Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Νομίζω με κάθε game γίνετε λιγότερο Arkane η Arkane και πάει προς Bethesda και με στεναχωρεί αφού είναι από τους αγαπημένους μου devs από εποχές Arx Fatalis και Dark Messiah. :(

Εχετε συστηθει παλαιοτερα με την Arkane σε σχεση με εμενα, με συνεπεια να βρισκεσαι σε καλυτερη θεση διαπιστωσης τη μεταλλαξη της.

• Like 1
  • Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μεγαλες παιχνιδάρες κ το Arx Fatalis και το Dark Messiah.

η Arkane παντα το ειχε με την ατμόσφαιρα και το gameplay. Aπλα νομίζω πως η σημερινή εποχή την έχει λίγο ξεπεράσει για τα νούμερα πωλήσεων που θέλει η Zenimax. once upon a time, παιχνιδια της arkane θα ηταν τεραστιες επιτυχίες με μερικές εκατοντάδες χιλιάδες πωλήσεις. κατω από την ομπρέλα της Zenimax ομως που τυπώνει χρήμα βαζοντας την Bethesda να βγαζει κλώνους λουνα παρκ τιτλων παντού, οι πωλήσεις τιτλων οπως Prey και Dishonored ειναι λίγες.

κ νομιζω το βλεπουμε γενικα στην αγορα, οτι τα παιχνιδια με έμφαση στο stealth gameplay, εχουν ενα σταθερο μεν αλλα περιορισμένο κοινό δε. Οσο κ αν λατρεψα τα νεα της παιχνιδια, μπορώ με πολυ ευκολία να καταλάβω γιατι πχ το Prey δε πούλησε πολυ. Αν το ειχαν κανει σαν το bioshock, πολυ πιο corridor shooter αντι stealth με backtracking κ quest κ εξερευνηση, τοτε θα ειχε πουλησει παρα πολυ παραπάνω. Αλλα η παρούσα φόρμουλα τους, ειναι μακρυα από το mainstream κοινο δυστυχώς.

μετα από 2 απανωτές "εμπορικές απογοητεύσεις", είναι πολυ πιθανό να γίνει πιο εντονος πειραματισμένος στο επόμενο. ελπίζω ομως να μη χάσουν την ταυτότητά τους στη προσπάθεια να γίνουν πιο εμπορικοί, αλλωστε αυτο ειναι που τους εκανε τοσο αγαπητούς σε εμάς :)

Δημοσ.

θελει να πέσει ξεσκόνισμα στο πατάρι για τα joystick και throttle!

αραγε θα δουλεύουν ακόμα από τα μακρινά 90s :P

για εμένα ειναι παντως στο top 5 ειδήσεων της E3, χάρηκα πάρα πολυ!

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Skywalker333 είπε

Μεγαλες παιχνιδάρες κ το Arx Fatalis και το Dark Messiah.

η Arkane παντα το ειχε με την ατμόσφαιρα και το gameplay. Aπλα νομίζω πως η σημερινή εποχή την έχει λίγο ξεπεράσει για τα νούμερα πωλήσεων που θέλει η Zenimax. once upon a time, παιχνιδια της arkane θα ηταν τεραστιες επιτυχίες με μερικές εκατοντάδες χιλιάδες πωλήσεις. κατω από την ομπρέλα της Zenimax ομως που τυπώνει χρήμα βαζοντας την Bethesda να βγαζει κλώνους λουνα παρκ τιτλων παντού, οι πωλήσεις τιτλων οπως Prey και Dishonored ειναι λίγες.

κ νομιζω το βλεπουμε γενικα στην αγορα, οτι τα παιχνιδια με έμφαση στο stealth gameplay, εχουν ενα σταθερο μεν αλλα περιορισμένο κοινό δε. Οσο κ αν λατρεψα τα νεα της παιχνιδια, μπορώ με πολυ ευκολία να καταλάβω γιατι πχ το Prey δε πούλησε πολυ. Αν το ειχαν κανει σαν το bioshock, πολυ πιο corridor shooter αντι stealth με backtracking κ quest κ εξερευνηση, τοτε θα ειχε πουλησει παρα πολυ παραπάνω. Αλλα η παρούσα φόρμουλα τους, ειναι μακρυα από το mainstream κοινο δυστυχώς.

μετα από 2 απανωτές "εμπορικές απογοητεύσεις", είναι πολυ πιθανό να γίνει πιο εντονος πειραματισμένος στο επόμενο. ελπίζω ομως να μη χάσουν την ταυτότητά τους στη προσπάθεια να γίνουν πιο εμπορικοί, αλλωστε αυτο ειναι που τους εκανε τοσο αγαπητούς σε εμάς :)

Προσωπικά πιστεύω ότι τους σταματάει η Bethesda να κάνουν αυτό που ξέρουν καλά, medieval fantasy fpp με heavy focus σε melee με rpg στοιχεια λόγο Elder Scrolls. Tbh θα προτιμούσα χαλαρά να κάναν αυτοί το επόμενο TES.

• Like 1
Δημοσ.

ωραια τα γραφικα αντε να δουμε τι hardware χρειαζεται για να τρεξει σωστα , ελπιζω να μην ειναι κακογραμμένο οπως το fsx 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

60€ το Zelda like παιχνιδι της ubisoft. Αρα μιλαμε για tripleA game δλδ

Afbeeldingsresultaat voor gods & monsters

διαθεσιμο για Pre-order στο Uplay

Gods & Monsters

Επεξ/σία από firepc
  • Like 5
Δημοσ.
6 ώρες πριν, firepc είπε

60€ το Zelda like παιχνιδι της ubisoft. Αρα μιλαμε για tripleA game δλδ

Afbeeldingsresultaat voor gods & monsters

διαθεσιμο για Pre-order στο Uplay

Gods & Monsters

Αρχίζω να το φοβάμαι λίγο. Βγήκε τη στιγμή που ανακοινώθηκε κατευθείαν για pre-order και δεν έχουμε ιδέα περί τίνος πρόκειται. Ούτε ιστορία, ούτε gameplay... Ελπίζω να διαψευσθώ γιατί το concept και το art direction με ιντριγκάρουν πολύ. Το όνομα της ubisoft από την άλλη δίπλα από το τίτλο... όχι και τόσο.

• Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε

Sry αν εχει ανεβει ειναι μερες βλεπω

Το μόνο που ήταν τρομαχτικό σε αυτό το trailer ήταν το πορτοφόλι μου όταν αντίκρισε τον πέτσινο.😎

Δημοσ.

Είμαι στην αναζήτηση ενός turn based , μου αρέσει πολύ το Mutant Year Zero τουλάχιστον από το demo που έπαιξα αλλα φυσικά υπάρχει και το παλιό xcom 2 , είναι αρκετά που παίζουν όποτε κάθε πρόταση είναι ευπρόσδεκτη , να τονίσω ότι δεν έχω εμπειρία με τέτοια παιχνίδια ιδιαίτερη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...