Despotas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Phoenix Point κυκλοφορεί 3/9 σε Epic store και MS Gamepass: https://www.rockpapershotgun.com/2019/06/11/phoenix-point-mutates-to-hit-both-epic-and-xbox-game-pass/ Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2019 από Despotas 1
Arkin Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 4 ώρες πριν, firepc είπε ξεκλειδωτο framerate και ultrawide και το τσιμπαμε που απ οτι διαβαζω εδω θα τα εχει https://blog.activision.com/spyro/2019-06/Rekindle-the-fire-Spyro-Reignited-Trilogy-arrives-on-September-3-for-Nintendo-Switch-and-PC Το Crash δεν ειχε ultrawide αλλα σε 1 λεπτο μπορουσες να το κανεις ακομα και 32:9 χωρις προβλημα. Και το spyro κορυφη θα ειναι τουλαχιστον το πρωτο. Τα αλλα 2 δεν ηταν και τοσο καλα οταν ειχαν βγει. Εξαιρετικη δουλεια παντως και στις 2 τριλογιες. Ελπιζω να δουμε και κανα Jak η Sly η Ratchet.
vagelis81 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 State of decay 2 Δεν ειδα να υπαρχει θεμα για το συγκεριμενο τιτλο και ειπα να το ξεκινησω.Ενταξει σιγουρα δεν ειναι απο τους top τιτλους αλλα θα θελα τη γνωμη σας
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) First 10 minutes of gameplay footage from Marvel’s Avengers E3 2019 demo leaked online (off-camera) Για όνομα του θεού το τι έγινε στην εταιρία μέσα σε ένα χρόνο. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2019 από {TDi}Dj2k..infc
firepc Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Το μονο παιχνιδι που μου τραβηξε τη προσοχη σε ολη την Ε3 Αν δεν εχετε δει το trailer, δειτε το! 12 Minutes https://store.steampowered.com/app/1097200/Twelve_Minutes/ 7
naruto14 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Στις 13/6/2019 στις 4:48 ΜΜ, vagelis81 είπε State of decay 2 Δεν ειδα να υπαρχει θεμα για το συγκεριμενο τιτλο και ειπα να το ξεκινησω.Ενταξει σιγουρα δεν ειναι απο τους top τιτλους αλλα θα θελα τη γνωμη σας Το είχα ξεκινήσει με ένα φίλο μέσω gamepass το περασμένο Νοέμβρη. Έχοντας παίξει ελάχιστα, το παιχνίδι είχε πολλά bugs οπτικά αλλά και στη φιλική AI (μας έκλειναν το δρόμο σε σπίτια και δεν μπορούσαμε να περάσουμε). Ο βασικότερος λόγος που το αφήσαμε ομως ήταν ο τρόπος που ήταν δομημένο το coop. Ουσιαστικά ο host player είναι αυτός που διαχειρίζεται την αποικία και οι υπόλοιποι παίκτες βαράνε μύγες και βοηθάνε απλά στου σκοτωμο zombies. Το παιχνίδι γενικά έχει πολλές ωραίες ιδέες, αλλά αποτυγχάνει οικτρά στην υλοποίηση της. Ελπίζω αν βγει και άλλο sequel η Microsoft να το υποστήριξει όπως πρέπει και να βγει ένα σωστό τελικό αποτέλεσμα. 1
antbyron Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 42 λεπτά πριν, firepc είπε Το μονο παιχνιδι που μου τραβηξε τη προσοχη σε ολη την Ε3 Αν δεν εχετε δει το trailer, δειτε το! 12 Minutes https://store.steampowered.com/app/1097200/Twelve_Minutes/ Καλό φαίνεται, έντονο συναισθηματικά και παίζει με τον χρόνο. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Όντως το 12 minutes με τράβηξε και μένα. Είναι εντελώς διαφορετικό απ' ότι έχουμε συνηθίσει ως τώρα. 1
HellionKal Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 To State of Decay 2 το είχα reviewάρει πέρυσι τον Μάη όταν είχε βγει. Όντως αρκετά θέματα τεχνικής κυρίως φύσεως, τα περισσότερα εκ των οποίων ίσως να διορθώθηκαν στην πορεία (αν και το MS Store εξακολουθεί να είναι πηγή άφθονης οργής και αγανάκτησης, και ένας από τους λόγους για τους οποίους δεν έχω επανέλθει ακόμα στο game). Το καινούργιο DLC που ανακοίνωσαν στην Ε3 ίσως να αξίζει τον κόπο πάντως, αν βελτιώνει περαιτέρω την εμπειρία.
panagiotis54 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 deathloop και 12 mins μου τραβηξαν την προσοχη εμενα... εψαχνα στο φορουμ εαν εχει ανοιξει καποιος threads για αυτα 2
george kesoglu Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Microsoft Flight Simulator 2020 επιτέλους Καλησπερααααα Ανακοινώθηκε επιτέλους το Νεο Microsoft Flight Simulator , οι πληροφοριες προς το παρον ειναι λιγες 5
kostiger Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 35 λεπτά πριν, naruto14 είπε Το είχα ξεκινήσει με ένα φίλο μέσω gamepass το περασμένο Νοέμβρη. Έχοντας παίξει ελάχιστα, το παιχνίδι είχε πολλά bugs οπτικά αλλά και στη φιλική AI (μας έκλειναν το δρόμο σε σπίτια και δεν μπορούσαμε να περάσουμε). Ο βασικότερος λόγος που το αφήσαμε ομως ήταν ο τρόπος που ήταν δομημένο το coop. Ουσιαστικά ο host player είναι αυτός που διαχειρίζεται την αποικία και οι υπόλοιποι παίκτες βαράνε μύγες και βοηθάνε απλά στου σκοτωμο zombies. Το παιχνίδι γενικά έχει πολλές ωραίες ιδέες, αλλά αποτυγχάνει οικτρά στην υλοποίηση της. Ελπίζω αν βγει και άλλο sequel η Microsoft να το υποστήριξει όπως πρέπει και να βγει ένα σωστό τελικό αποτέλεσμα. Ακριβως τις ίδιες εντυπώσεις αποκόμισα και εγω απο το παιχνίδι.. 7 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε deathloop και 12 mins μου τραβηξαν την προσοχη εμενα... εψαχνα στο φορουμ εαν εχει ανοιξει καποιος threads για αυτα Arkane. Εγγυηση.. 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 12 ώρες πριν, kostiger είπε Arkane. Εγγυηση.. Νομίζω με κάθε game γίνετε λιγότερο Arkane η Arkane και πάει προς Bethesda και με στεναχωρεί αφού είναι από τους αγαπημένους μου devs από εποχές Arx Fatalis και Dark Messiah.
Προτεινόμενες αναρτήσεις