Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το παιχνιδι φαινεται που φαινεται φολα , το βαζουν και στο epic store μονο , μονο κανας arkin μου φαινεται θα το παιξει 

• Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Κάνα σωστό Splinter Cell και Prince of Persia ούτε συζήτηση έτσι?! Tbh ίσος καλύτερα ώστε να μην καταστρέψουν ότι καλή ανάμνηση μας έχει απομείνει.

Δεν μπορείς να έχεις Open World ή/και Battle Royale σε αυτά, εύκολα. :P

Mπορεί να κρατάνε για Ε3, αλλά who knows...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/4/2014 στις 4:22 ΜΜ, JohnVani18 είπε

Ακόμη ακούγεται το "PC Gaming is Dead"..? Δεν πέρασε η μόδα? 

Επεξ/σία από Davanelos
Δημοσ.

Βγηκε επισημο remaster του Blood, ενος απο τα καλυτερα 90s FPS games.

Το remaster εγινε απο την Nightdive Studios, γνωστη για τα remasters αλλων κλασικων παιχνιδιων οπως System Shock, Turok, IHNMAIMS, etc, με την δικια τους game engine KEX.

H νεα εκδοση αφορα κυριως QOL βελτιωσεις, παρα updated γραφικα (αν και διαθετει καποιες σχετικες επιλογες), οπως καλυτερο mouselook, widescreen support, κτλ

Η τιμη του ειναι γυρω στα 10e, αλλα αν εχετε ηδη το αυθεντικο παιχνιδι στα Steam/GOG, το παιρνετε στη μιση τιμη.

Ειναι σημαντικη κυκλοφορια επειδη το συγκεκριμενο παιχνιδι ηταν σε copyright hell εδω και χρονια, γιαυτο και δεν βγηκε ποτε καποιο remake η sequel. Αλλα φαινεται εδωσε επιτελους την σχετικη αδεια η ATARI, που ειναι και ο property owner. Ελπιζω στο μελλον να δουμε και remaster του Blood 2, και ποιος ξερει, ισως και καινουργιο Blood παιχνιδι.

https://www.gog.com/game/blood_fresh_supply

https://store.steampowered.com/app/1010750/Blood_Fresh_Supply/

mini review:

τωρα που βλεπω το review, o Gmanlives ειναι ελληνας; επειδη χρησιμοποιει την γνωστη ελληνικη βρισια στην αρχη του βιντεο. 😂

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Despotas είπε

Και μόνο online το νέο Ghost Recon, άντε γεια λέμε:

Οι τύποι δεν ξέρουν τι game να φτιάξουν πια...Ghost Recon και θα παίζεις lone wolf, από την μια no more moronic bots από την άλλη ίχνος strategy και planning από την στιγμή που είσαι μονος. Oh Ubisoft...ούτε thread μου φαίνεται δεν αξίζει το game. Μου αρέσει που θέλουν να το κάνουν και realistic βάζοντας survival στοιχεια, διψα, πεινα και μετά μου δείχνουν τύπισσες να κουβαλάν άτομα και να κάνουν ninjιες μέσα στο battlefield, στο επόμενο θα χρειάζεται να αλλάζεις και ταμπόν.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Let me guess Ghost, final boss Cthulhu?! :P

Dunno, αλλά σκέψου 16 άτομα σε voice και το υποβρύχιο να παθαίνει ζημιές. ^_^

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...