D.Luffy Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Όσο αναφορά το hype πάντως, δεν νομίζω να υπάρχει παιχνίδι σε ολόκληρη τη βιομηχανία που να ξεπερνάει το "θεωρητικό" HL3. Και συνήθως όταν το hype για κάτι είναι σε τόσο δυσθεώρητα επίπεδα, το αποτέλεσμα καταντάει στο να απογοητεύει. Plot twist: Η Valve κυκλοφορεί το HL3 αποκλειστικά στο... Epic Store! για να γλιτώσει τα fees του ίδιου του store της. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2019 από D.Luffy
D.Luffy Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, firepc είπε Λογικα αν βγει PC exclusive δεν θα ειναι? Αν και μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε, δεν νομίζω η Valve να θέλει να χάσει την τεράστια εγκατεστημένη βάση των console users. It's all about the money my friend. Δεν πάνε για τη δόξα... Αυτές οι τακτικές PC-only πέθαναν εδώ και πολλά χρόνια. Όλα τα Half Life έτσι κι αλλιώς κυκλοφόρησαν και σε κονσόλες. Γιατί να γίνει κάτι διαφορετικό εδώ? Και μάλιστα υποθέτω ότι ο χοντρός όχι μόνο δεν θέλει PC exclusive, αλλά περιμένει μάλιστα την νέα γενιά κονσολών αντί για το RT του DX12... Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2019 από D.Luffy
firepc Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Όλα τα Half Life έτσι κι αλλιώς κυκλοφόρησαν και σε κονσόλες. τοτε δεν υπηρχε και steam ομως. (τουλαχιστον οχι αυτο που ειναι σημερα) Και btw, το In the Valley of Gods της Campo Santo (που πλεον ανηκει στη Valve) θα ειναι Pc exclusive Τσπ, τπτ ακομα δεν ειναι σιγουρο για HL3
D.Luffy Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, firepc είπε τοτε δεν υπηρχε και steam ομως. (τουλαχιστον οχι αυτο που ειναι σημερα) Και btw, το In the Valley of Gods της Campo Santo (που πλεον ανηκει στη Valve) θα ειναι Pc exclusive Τσπ, τπτ ακομα δεν ειναι σιγουρο για HL3 Ήταν ήδη μεγάλο το Steam όταν κυκλοφόρησε το HL2 μαζί με τα Episodes στα Xbox 360 και PS3. Επίσης το HL3 είναι ένας τόσο εμπορικός τίτλος που οποιαδήποτε σύγκριση με το Valley of Gods είναι λίγο αστεία. Θα δούμε τι θα γίνει. Προσωπικά όμως, με τα σημερινά δεδομένα δεν πιστεύω ότι θα είναι PC exclusive. Αλλιώς θα μιλάμε για μια διαφορετική τακτική της Valve με το HL που δεν συμβαδίζει με ότι έγινε μέχρι τώρα. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2019 από D.Luffy
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Μούφα/troll το e-mail με τα 5 χρόνια του HL3..Πάμε παρακάτω.
Anuminas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, firepc είπε Λογικα αν βγει PC exclusive δεν θα ειναι? Ναι θα αναπτυχθει στα μετρα του pc και ισως μετα απο 1-2 χρονια μεταφορα στις κονσολες. Παντως αρχικα πιστευω πως θα κυκλοφορησει μονο για pc. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Psycho είναι γνωστό ότι είναι μούφα εδώ και ώρες αλλα μιλάμε για HL3 οποτε ίσος θα πρέπει να το ξανά λες σε κάθε καινούργια σελίδα μέχρι να το συνειδητοποιήσουμε
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Άρχισε η συζήτηση για το αν θα βγει σε PC/consoles ενώ δεν πρόκειται να βγει ποτέ ξέρω 'γω.
D.Luffy Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Άρχισε η συζήτηση για το αν θα βγει σε PC/consoles ενώ δεν πρόκειται να βγει ποτέ ξέρω 'γω. Θα έχει πλάκα όταν θα διαβάζουμε αυτά τα μυνήματα μετά από 25 χρόνια... 1
ilos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, D.Luffy είπε Θα έχει πλάκα όταν θα διαβάζουμε αυτά τα μυνήματα μετά από 25 χρόνια... Με φαντάζομαι στο νεκροκρέβατο παρέα με τα δισέγγονα, να μου ψιθιρίζουν στο αυτί "Παππου HL3 wen?"😁
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, D.Luffy είπε Θα έχει πλάκα όταν θα διαβάζουμε αυτά τα μυνήματα μετά από 25 χρόνια... Σε 25 χρόνια θα μας απασχολούν άλλα πράγματα από το να ψάχνουμε θαμμένα topics του Insomnia...ελπίζω.
D.Luffy Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, GhostRiderLSOV είπε Σε 25 χρόνια θα μας απασχολούν άλλα πράγματα από το να ψάχνουμε θαμμένα topics του Insomnia...ελπίζω. "θαμμένα", i see what you did there
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, D.Luffy είπε "θαμμένα", i see what you did there 2η φορά που μου λένε πρόσφατα "I see what you did there", αλλά δεν το πιάνω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις