Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω μια επιθυμία να δοκιμάσω κάποιο game. Πιο συγκεκριμένα το Anthem ή το Destiny 2.

Για πείτε την γνώμη σας, Anthem ή Destiny 2?  

P.S: Είμαι πολύ άσχετη με games. Έχω μείνει πολλά χρόνια πίσω.... 

Επεξ/σία από renaxan
  • Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, renaxan είπε

Έχω μια επιθυμία να δοκιμάσω κάποιο game. Πιο συγκεκριμένα το Anthem ή το Destiny 2.

Για πείτε την γνώμη σας, Anthem ή Destiny 2?  

P.S: Είμαι πολύ άσχετη με games. Έχω μείνει πολλά χρόνια πίσω.... 

μακρυα και απο τα δυο

Αν θες τετοιο στιλ, δες το Division 2

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
51 minutes ago, firepc said:

μακρυα και απο τα δυο

Αν θες τετοιο στιλ, δες το Division 2

45 minutes ago, Αλεξανδρος A.92 said:

The division 2 σε αυτου του στυλ παιχνιδιου.

edit: τωρα ειδα οτι αυτο αναφερει και ο firepc

Σας ευχαριστώ πολύ.

Μόλις είδα 2 video για το Division 2. Δεν είναι κάτι που μου αρέσει (για εμένα, προσωπική άποψη). Λογικά δεν θα μου αρέσουν και αυτά που ανάφερα πιο πάνω.

Τίποτα πάλι, μόλις αποκτάω την επιθυμία για gaming.. την χάνω σε λίγες ώρες... 😂

Δημοσ.
1 ώρα πριν, renaxan είπε

Σας ευχαριστώ πολύ.

Μόλις είδα 2 video για το Division 2. Δεν είναι κάτι που μου αρέσει (για εμένα, προσωπική άποψη). Λογικά δεν θα μου αρέσουν και αυτά που ανάφερα πιο πάνω.

Τίποτα πάλι, μόλις αποκτάω την επιθυμία για gaming.. την χάνω σε λίγες ώρες... 😂

Αν δεν ασχολείσαι με το άθλημα σου προτείνω να ασχοληθείς με κάποιο Indie/chill παιχνιδάκι. Ρίξε μια ματιά στα εξής και πες εντυπώσεις: Rime, ABZU, Limbo, Inside, GRIS.. Τώρα αν θες να πας σε κάτι πιο action αλλα εξίσου διαχειρίσιμο τσέκαρε: Batman (Arkham City, Arkham Knight), Hitman 1-2, Assassin's Creed Odyssey, GTA V.  Και τελειώνοντας μιας και ανέφερες και το Anthem - Destiny τα οποία και δεν τα προτείνω για πολλούς λόγους μπορείς να τσεκάρεις τα Far Cry (εκτός απο το τελευταίο, το New Dawn).

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κυκλοφόρησε το Phoenix Wright Ace Attorney Trilogy.

https://store.steampowered.com/app/787480/Phoenix_Wright_Ace_Attorney_Trilogy__123/

Έχει κάποιο θέμα με τα animations (είναι too fast αν έχετε μονιτορ πάνω από 60 Hz). Σαν workaround μπορείτε είτε να το ρυθμίσετε στα 60 στα windows ή να κλείσετε το vsync in game και θα λοκάρει το framerate στα 60. Γενικά στεγνό port.

Επεξ/σία από ilos
  • Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ilos είπε

Κυκλοφόρησε τοπ Phoenix Wright Ace attorney trilogy.

https://store.steampowered.com/app/787480/Phoenix_Wright_Ace_Attorney_Trilogy__123/

Έχει κάποιο θέμα με τα animations (είναι too fast αν έχετε μονιτορ πάνω από 60 Hz). Σαν workaround μπορείτε είτε να το ρυθμίσετε στα 60 στα windows ή να κλείσετε το vsync in game και θα λοκάρει το framerate στα 60. Γενικά στεγνό port.

Θέλει να το δω κάποια στιγμή, φαίνεται διαφορετικό από τα συνηθισμένα.

Ήδη το έχουν -20% πάντως:

https://uk.gamesplanet.com/game/phoenix-wright-ace-attorney-trilogy-123-steam-key--3988-1

https://www.gamebillet.com/phoenix-wright-ace-attorney-trilogy-pre-order

Δημοσ.

Έχει παίξει κανένα το Slay the spire είναι roguelike με κάρτες και με ψήνει να το πάρω  , δεν ξέρω όμως πως είναι σαν παιχνίδι αν έχει βάθος όσο αφορά τις κάρτες αν μπαίνουν καινούργια bosses κτλπ

• Super Moderators
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, SPANK είπε

Έχει παίξει κανένα το Slay the spire είναι roguelike με κάρτες και με ψήνει να το πάρω  , δεν ξέρω όμως πως είναι σαν παιχνίδι αν έχει βάθος όσο αφορά τις κάρτες αν μπαίνουν καινούργια bosses κτλπ

Είναι έξυπνο παιχνίδι, και μπορείς να κάνεις πολλούς συνδυασμούς με τις κάρτες, να φτιάξεις ένα deck της αρεσκείας σου (μέσα στις γενικές γραμμές του κάθε χαρακτήρα, fighter, mage, από όσο το είχα παίξει προ μηνών, στο ΕΑ, πριν τον τρίτο χαρακτήρα).

Καλό ήταν, αλλά δεν κατάφερα να ασχοληθώ διεξοδικά, έχω διαβάσει διθυραμβικές κριτικές πάντως, και υπάρχουν μερικά πολύ καλά reviews στο Steam και στο RPS.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
10 ώρες πριν, ilos είπε

Γενικά στεγνό port.

Είδα κιόλας στο ξεκίνημα της 2ης case στον πρόλογο, ότι έχει το ίδιο λάθος με παλιά (ένα speech "bubble" της Maya έπρεπε να είναι της Mia ενώ μιλάνε για τα χαρτιά), οπότε ναι, ούτε καν μια διόρθωση νομίζω. Πάντως, δεν με χαλάει να τα ξαναπαίξω μετά από τόσα χρόνια. ^_^

9 ώρες πριν, Despotas είπε

Θέλει να το δω κάποια στιγμή, φαίνεται διαφορετικό από τα συνηθισμένα.

Μην περιμένεις αληθοφανείς δίκες, γιατί θα είχε μπει πολύς κόσμος μέσα για ψευδορκία τουλάχιστον, αλλά έχουν φάση τα παιχνίδια της σειράς. :D

Δημοσ.
3 ώρες πριν, SPANK είπε

Απιστευτο παιχνιδι με πολυ βαθος, σου το προτεινω 100%. Το τσιμπησα το καλοκαιρι, και σπαστα εχω παιξει 300 ωρες. Δεν εχω βαρεθει λεπτο. Εχει και τρομερο Community

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...