kostiger Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 39 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Νομίζω με κάθε game γίνετε λιγότερο Arkane η Arkane και πάει προς Bethesda και με στεναχωρεί αφού είναι από τους αγαπημένους μου devs από εποχές Arx Fatalis και Dark Messiah. Εχετε συστηθει παλαιοτερα με την Arkane σε σχεση με εμενα, με συνεπεια να βρισκεσαι σε καλυτερη θεση διαπιστωσης τη μεταλλαξη της. 1
Skywalker333 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Μεγαλες παιχνιδάρες κ το Arx Fatalis και το Dark Messiah. η Arkane παντα το ειχε με την ατμόσφαιρα και το gameplay. Aπλα νομίζω πως η σημερινή εποχή την έχει λίγο ξεπεράσει για τα νούμερα πωλήσεων που θέλει η Zenimax. once upon a time, παιχνιδια της arkane θα ηταν τεραστιες επιτυχίες με μερικές εκατοντάδες χιλιάδες πωλήσεις. κατω από την ομπρέλα της Zenimax ομως που τυπώνει χρήμα βαζοντας την Bethesda να βγαζει κλώνους λουνα παρκ τιτλων παντού, οι πωλήσεις τιτλων οπως Prey και Dishonored ειναι λίγες. κ νομιζω το βλεπουμε γενικα στην αγορα, οτι τα παιχνιδια με έμφαση στο stealth gameplay, εχουν ενα σταθερο μεν αλλα περιορισμένο κοινό δε. Οσο κ αν λατρεψα τα νεα της παιχνιδια, μπορώ με πολυ ευκολία να καταλάβω γιατι πχ το Prey δε πούλησε πολυ. Αν το ειχαν κανει σαν το bioshock, πολυ πιο corridor shooter αντι stealth με backtracking κ quest κ εξερευνηση, τοτε θα ειχε πουλησει παρα πολυ παραπάνω. Αλλα η παρούσα φόρμουλα τους, ειναι μακρυα από το mainstream κοινο δυστυχώς. μετα από 2 απανωτές "εμπορικές απογοητεύσεις", είναι πολυ πιθανό να γίνει πιο εντονος πειραματισμένος στο επόμενο. ελπίζω ομως να μη χάσουν την ταυτότητά τους στη προσπάθεια να γίνουν πιο εμπορικοί, αλλωστε αυτο ειναι που τους εκανε τοσο αγαπητούς σε εμάς
Skywalker333 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 θελει να πέσει ξεσκόνισμα στο πατάρι για τα joystick και throttle! αραγε θα δουλεύουν ακόμα από τα μακρινά 90s για εμένα ειναι παντως στο top 5 ειδήσεων της E3, χάρηκα πάρα πολυ! 1
noFEARgr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Αν και δεν ειναι του στιλ μου , εχει τα καλυτερα γραφικα που εχουμε δει σε παιχνιδι .
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, Skywalker333 είπε Μεγαλες παιχνιδάρες κ το Arx Fatalis και το Dark Messiah. η Arkane παντα το ειχε με την ατμόσφαιρα και το gameplay. Aπλα νομίζω πως η σημερινή εποχή την έχει λίγο ξεπεράσει για τα νούμερα πωλήσεων που θέλει η Zenimax. once upon a time, παιχνιδια της arkane θα ηταν τεραστιες επιτυχίες με μερικές εκατοντάδες χιλιάδες πωλήσεις. κατω από την ομπρέλα της Zenimax ομως που τυπώνει χρήμα βαζοντας την Bethesda να βγαζει κλώνους λουνα παρκ τιτλων παντού, οι πωλήσεις τιτλων οπως Prey και Dishonored ειναι λίγες. κ νομιζω το βλεπουμε γενικα στην αγορα, οτι τα παιχνιδια με έμφαση στο stealth gameplay, εχουν ενα σταθερο μεν αλλα περιορισμένο κοινό δε. Οσο κ αν λατρεψα τα νεα της παιχνιδια, μπορώ με πολυ ευκολία να καταλάβω γιατι πχ το Prey δε πούλησε πολυ. Αν το ειχαν κανει σαν το bioshock, πολυ πιο corridor shooter αντι stealth με backtracking κ quest κ εξερευνηση, τοτε θα ειχε πουλησει παρα πολυ παραπάνω. Αλλα η παρούσα φόρμουλα τους, ειναι μακρυα από το mainstream κοινο δυστυχώς. μετα από 2 απανωτές "εμπορικές απογοητεύσεις", είναι πολυ πιθανό να γίνει πιο εντονος πειραματισμένος στο επόμενο. ελπίζω ομως να μη χάσουν την ταυτότητά τους στη προσπάθεια να γίνουν πιο εμπορικοί, αλλωστε αυτο ειναι που τους εκανε τοσο αγαπητούς σε εμάς Προσωπικά πιστεύω ότι τους σταματάει η Bethesda να κάνουν αυτό που ξέρουν καλά, medieval fantasy fpp με heavy focus σε melee με rpg στοιχεια λόγο Elder Scrolls. Tbh θα προτιμούσα χαλαρά να κάναν αυτοί το επόμενο TES. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Microsoft announced Win32 games and modding support for Xbox PC app
p4n0s86 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Στη λίστα του GamePass προστέθηκαν τα παρακάτω: Prey Goat Simulator Windows 10 Shadow Tactics: Blades of the Shogun 3
george kesoglu Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 ωραια τα γραφικα αντε να δουμε τι hardware χρειαζεται για να τρεξει σωστα , ελπιζω να μην ειναι κακογραμμένο οπως το fsx
firepc Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 60€ το Zelda like παιχνιδι της ubisoft. Αρα μιλαμε για tripleA game δλδ διαθεσιμο για Pre-order στο Uplay Gods & Monsters Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2019 από firepc 5
d4ydr33m3r Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Sry αν εχει ανεβει ειναι μερες βλεπω Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2019 από d4ydr33m3r 2
naruto14 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 6 ώρες πριν, firepc είπε 60€ το Zelda like παιχνιδι της ubisoft. Αρα μιλαμε για tripleA game δλδ διαθεσιμο για Pre-order στο Uplay Gods & Monsters Αρχίζω να το φοβάμαι λίγο. Βγήκε τη στιγμή που ανακοινώθηκε κατευθείαν για pre-order και δεν έχουμε ιδέα περί τίνος πρόκειται. Ούτε ιστορία, ούτε gameplay... Ελπίζω να διαψευσθώ γιατί το concept και το art direction με ιντριγκάρουν πολύ. Το όνομα της ubisoft από την άλλη δίπλα από το τίτλο... όχι και τόσο. 2
ilos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 7 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε Sry αν εχει ανεβει ειναι μερες βλεπω Το μόνο που ήταν τρομαχτικό σε αυτό το trailer ήταν το πορτοφόλι μου όταν αντίκρισε τον πέτσινο.😎
Despotas Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Disaster Report 4: Summer Memories, ένα earthquake survival adventure του PS4 το οποίο ανακοινώθηκε πως θα κυκλοφορήσει και στα PC μας το 2020. https://www.rockpapershotgun.com/2019/06/20/earthquake-survival-adventure-disaster-report-4-heads-to-pc/ Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2019 από Despotas
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Spoiler New screenshots released for the first-person dark fantasy shooter, Witchfire Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2019 από {TDi}Dj2k..infc
SPANK Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Είμαι στην αναζήτηση ενός turn based , μου αρέσει πολύ το Mutant Year Zero τουλάχιστον από το demo που έπαιξα αλλα φυσικά υπάρχει και το παλιό xcom 2 , είναι αρκετά που παίζουν όποτε κάθε πρόταση είναι ευπρόσδεκτη , να τονίσω ότι δεν έχω εμπειρία με τέτοια παιχνίδια ιδιαίτερη
Προτεινόμενες αναρτήσεις