Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα παιδια.προσφατος μετακομισα  από το xbox στο pc επειδή ο μικρος την καβατζωσε την κονσολα και αποφασισα να παω σε pc  γιατι τωρα τελευταια οντως με χαλουσαν τα 30 frames  σε καποια παιχνίδια που μαρεσαν.

το πρόβλημα μου είναι στα  multiplayer shooter.  επαιζα παρα πολλα χρονια με μοχλο, και τωρα με το πληκτρολογια τα εχω βρει σκουρα. όταν παιζω μονος μου με μποτακια τα ψιλοκαταφερνω αλλα όταν παιζω ονλινε πχ apex legends  τα βρισκω σκουρα.την ωρα της μαχης τα χανω και δεν ξερω τι παταω.. με το ποντικι δεν εχω θεμα. το σημαδι μου είναι αριστο.με το πληκτρολογιο τα χανω στην πιεση...

παιζω 3 μερες,υπαρχει καμια λυση? για να μην παιζω με το κοντρολερ και με φανε λαχανο?  το mouse  το ατιμο εχεις ακαριαιο σημαδι.

με λιγα λογια με το κοντρολερ δεν σκεφτομουν καν ότι τωρα πρεπει να πηδησω η τωρα πρεπει να συρθω η να παω πανω κατω..το χερι μου τα εκανε μηχανικα χωρις σκεψη. με το πληκτρολογιο σε στιγμη που μου την πεφτουν καθομαι και σκέφτομαι τωρα  πρεπει να πηδησω πρεπει να παω προς το πλαι και και και.δηλαδη δεν κανω τιποτα χωρις να πρεπει να το σκεφτω 1  2 δευτερολεπτα

παιζω 2 ματς και το μυαλο μου κουράζεται τοσο λες και δουλευα σε κανα γραφειο 15 ωρες

Επεξ/σία από chrisgewrgi
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aμα σε τρεις μέρες είχες συνηθίσει το m/k σε competitive shooter τότε θα σου πρότεινα να go pro! :D Give it time dude η παίξε κάνα sp shooter μέχρι να συνηθίσεις.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Aμα σε τρεις μέρες είχες συνηθίσει το m/k σε competitive shooter τότε θα σου πρότεινα να go pro! :D Give it time dude η παίξε κάνα sp shooter μέχρι να συνηθίσεις.

Αυτο καταλαβα.οτι συνηθιζεται καπως.ηδη απο χθες το βραδυ κατεβασα επιτιδες το killing floor 2 που το ειχε 5 κατι ευρω για να παιξω λιγο πιο χαλαρα.ειδα διαφορα μετα απο καμια ωρα παιχνιδιου..καθε tips βεβαια καλοδεχουμενο.βολευουν αυτα τα ποντικια που εχουν πολλα κουμπια στο πλαι;οπως το razer trinity?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, panoc είπε

Οποτε εαν ειναι αληθεια παει και η rockstar στη ιδια κατηγορια με τους υπολοιπους κριμα.

Είναι γλυκό και όποιος τους τα σκάσει θα πάνε εκεί. Καλό το steam αλλά η κάθε εταιρεία θα κοιτάξει το συμφέρον της. 

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Arkin είπε

Είναι γλυκό και όποιος τους τα σκάσει θα πάνε εκεί. Καλό το steam αλλά η κάθε εταιρεία θα κοιτάξει το συμφέρον της. 

Ακριβως, ειπαμε για το χρημα χωνί να χωραει και ο πυργος του Αιφελ, *** οι πελατες μας, το κοινο μας, η φημη μας.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, panoc είπε

Ακριβως, ειπαμε για το χρημα χωνί να χωραει και ο πυργος του Αιφελ, *** οι πελατες μας, το κοινο μας, η φημη μας.

Έτσι είναι. Άλλοι πουλάνε τη μάνα τους για 10ευρω τι ψάχνεις. 

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Arkin είπε

Με αυτό και το borderlands 3 έχει πλάκα να δούμε πως ξαφνικά το spyware και το chinese finger, θα γίνει "μια χαρά" πάλι από τους ειδικούς του τύπου και τους social influencers της πλάκας. Για αυτό μηδένα προ του τέλους μακάριζε, όπως έλεγε και ο Σόλων.😎

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Στα λεγα αλλά δεν άκουγες. 😋

Στις 21/3/2019 στις 5:37 ΜΜ, p4n0s86 είπε

Πάμε μωρή Epic φέρε και το RDR2 στο PC να πέσει ο πλανήτης όλος!! 😂

Στις 21/3/2019 στις 5:49 ΜΜ, Arkin είπε

Δεν παιζει η rockstar να κανει κατι τετοιο. Θα ηθελα να δω τιποτα uncharted last of us god of war ομως. 

• Like 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε

Στα λεγα αλλά δεν άκουγες. 😋

Τα έλεγες ναι αλλά δεν περίμενα τόσο άπληστη και την rockstar. Τελικά ξέχασα ότι μιλάμε για ακόμα μια εταιρεία. Προσωπικά χαίρομαι και μόνο που θα έρθει το παιχνίδι στον υπολογιστή. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...