Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 hours ago, Arkin said:

Τα far cry primal 5 new dawn έχουν τέτοια textures και στα βράχια. Το odyssey ειδικά στα βράχια είναι δράμα δεν έχουν καμία σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο που έχουν φτιάξει με την όλη λεπτομέρεια. Textures του 2010. Limit της μηχανής? Δεν ξέρω. 

Τα καλύτερα textures στα βράχια τα είδα στα 2 τελευταία tomb raider. Απίστευτα ευκρινή. 

Όχι και 2010. Πολύ καλή δουλειά έχουν κάνει, το λιγότερο.

edit: θα ανεβάσω και άλλη μία με την πρώτη ευκαιρία, εκεί φαίνεται ιδιαίτερα η καλή δουλειά που κάνανε.

Assassin's Creed  Odyssey Screenshot 2019.04.07 - 20.06.14.06.jpg

Assassin's Creed  Odyssey Screenshot 2019.04.07 - 20.05.57.22.jpg

Επεξ/σία από seithan
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, seithan είπε

Όχι και 2010. Πολύ καλή δουλειά έχουν κάνει, το λιγότερο.

edit: θα ανεβάσω και άλλη μία με την πρώτη ευκαιρία, εκεί φαίνεται ιδιαίτερα η καλή δουλειά που κάνανε.

Απόκρυψη περιεχομένων

Assassin's Creed  Odyssey Screenshot 2019.04.07 - 20.06.14.06.jpg

Απόκρυψη περιεχομένων

Assassin's Creed  Odyssey Screenshot 2019.04.07 - 20.05.57.22.jpg

Αλλο το terrain φιλε μου και αλλο τα βραχια που σκαρφαλωνεις.Το terrain ειναι πολυ τιμιο τα βραχια εχουν το θεμα με textures του 2010 οπως εγραψα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω μια επιθυμία να δοκιμάσω κάποιο game. Πιο συγκεκριμένα το Anthem ή το Destiny 2.

Για πείτε την γνώμη σας, Anthem ή Destiny 2?  

P.S: Είμαι πολύ άσχετη με games. Έχω μείνει πολλά χρόνια πίσω.... 

Επεξ/σία από renaxan
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, renaxan είπε

Έχω μια επιθυμία να δοκιμάσω κάποιο game. Πιο συγκεκριμένα το Anthem ή το Destiny 2.

Για πείτε την γνώμη σας, Anthem ή Destiny 2?  

P.S: Είμαι πολύ άσχετη με games. Έχω μείνει πολλά χρόνια πίσω.... 

μακρυα και απο τα δυο

Αν θες τετοιο στιλ, δες το Division 2

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
51 minutes ago, firepc said:

μακρυα και απο τα δυο

Αν θες τετοιο στιλ, δες το Division 2

45 minutes ago, Αλεξανδρος A.92 said:

The division 2 σε αυτου του στυλ παιχνιδιου.

edit: τωρα ειδα οτι αυτο αναφερει και ο firepc

Σας ευχαριστώ πολύ.

Μόλις είδα 2 video για το Division 2. Δεν είναι κάτι που μου αρέσει (για εμένα, προσωπική άποψη). Λογικά δεν θα μου αρέσουν και αυτά που ανάφερα πιο πάνω.

Τίποτα πάλι, μόλις αποκτάω την επιθυμία για gaming.. την χάνω σε λίγες ώρες... 😂

Δημοσ.
1 ώρα πριν, renaxan είπε

Σας ευχαριστώ πολύ.

Μόλις είδα 2 video για το Division 2. Δεν είναι κάτι που μου αρέσει (για εμένα, προσωπική άποψη). Λογικά δεν θα μου αρέσουν και αυτά που ανάφερα πιο πάνω.

Τίποτα πάλι, μόλις αποκτάω την επιθυμία για gaming.. την χάνω σε λίγες ώρες... 😂

Αν δεν ασχολείσαι με το άθλημα σου προτείνω να ασχοληθείς με κάποιο Indie/chill παιχνιδάκι. Ρίξε μια ματιά στα εξής και πες εντυπώσεις: Rime, ABZU, Limbo, Inside, GRIS.. Τώρα αν θες να πας σε κάτι πιο action αλλα εξίσου διαχειρίσιμο τσέκαρε: Batman (Arkham City, Arkham Knight), Hitman 1-2, Assassin's Creed Odyssey, GTA V.  Και τελειώνοντας μιας και ανέφερες και το Anthem - Destiny τα οποία και δεν τα προτείνω για πολλούς λόγους μπορείς να τσεκάρεις τα Far Cry (εκτός απο το τελευταίο, το New Dawn).

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κυκλοφόρησε το Phoenix Wright Ace Attorney Trilogy.

https://store.steampowered.com/app/787480/Phoenix_Wright_Ace_Attorney_Trilogy__123/

Έχει κάποιο θέμα με τα animations (είναι too fast αν έχετε μονιτορ πάνω από 60 Hz). Σαν workaround μπορείτε είτε να το ρυθμίσετε στα 60 στα windows ή να κλείσετε το vsync in game και θα λοκάρει το framerate στα 60. Γενικά στεγνό port.

Επεξ/σία από ilos
  • Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ilos είπε

Κυκλοφόρησε τοπ Phoenix Wright Ace attorney trilogy.

https://store.steampowered.com/app/787480/Phoenix_Wright_Ace_Attorney_Trilogy__123/

Έχει κάποιο θέμα με τα animations (είναι too fast αν έχετε μονιτορ πάνω από 60 Hz). Σαν workaround μπορείτε είτε να το ρυθμίσετε στα 60 στα windows ή να κλείσετε το vsync in game και θα λοκάρει το framerate στα 60. Γενικά στεγνό port.

Θέλει να το δω κάποια στιγμή, φαίνεται διαφορετικό από τα συνηθισμένα.

Ήδη το έχουν -20% πάντως:

https://uk.gamesplanet.com/game/phoenix-wright-ace-attorney-trilogy-123-steam-key--3988-1

https://www.gamebillet.com/phoenix-wright-ace-attorney-trilogy-pre-order

Δημοσ.

Έχει παίξει κανένα το Slay the spire είναι roguelike με κάρτες και με ψήνει να το πάρω  , δεν ξέρω όμως πως είναι σαν παιχνίδι αν έχει βάθος όσο αφορά τις κάρτες αν μπαίνουν καινούργια bosses κτλπ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...