Προτιμώ Turn based tactics Χμμμ, δεν ξέρω και πολλά να προτείνω (κυριώς παίζω rpg's) αλλά Xenonauts, Battletech, Templar Battleforce, Frozen Synapse (αν και δεν είναι turn-based αλλά phase-based), Invisible Inc. Δεν επαναλαμβάνω αυτά που πρότεινε ο Tobajara.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 42 λεπτά πριν, SPANK είπε Είμαι στην αναζήτηση ενός turn based , μου αρέσει πολύ το Mutant Year Zero τουλάχιστον από το demo που έπαιξα αλλα φυσικά υπάρχει και το παλιό xcom 2 , είναι αρκετά που παίζουν όποτε κάθε πρόταση είναι ευπρόσδεκτη , να τονίσω ότι δεν έχω εμπειρία με τέτοια παιχνίδια ιδιαίτερη Λάθος thread Turn based sci-fi τότε XCOM 2, καλο το MYZ αλλα όχι XCOM. Για epic Divinity 2. Δεν έπαιζα ποτε turn-based btw.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, SPANK είπε Προτιμώ Turn based tactics Warhammer 40K: Mechanicus. To καλύτερο turn-based παιχνίδι στον κόσμο του Warhammer 40K εδώ και χρόνια. Επίκειται DLC που θα το καταστήσει συνθετότερο. Adeptus Titanicus: Dominus. Επίσης καλό, σε ένα κομμάτι του Warhammer 40K που δεν βλέπουμε συχνά (titans). Δεν έχει ολοκληρωθεί η ανάπτυξή του. Sanctus Reach (αν και φέρνει περισσότερο σε TBS, έχεις αρκετές μονάδες και στα DLC ακόμη περισσότερες). Το campaign πάσχει -αν είχε σωστό, κλασικό campaign θα το πρότεινα 100%, τώρα είναι περισσότερο skirmishes στη σειρά). Warbanners (φέρνει περισσότερο στο Battle for Wesnoth, το οποίο είναι free to play) Έχε μελλοντικά υπόψη σου το Dreadlands, αναμένεται να είναι ό,τι κοντινότερο στο Necromunda (μέχρι να κυκλοφορήσει το Necromunda, που δεν ξέρουμε ακόμη πότε θα συμβεί, αλλά και πάλι θα είναι περισσότερο όπως το Mordheim και όχι κλασικής "tabletop" αισθητικής) αλλά φαίνεται πως θα έχει έμφαση στο multi/online, με PvP και co-op PvE. Eπίσης στους επόμενους μήνες (θεωρητικά μέσα στο '19, όπως και το Dreadlands) έρχεται το Spaceland, ένα κάπως πιο "καρτουνίστικο" XCOM, με έμφαση στις μάχες περισσότερο. Για το Fell Seal: Arbiter's Mark ακούω πολύ καλά λόγια, αλλά δεν το έχω δει καθόλου. Παραείναι JRPG-στικής αισθητικής για τα γούστα μου, όμως οι μάχες λένε πως είναι εξαιρετικές. 2
SPANK Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 5 λεπτά πριν, Snoob είπε Warhammer 40K: Mechanicus. To καλύτερο turn-based παιχνίδι στον κόσμο του Warhammer 40K εδώ και χρόνια. Επίκειται DLC που θα το καταστήσει συνθετότερο. Adeptus Titanicus: Dominus. Επίσης καλό, σε ένα κομμάτι του Warhammer 40K που δεν βλέπουμε συχνά (titans). Δεν έχει ολοκληρωθεί η ανάπτυξή του. Sanctus Reach (αν και φέρνει περισσότερο σε TBS, έχεις αρκετές μονάδες και στα DLC ακόμη περισσότερες). Το campaign πάσχει -αν είχε σωστό, κλασικό campaign θα το πρότεινα 100%, τώρα είναι περισσότερο skirmishes στη σειρά). Warbanners (φέρνει περισσότερο στο Battle for Wesnoth, το οποίο είναι free to play) Έχε μελλοντικά υπόψη σου το Dreadlands, αναμένεται να είναι ό,τι κοντινότερο στο Necromunda (μέχρι να κυκλοφορήσει το Necromunda, που δεν ξέρουμε ακόμη πότε θα συμβεί, αλλά και πάλι θα είναι περισσότερο όπως το Mordheim και ότι κλασικής "tabletop" αισθητικής) αλλά φαίνεται πως θα έχει έμφαση στο multi/online, με PvP και co-op PvE. Eπίσης στους επόμενους μήνες (θεωρητικά μέσα στο '19, όπως και το Dreadlands) έρχεται το Spaceland, ένα κάπως πιο "καρτουνίστικο" XCOM, με έμφαση στις μάχες περισσότερο. Για το Fell Seal: Arbiter's Mark ακούω πολύ καλά λόγια, αλλά δεν το έχω δει καθόλου. Παραείναι JRPG-στικής αισθητικής για τα γούστα μου, όμως οι μάχες λένε πως είναι εξαιρετικές. Ωραία παιχνιδάκια που δεν θα ήξερα αφου δεν ασχολούμαι με αυτό το είδος , νομίζω όμως οτι ψάχνω κάτι σε ποιο stealth προσέγγιση
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Εγώ περιμένω το Desperados 3, ελπίζω να βγει καλό.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 8 λεπτά πριν, SPANK είπε Ωραία παιχνιδάκια που δεν θα ήξερα αφου δεν ασχολούμαι με αυτό το είδος , νομίζω όμως οτι ψάχνω κάτι σε ποιο stealth προσέγγιση Δες το Invisible Inc. που προτάθηκε νωρίτερα, είναι τελείως stealth (αν χάσεις το stealth περιέρχεσαι σε δεινή θέση) αν και για μένα πάσχει ως προς την έκτασή του. Σαν το Mutant δεν έχω παίξει άλλο, το XCOM 2 έβαλε μέσα το στοιχείο stealth αλλά δεν μου άρεσε ιδιαίτερα ο τρόπος που το έκαναν, συν του ότι η διαρκής πίεση σε χρόνο καταλήγει κουραστική από ένα σημείο και μετά. Υπάρχει το Phantom Doctrine, που επίσης έχει stealth στοιχεία και κατασκοπία, αλλά δεν το έχω δει καθόλου για να το προτείνω ή να το απορρίψω. Πάντως, μάλλον είναι ό,τι κοντινότερο στο Mutant, αλλά σε πιο "ρεαλιστικό"/βαρύ σκηνικό, δεν έχει αγριογούρουνα και πάπιες αλλά Ψυχρό Πόλεμο και μηχανορραφίες. Είναι από τα παιχνίδια που θεωρώ πως οι δημιουργοί του έπρεπε να δώσουν ένα demo, γιατί έχει και μερικά τελείως ό,τι να' ναι "reviews" στο Steam που του ρίχνουν στο σκορ.
panagiotis54 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 για το phantom δεν ακουσα πολλα καλα λογια...εχει πολλα τεχνικα προβληματα και περιεργους μηχανισμους....το εχω για να το παιξω αργοτερα. Για το xcom καλυτερα να βαλεις ενα mod για την πιεση που λες και να ξεμπερδευεις γιατι νομιζω ειναι το καλυτερο turn based που υπαρχει και ολα τα αλλα ειναι υποδεεστερα 1
SPANK Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Νομίζω οτι θα παω στο Mutant αν και υπάρχουν πολλά καλα παιχνίδια αυτού του είδους , απλα το συγκεκριμένο μου έκανε ενα κλικ απο την αρχή
Super Moderators Snoob Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 To Phantom ενδεχομένως να κυκλοφόρησε υπερβολικά νωρίς ή/και με ανεπαρκή beta (δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ). Όμως, ορισμένες από τις επικρίσεις που δέχεται είναι τελείως αλλού γι' αλλού στα "reviews" (rants, ορθότερα) στο Steam: όταν αγοράζεις ένα παιχνίδι όπου υποδύεσαι κατασκόπους στη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου και κατακρίνεις τους δημιουργούς του γιατί δεν μπορείς σαν καουμπόης να θερίσεις ό,τι υπάρχει μπροστά σου και να σώσεις την πριγκίπισσα από τον πύργο του δράκου, προφανώς δεν αντιλαμβάνεσαι τι σημαίνει κατασκοπία και Ψυχρός Πόλεμος. Το έκαψαν σε μεγάλο βαθμό και οι συγκρίσεις με το XCOM: στο XCOM το stealth θα χαθεί σίγουρα, στο Phantom έχω δει να βγαίνουν αποστολές τελείως σε stealth (και ένα-δυο silent kills). Γι' αυτό λέω στο Spank να το δει, επειδή θέλει κάτι σε stealth και στο Phantom όσα streams έχω δει το stealth είναι απολύτως απαραίτητο (ειδικά σε δυσκολία άνω του easy, δεν γίνεται αλλιώς). Απλά, δεν το έχω παίξει ο ίδιος για να πω ναι ή όχι, όμως διαβάζω κάτι αρνητικά "reviews" και είναι, πραγματικά, για να τραβάς ό,τι έχεις πρόχειρο να τραβήξεις. Φταίει και το Steam που επιτρέπει "reviews" με πέντε λέξεις. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε Για το xcom καλυτερα να βαλεις ενα mod για την πιεση που λες και να ξεμπερδευεις γιατι νομιζω ειναι το καλυτερο turn based που υπαρχει και ολα τα αλλα ειναι υποδεεστερα Δεν χρειάζεται πια mods το expansion έχει βάλει extra επιλογές όπως "double timers" που είναι σαν να μην υπάρχουν. Επίσης με το καινούργιο class το stealth δουλεύει πολύ καλύτερα Μόλις τώρα, SPANK είπε Νομίζω οτι θα παω στο Mutant αν και υπάρχουν πολλά καλα παιχνίδια αυτού του είδους , απλα το συγκεκριμένο μου έκανε ενα κλικ απο την αρχή Αυτό νομίζω είναι το καλύτερο μιας και είναι ένα lite XCOM 2, άμα σου αρέσει με το XCOM 2 θα πάθεις ζημια. Εάν σε κουράσει τότε ξεχνα το XCOM2. Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2019 από {TDi}Dj2k..infc 2
SPANK Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, Snoob είπε To Phantom ενδεχομένως να κυκλοφόρησε υπερβολικά νωρίς ή/και με ανεπαρκή beta (δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ). Όμως, ορισμένες από τις επικρίσεις που δέχεται είναι τελείως αλλού γι' αλλού στα "reviews" (rants, ορθότερα) στο Steam: όταν αγοράζεις ένα παιχνίδι όπου υποδύεσαι κατασκόπους στη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου και κατακρίνεις τους δημιουργούς του γιατί δεν μπορείς σαν καουμπόης να θερίσεις ό,τι υπάρχει μπροστά σου και να σώσεις την πριγκίπισσα από τον πύργο του δράκου, προφανώς δεν αντιλαμβάνεσαι τι σημαίνει κατασκοπία και Ψυχρός Πόλεμος. Το έκαψαν σε μεγάλο βαθμό και οι συγκρίσεις με το XCOM: στο XCOM το stealth θα χαθεί σίγουρα, στο Phantom έχω δει να βγαίνουν αποστολές τελείως σε stealth (και ένα-δυο silent kills). Γι' αυτό λέω στο Spank να το δει, επειδή θέλει κάτι σε stealth και στο Phantom όσα streams έχω δει το stealth είναι απολύτως απαραίτητο (ειδικά σε δυσκολία άνω του easy, δεν γίνεται αλλιώς). Απλά, δεν το έχω παίξει ο ίδιος για να πω ναι ή όχι, όμως διαβάζω κάτι αρνητικά "reviews" και είναι, πραγματικά, για να τραβάς ό,τι έχεις πρόχειρο να τραβήξεις. Φταίει και το Steam που επιτρέπει "reviews" με πέντε λέξεις. Ρίχνω και σε αυτο μια ματιά σε youtube και μερικά reviews , δεν ειναι καθόλου άσχημο
Super Moderators Snoob Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Τα είχαν κάνει μαντάρα στο XCOM 2 με τα timers όταν κυκλοφόρησε: εκείνο το tutorial (υποτίθεται μαθαίνεις στο νέο χρήστη πώς να παίζει...) που σε έβαζε υπό πίεση χρόνου να απενεργοποιήσεις μια βόμβα η οποία ήταν έτσι τοποθετημένη ώστε βρισκόσουν flanked από τους αντιπάλους, ήταν μεγάλη "έμπνευση". Πέντε λάθη μαζεμένα σε δύο κινήσεις. Ποιος το ενέκρινε αυτό το πράγμα ήθελα να ξέρω (απορία που μου γεννιέται με διάφορες σχεδιαστικές επιλογές). Δεν ξέρω τι διόρθωσε το expansion, δεν ασχολήθηκα ποτέ. Για μένα, το καλύτερο XCOM ήταν το πρώτο-πρώτο, το Enemy Unknown. Kαι παρότι το Xenonauts δεν με κέρδισε, ποντάρω πολλά στο Xenonauts 2, δείχνει αισθητά βελτιωμένο και συνθετότερο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις