Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Unreal Engine 4-powered “RISE Oculus DK2 Tech Demo” Gets 4K GDC 2015 Trailer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Unreal Engine 4-powered “RISE Oculus DK2 Tech Demo” Gets 4K GDC 2015 Trailer Τρομερα γραφικα αλλα απο τετοια βιντεακια εχουμε χορτασει χρονια τωρα.Το θεμα ειναι να φτιαχνουνε και τα παιχνιδια ετσι,κι οχι μονο βιντεο ποζεριας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Που τα βλέπεις τα τρομερά γραφικά ; Το μοντέλο του ανθρώπου είναι λες και βγήκε από το Mafia 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Που τα βλέπεις τα τρομερά γραφικά ; Το μοντέλο του ανθρώπου είναι λες και βγήκε από το Mafia 2.Ειμαι κι απο κινητο και μπορει να ξεγελαστηκα αλλα σε βρισκω και λιγο υπερβολικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
navouxodonosoras Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Ναβουχοδονόσορα θα παίξει ρόλο και το τι τηλεόραση έχεις. Μην το θεωρείς αμελητέα παράμετρο. Πιστεύω θα δεις διαφορά, κυρίως στα FPS, αλλά από την άλλη με την ποιότητα των σύγχρονων ports... εννοειται εχω για μονιτορ φαντασου τωρα με το pc μια 46αρα full hd tv...εχω την εντυπωση οπως ειπε και ενας φιλος πιο πανω πως δεν θα ενοχλουν τοσο τα 30 fps απο την στιγμη που θα ειμαι με controler...ενω pc αμα παιξω παιχνιδι με πληκτρολογιο ποντικη θα φρικαρω αμα πιασω 30 fps... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Ειμαι κι απο κινητο και μπορει να ξεγελαστηκα αλλα σε βρισκω και λιγο υπερβολικο Καθόλου, σαν να βλέπω τον Vito ελαφρώς αλλαγμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 εννοειται εχω για μονιτορ φαντασου τωρα με το pc μια 46αρα full hd tv...εχω την εντυπωση οπως ειπε και ενας φιλος πιο πανω πως δεν θα ενοχλουν τοσο τα 30 fps απο την στιγμη που θα ειμαι με controler...ενω pc αμα παιξω παιχνιδι με πληκτρολογιο ποντικη θα φρικαρω αμα πιασω 30 fps... Γιατι στο Pc δεν μπορεις να παιξεις με Controller?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
navouxodonosoras Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Γιατι στο Pc δεν μπορεις να παιξεις με Controller??. εννοειται...και εχω το xbox controler αλλα αλλη εμπειρια το πληκτρολογιο ποντικη...τουλαχιστον σε πρωτου προσωπου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 First In-Game Footage Shows Performance Difference Between DX11 & DX12: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Νεο benchmark και πληφοριες για το dx 12 http://www.dsogaming.com/news/directx-12-executeindirect-command-further-improves-performance-greatly-reduces-cpu-usage/ οπως και στα προηγουμενα benchmark ετσι και σε αυτο υπαρχει 40+ διαφορα μεταξυ dx 11& 12. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 First In-Game Footage Shows Performance Difference Between DX11 & DX12: Με τι τραβαει video αυτος με κανα νοκια 3210?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Cliff Bleszinski’s New Game Will Be Powered by Unreal Engine 4, In-Engine Video Coming Next Week Project CARS vs F1 2014 – Rain Weather Comparison Video: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IronBacteria Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 το dx12 το περιμενουμε ανοιχτες αγκαλες ποτε περιπου ?με τα windows 10? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Ναι, καθώς και τα πρώτα DX12 παιχνίδια/benchmarks τέλος της χρονιάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Rumour: Final Fantasy X|X-2 HD Remaster Listed by Amazon France, Coming on March 25th Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις