xavier Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 επομενο exclusive για το epic store το last of us 2, το διαβασατε πρωτοι
seithan Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 hours ago, Arkin said: Τα far cry primal 5 new dawn έχουν τέτοια textures και στα βράχια. Το odyssey ειδικά στα βράχια είναι δράμα δεν έχουν καμία σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο που έχουν φτιάξει με την όλη λεπτομέρεια. Textures του 2010. Limit της μηχανής? Δεν ξέρω. Τα καλύτερα textures στα βράχια τα είδα στα 2 τελευταία tomb raider. Απίστευτα ευκρινή. Όχι και 2010. Πολύ καλή δουλειά έχουν κάνει, το λιγότερο. edit: θα ανεβάσω και άλλη μία με την πρώτη ευκαιρία, εκεί φαίνεται ιδιαίτερα η καλή δουλειά που κάνανε. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2019 από seithan
Arkin Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 18 λεπτά πριν, seithan είπε Όχι και 2010. Πολύ καλή δουλειά έχουν κάνει, το λιγότερο. edit: θα ανεβάσω και άλλη μία με την πρώτη ευκαιρία, εκεί φαίνεται ιδιαίτερα η καλή δουλειά που κάνανε. Απόκρυψη περιεχομένων Απόκρυψη περιεχομένων Αλλο το terrain φιλε μου και αλλο τα βραχια που σκαρφαλωνεις.Το terrain ειναι πολυ τιμιο τα βραχια εχουν το θεμα με textures του 2010 οπως εγραψα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Ετοιμάζουν Watch_Dogs 3..Εμετός SJW σαν το 2 σίγουρα..
renaxan Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχω μια επιθυμία να δοκιμάσω κάποιο game. Πιο συγκεκριμένα το Anthem ή το Destiny 2. Για πείτε την γνώμη σας, Anthem ή Destiny 2? P.S: Είμαι πολύ άσχετη με games. Έχω μείνει πολλά χρόνια πίσω.... Επεξ/σία 8 Απριλίου 2019 από renaxan
firepc Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, renaxan είπε Έχω μια επιθυμία να δοκιμάσω κάποιο game. Πιο συγκεκριμένα το Anthem ή το Destiny 2. Για πείτε την γνώμη σας, Anthem ή Destiny 2? P.S: Είμαι πολύ άσχετη με games. Έχω μείνει πολλά χρόνια πίσω.... μακρυα και απο τα δυο Αν θες τετοιο στιλ, δες το Division 2 1 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) The division 2 σε αυτου του στυλ παιχνιδιου. edit: τωρα ειδα οτι αυτο αναφερει και ο firepc Επεξ/σία 8 Απριλίου 2019 από Αλεξανδρος A.92 1
renaxan Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 51 minutes ago, firepc said: μακρυα και απο τα δυο Αν θες τετοιο στιλ, δες το Division 2 45 minutes ago, Αλεξανδρος A.92 said: The division 2 σε αυτου του στυλ παιχνιδιου. edit: τωρα ειδα οτι αυτο αναφερει και ο firepc Σας ευχαριστώ πολύ. Μόλις είδα 2 video για το Division 2. Δεν είναι κάτι που μου αρέσει (για εμένα, προσωπική άποψη). Λογικά δεν θα μου αρέσουν και αυτά που ανάφερα πιο πάνω. Τίποτα πάλι, μόλις αποκτάω την επιθυμία για gaming.. την χάνω σε λίγες ώρες... 😂
Manos112 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, renaxan είπε Σας ευχαριστώ πολύ. Μόλις είδα 2 video για το Division 2. Δεν είναι κάτι που μου αρέσει (για εμένα, προσωπική άποψη). Λογικά δεν θα μου αρέσουν και αυτά που ανάφερα πιο πάνω. Τίποτα πάλι, μόλις αποκτάω την επιθυμία για gaming.. την χάνω σε λίγες ώρες... 😂 Αν δεν ασχολείσαι με το άθλημα σου προτείνω να ασχοληθείς με κάποιο Indie/chill παιχνιδάκι. Ρίξε μια ματιά στα εξής και πες εντυπώσεις: Rime, ABZU, Limbo, Inside, GRIS.. Τώρα αν θες να πας σε κάτι πιο action αλλα εξίσου διαχειρίσιμο τσέκαρε: Batman (Arkham City, Arkham Knight), Hitman 1-2, Assassin's Creed Odyssey, GTA V. Και τελειώνοντας μιας και ανέφερες και το Anthem - Destiny τα οποία και δεν τα προτείνω για πολλούς λόγους μπορείς να τσεκάρεις τα Far Cry (εκτός απο το τελευταίο, το New Dawn). 1
firepc Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 παρε το RiME που το εχει τωρα στο steam σε σουπερ προσφορα https://store.steampowered.com/app/493200/RiME/
ilos Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Κυκλοφόρησε το Phoenix Wright Ace Attorney Trilogy. https://store.steampowered.com/app/787480/Phoenix_Wright_Ace_Attorney_Trilogy__123/ Έχει κάποιο θέμα με τα animations (είναι too fast αν έχετε μονιτορ πάνω από 60 Hz). Σαν workaround μπορείτε είτε να το ρυθμίσετε στα 60 στα windows ή να κλείσετε το vsync in game και θα λοκάρει το framerate στα 60. Γενικά στεγνό port. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2019 από ilos 1
Despotas Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 9 λεπτά πριν, ilos είπε Κυκλοφόρησε τοπ Phoenix Wright Ace attorney trilogy. https://store.steampowered.com/app/787480/Phoenix_Wright_Ace_Attorney_Trilogy__123/ Έχει κάποιο θέμα με τα animations (είναι too fast αν έχετε μονιτορ πάνω από 60 Hz). Σαν workaround μπορείτε είτε να το ρυθμίσετε στα 60 στα windows ή να κλείσετε το vsync in game και θα λοκάρει το framerate στα 60. Γενικά στεγνό port. Θέλει να το δω κάποια στιγμή, φαίνεται διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Ήδη το έχουν -20% πάντως: https://uk.gamesplanet.com/game/phoenix-wright-ace-attorney-trilogy-123-steam-key--3988-1 https://www.gamebillet.com/phoenix-wright-ace-attorney-trilogy-pre-order
SPANK Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Έχει παίξει κανένα το Slay the spire είναι roguelike με κάρτες και με ψήνει να το πάρω , δεν ξέρω όμως πως είναι σαν παιχνίδι αν έχει βάθος όσο αφορά τις κάρτες αν μπαίνουν καινούργια bosses κτλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις