Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, SPANK είπε

Έχει παίξει κανένα το Slay the spire είναι roguelike με κάρτες και με ψήνει να το πάρω  , δεν ξέρω όμως πως είναι σαν παιχνίδι αν έχει βάθος όσο αφορά τις κάρτες αν μπαίνουν καινούργια bosses κτλπ

Είναι έξυπνο παιχνίδι, και μπορείς να κάνεις πολλούς συνδυασμούς με τις κάρτες, να φτιάξεις ένα deck της αρεσκείας σου (μέσα στις γενικές γραμμές του κάθε χαρακτήρα, fighter, mage, από όσο το είχα παίξει προ μηνών, στο ΕΑ, πριν τον τρίτο χαρακτήρα).

Καλό ήταν, αλλά δεν κατάφερα να ασχοληθώ διεξοδικά, έχω διαβάσει διθυραμβικές κριτικές πάντως, και υπάρχουν μερικά πολύ καλά reviews στο Steam και στο RPS.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
10 ώρες πριν, ilos είπε

Γενικά στεγνό port.

Είδα κιόλας στο ξεκίνημα της 2ης case στον πρόλογο, ότι έχει το ίδιο λάθος με παλιά (ένα speech "bubble" της Maya έπρεπε να είναι της Mia ενώ μιλάνε για τα χαρτιά), οπότε ναι, ούτε καν μια διόρθωση νομίζω. Πάντως, δεν με χαλάει να τα ξαναπαίξω μετά από τόσα χρόνια. ^_^

9 ώρες πριν, Despotas είπε

Θέλει να το δω κάποια στιγμή, φαίνεται διαφορετικό από τα συνηθισμένα.

Μην περιμένεις αληθοφανείς δίκες, γιατί θα είχε μπει πολύς κόσμος μέσα για ψευδορκία τουλάχιστον, αλλά έχουν φάση τα παιχνίδια της σειράς. :D

Δημοσ.
3 ώρες πριν, SPANK είπε

Έχει παίξει κανένα το Slay the spire είναι roguelike με κάρτες και με ψήνει να το πάρω  , δεν ξέρω όμως πως είναι σαν παιχνίδι αν έχει βάθος όσο αφορά τις κάρτες αν μπαίνουν καινούργια bosses κτλπ

Απιστευτο παιχνιδι με πολυ βαθος, σου το προτεινω 100%. Το τσιμπησα το καλοκαιρι, και σπαστα εχω παιξει 300 ωρες. Δεν εχω βαρεθει λεπτο. Εχει και τρομερο Community

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, SPANK είπε

Είχαμε ένα thread εδώ:

Βέβαια από τότε έχει βγει ACT 4 και Ascension 20.

Για μένα το slay the spire είναι ουσιαστικά 2 games.

Το normal mode που μπορείς να μαζεύεις ότιναναι και να πειραματίζεσαι και μπορεί να σου κάτσουν σπασμένα Builds που δε τα είχες σκεφτεί lots of fun δηλαδή.

Και το ascension grinding που πας καρφί για συγκεκριμένα builds οπότε και χρειάζεσαι τον  RNGJesus να σε ελεήσει. Πριν το final build μέχρι το ascension 15 που ήταν το max τότε δεν ήταν πολύ κακό, και πήγα σχετικά άνετα και με τους 3 chars. Στη final build άκουσαν το whining μάλλον για ez game and well they delivered.😍 Αποτέλεσμα να το έχω παρατήσει με τους περισσότερους chars να είναι A18 και μόνο έναν νατον έχω πάει Α20 (δε το έχω βγάλει). Υπόψιν A20 = διπλό ACT3 boss με το health pool να μη κάνει reset (σύν όλα τα προηγούμενα ascension mutators).

Όσο αφορά την "κρυφή" ACT 4 για μένα είναι το μεγαλύτερο foul από όλα. Απλά δε βγαίνει με μερικά builds ούτε στο normal mode, και μεγάλα ascension δε την παίζουν ούτε στις φυλακές.😍

Τέλος το game έχει πολύ καλό active modding scene στο steam workshop με νέους chars,κάρτες κλπ που ανεβάζει πολύ το  replayability.

• Like 1
Δημοσ.

Ο Δρομος για την Ε3 - Inside MS 16 Απριλιου

Απ το τιζερ φαινεται οτι θα παιξουν safe για να βγουν τα μεγαλα οπλα στην Ε3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν νομιζω πως υπαρχει τοπικ ακομα sooo..here u go:

Official poster for Respawn's upcoming Star Wars single-player game, Jedi: Fallen Order

jbu9vqu0for21.jpg?width=640&crop=smart&a

The product listing (since taken down) repeated some details already known about the story behind the game — namely that this concerns another Padawan who survived Palpatine’s finger-tenting Order 66 in Star Wars: Revenge of the Sith.

The poster depicts a Jedi of undetermined gender from behind, carrying a lit blue lightsaber, with yet another crashed, Republic-era Star Destroyer in the distance. There’s also a droid in front of the Jedi, who appears to be scanning for something — runes, possibly.

Επεξ/σία από panagiotis54
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Το κατέχει η Respawn στα SP games, οπότε θα είναι καλό.

Ένα game έχει η Respawn με απλά καλο SP,  εδώ μιλάμε για SW και έχουμε να παίξουμε καλο game από εποχές ΚΌΤΟr και Jedi Academy ffs, χίλιες φορες Visceral, fuckin EA, fuckin EA.

9 ώρες πριν, panagiotis54 είπε

The poster depicts a Jedi of undetermined gender from behind

Οι τύποι είναι χαζοί, πριν μερικά χρονια κανένας δεν θα έγραφε ποτε κάτι τέτοιο γιατί κανένας δεν θα νοιαζόταν. Oh well...

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Στο CoD ήταν οι devs της Respawn και τα SP ήταν top. Του Titanfall 2 επίσης top, αν και μικρό..Δεν έδωσε τυχαία η EA το SP SW σ' αυτούς..

No shit. :D Είμαι σίγουρος ότι το δώσαν σε αυτούς για τις ικανότητες τους και όχι απλά γιατί τους βολεύει :P Επίσης συγκρίνεις το τυπικό war story του COD με Star Wars?! Να μου πεις για σκηνοθεσία sure αλλα ποσο σίγουρος είσαι ότι ο lead director τότε παρεμένει στην εταιρία?!

Επίσης από που πηγάζει αυτό το trust για EA έτσι ξαφνικά?! Επειδή το T2 SP ήταν ok για fps των τεσσάρων ωρών?! Come on dude.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 1
Δημοσ.
7 hours ago, {TDi}Dj2k..infc said:

Μου φαίνετια πολύ ενδιαφέρον αυτό το game. Δυστυχώς το campaign δεν τα πάει και πολύ καλά :(

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Jedi: Fallen Order was build using Unreal Engine 4, not Frostbite

When we heard that Respawn Entertainment was developing a new Star Wars game, one of our first questions was what engine the game would use. Would Respawn continue to use Valve's Source engine, as they had done before with Titanfall, Titanfall 2 and more recently Apex Legends, or will they move over to EA's Frostbite engine, which powers Star Wars Battlefront I and II?

What must be remembered is that Respawn Entertainment was an independent company when Jedi: Fallen Order started its development, free from the full control of EA. Yes, EA has been partnered with Respawn since the original Titanfall, but it wasn't until late 2017 that EA became the company's owners. 

It has been confirmed that Respawn's Jedi: Fallen Order has been created using Epic Games' Unreal Engine 4, the versatile engine which powers games which range from simplistic titles like Epic Games' Fortnite to graphical showcases like Mundfish's Atomic Heart. With this in mind, we should expect a game that will look and play unlike any of EA's other recent Star Wars games.       

Jedi: Fallen Order will be showcased tomorrow during this year's Star Wars Celebration, though the title should also be playable at E3 2019. Respawn Entertainment's last single player game, Titanfall 2, received a lot of praise at launch for the title's single-player campaign, though the game wasn't widely played thanks to poor marketing efforts from EA, the game's publisher.  

The image below for Jedi: Fallen Order was recently leaked, showcasing a crashed ship, a collection of Tie fighters, a Jedi and his droid companion. 

Jedi: Fallen Order follows a Jedi Padawan in the aftermath of Order 66, who embarks upon a journey which will explore much of the galaxy. The game is set during a time where the Galactic Empire is finding its feet, an era where Imperial oppression is strong but resistance remains weak and disorganised. The galaxy's few remaining Jedi are being hunted and killed by imperial forces.

https://www.overclock3d.net/news/software/jedi_fallen_order_was_build_using_unreal_engine_4_not_frostbite/1?fbclid=IwAR2bDl50NuXihLbaEXDSTTpm69SQwzgJ8js9Z6Sz7yFxc-3sxoV8MD8lmu4

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...