Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Art deco κλασσικη δοκιμασμενη συνταγη και αρτιστικα αδελφακι του Bioshock θυμιζει σε σημειο clopy/paste. Αν αξιζει παντως φυσικα και δεν προκειται να διαμαρτυρηθω παροτι προκειται για adventure!!

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νέο παιχνίδι από τους δημιουργούς του Shovel Knight.

Λέγεται Cyber Shadow. 8-bit στυλ platform με ninja αυτή τη φορά. Δεν ανακοίνωσαν ημ/νία κυκλοφορίας.

https://www.eurogamer.net/articles/2019-03-27-shovel-knight-dev-unveils-8-bit-style-ninja-romp-cyber-shadow-in-new-trailer

Επεξ/σία από Despotas
  • Like 2
Δημοσ.
11 minutes ago, Despotas said:

Νέο παιχνίδι από τους δημιουργούς του Shovel Knight.

Λέγεται Cyber Shadow. 8-bit στυλ platform με ninja αυτή τη φορά. Δεν ανακοίνωσαν ημ/νία κυκλοφορίας.

https://www.eurogamer.net/articles/2019-03-27-shovel-knight-dev-unveils-8-bit-style-ninja-romp-cyber-shadow-in-new-trailer

Το έχω ήδη αγοράσει και το πορτοφόλι μου δεν το ξέρει. Το shovel knight ήταν τρομερό παιχνίδι και αυτό φαίνεται εξίσου καλό.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το gearbox stream έχει εξελιχθεί σε χειρότερο και απ'το "what's in the box" Overwatch panel που μέσα στο box ήταν ο Stylosa (ένας Overwatch youtuber) ντυμένος ούτε καν θυμάμαι πλέον τι.

Edit:

Επεξ/σία από Sanjuro
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, Sanjuro είπε

Το gearbox stream έχει εξελιχθεί σε χειρότερο και απ'το "what's in the box" Overwatch panel που μέσα στο box ήταν ο Stylosa (ένας Overwatch youtuber) ντυμένος ούτε καν θυμάμαι πλέον τι.

Edit:

Πολλά τεχνικά θέματα είχαν και πιστεύω το τράβηξαν όσο μπορούσαν μπας και καταφέρουν να φτιάξουν τίποτα backstage πριν δείξουν το τελευταίο τρέιλερ. 

Όπως και να έχει, παρά την μεγάλη δόση αμηχανίας, και το Trailer για το remaster αλλά και για το 3 μου κίνησαν το ενδιαφέρον. 

Επεξ/σία από JoannisV
Δημοσ.
1 hour ago, Sanjuro said:

Edit:

Πολύ ξενέρωτο μου φάνηκε το trailer. Θυμάμαι να είμαι πολύ περισσότερο ενθουσιασμένος στο reveal του 2.

Spoiler

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γελαει ο κοσμος παντως μαζι τους.Αντι να βαλουν το original borderlands στην εκδοση The Handsome collection(γιατι ως γνωστον γιαυτο το λες και collection κιολας),μου το πουλανε ξεχωριστα......

Για το Borderlands 3 οποτε με το καλο βγει,θα τιμηθει αν και φοβαμαι οτι θα το φορτωσουν με παρα πολλα dlc(give tiny tina plz.....)

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

5ευρω εχει ουτως ή αλλως η goty αυτη την στιγμη https://www.allkeyshop.com/blog/compare-and-buy-cd-key-for-digital-download-borderlands-goty-edition/ και το voidu ειναι official κλειδαδικο.

Το point μου ειναι οτι εξ αρχης επρεπε το πρωτο παιχνιδι να ηταν μεσα στην συλλογη που κυκλοφορησαν που υποτιθεται γιαυτο λεγεται κιολας συλλογη

Τελος παντων ας δουμε αν το Borderlands 3 θα βγει τελικα φετος ή θα παει για του χρονου.

Επεξ/σία από Fulgore
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...