Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, firepc είπε

ξεκλειδωτο framerate και ultrawide και το τσιμπαμε

που απ οτι διαβαζω εδω θα τα εχει https://blog.activision.com/spyro/2019-06/Rekindle-the-fire-Spyro-Reignited-Trilogy-arrives-on-September-3-for-Nintendo-Switch-and-PC

Το Crash δεν ειχε ultrawide αλλα σε 1 λεπτο μπορουσες να το κανεις ακομα και 32:9 χωρις προβλημα. Και το spyro κορυφη θα ειναι τουλαχιστον το πρωτο. Τα αλλα 2 δεν ηταν και τοσο καλα οταν ειχαν βγει. Εξαιρετικη δουλεια παντως και στις 2 τριλογιες. Ελπιζω να δουμε και κανα Jak η Sly η Ratchet. 

Δημοσ.

State of decay 2

Δεν ειδα να υπαρχει θεμα για το συγκεριμενο τιτλο και ειπα να το ξεκινησω.Ενταξει σιγουρα δεν ειναι απο τους top τιτλους αλλα θα θελα τη γνωμη σας

Δημοσ.
Στις 13/6/2019 στις 4:48 ΜΜ, vagelis81 είπε

State of decay 2

Δεν ειδα να υπαρχει θεμα για το συγκεριμενο τιτλο και ειπα να το ξεκινησω.Ενταξει σιγουρα δεν ειναι απο τους top τιτλους αλλα θα θελα τη γνωμη σας

Το είχα ξεκινήσει με ένα φίλο μέσω gamepass το περασμένο Νοέμβρη. Έχοντας παίξει ελάχιστα, το παιχνίδι είχε πολλά bugs οπτικά αλλά και στη φιλική AI (μας έκλειναν το δρόμο σε σπίτια και δεν μπορούσαμε να περάσουμε). Ο βασικότερος λόγος που το αφήσαμε ομως ήταν ο τρόπος που ήταν δομημένο το coop. Ουσιαστικά ο host player είναι αυτός που διαχειρίζεται την αποικία και οι υπόλοιποι παίκτες βαράνε μύγες και βοηθάνε απλά στου σκοτωμο zombies. 

Το παιχνίδι γενικά έχει πολλές ωραίες ιδέες, αλλά αποτυγχάνει οικτρά στην υλοποίηση της. Ελπίζω αν βγει και άλλο sequel η Microsoft να το υποστήριξει όπως πρέπει και να βγει ένα σωστό τελικό αποτέλεσμα. 

• Like 1
Δημοσ.

To State of Decay 2 το είχα reviewάρει πέρυσι τον Μάη όταν είχε βγει. Όντως αρκετά θέματα τεχνικής κυρίως φύσεως, τα περισσότερα εκ των οποίων ίσως να διορθώθηκαν στην πορεία (αν και το MS Store εξακολουθεί να είναι πηγή άφθονης οργής και αγανάκτησης, και ένας από τους λόγους για τους οποίους δεν έχω επανέλθει ακόμα στο game).

Το καινούργιο DLC που ανακοίνωσαν στην Ε3 ίσως να αξίζει τον κόπο πάντως, αν βελτιώνει περαιτέρω την εμπειρία.

Δημοσ.

Microsoft Flight Simulator 2020 επιτέλους

Καλησπερααααα

Ανακοινώθηκε επιτέλους το Νεο Microsoft Flight Simulator , οι πληροφοριες  προς το παρον ειναι λιγες 

• Like 5
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, naruto14 είπε

Το είχα ξεκινήσει με ένα φίλο μέσω gamepass το περασμένο Νοέμβρη. Έχοντας παίξει ελάχιστα, το παιχνίδι είχε πολλά bugs οπτικά αλλά και στη φιλική AI (μας έκλειναν το δρόμο σε σπίτια και δεν μπορούσαμε να περάσουμε). Ο βασικότερος λόγος που το αφήσαμε ομως ήταν ο τρόπος που ήταν δομημένο το coop. Ουσιαστικά ο host player είναι αυτός που διαχειρίζεται την αποικία και οι υπόλοιποι παίκτες βαράνε μύγες και βοηθάνε απλά στου σκοτωμο zombies. 

Το παιχνίδι γενικά έχει πολλές ωραίες ιδέες, αλλά αποτυγχάνει οικτρά στην υλοποίηση της. Ελπίζω αν βγει και άλλο sequel η Microsoft να το υποστήριξει όπως πρέπει και να βγει ένα σωστό τελικό αποτέλεσμα. 

Ακριβως τις ίδιες εντυπώσεις αποκόμισα και εγω απο το παιχνίδι..

7 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε

deathloop και 12 mins μου τραβηξαν την προσοχη εμενα... εψαχνα στο φορουμ εαν εχει ανοιξει καποιος threads για αυτα

Arkane. Εγγυηση..

• Like 2
Δημοσ.
12 ώρες πριν, kostiger είπε

Arkane. Εγγυηση..

Νομίζω με κάθε game γίνετε λιγότερο Arkane η Arkane και πάει προς Bethesda και με στεναχωρεί αφού είναι από τους αγαπημένους μου devs από εποχές Arx Fatalis και Dark Messiah. :(

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...