Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Το ότι θα είναι 2-3 φορές πιο αργή από μια RTX κάρτα το διάβασες ; Με 5FPS θα έχεις RT..Yeah whatever..Ψιλά γράμματα..
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δεν έχει να λέει τίποτα αυτό.. Όταν σπρώχνεις τον καταναλωτή να ψωνίσει την νέα σου τεχνολογία και σε λιγότερο από 6μηνο την δίνεις σε παλιότερα μοντέλα,αυτό λέγεται golden shower στα μουτράκια όσων έτρεξαν να πάρουν την σειρά 2***.. Το μαντρί είναι ανοιχτό πάντως!
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Μα το DXR API είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό ότι το υποστηρίζουν και παλιότερες κάρτες. Οι παλιότερες κάρτες όμως δεν έχουν το HW να τρέχουν DXR, οπότε δώρο-άδωρο το support. 2
d4ydr33m3r Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Hmm no. Εχει δικιο ο Psycho.. Δεν νιωθω καθολου "προδομενος" γιατι πολυ απλα εγω ρεαλιστικα μπορω να παιζω με raytraced γραφικα και optimised h/w ενω η παλαιοτερη γενια οχι.. Και αλλωστε εγω θα εκανα αναβαθμιση γιατι χρειαζομαι και τις επιδοσεις που πλεον με την προηγουμενη γενια αγγιζουν το 40-50% σε πολλες περιπτωσεις. Ειχα 1080Ti και μεταπηδησα σε 2080Ti οποτε εχω αποψη προσωπικη.. Η διαφορα ανοιγει με τους οδηγους καθημερινα και με τα νεα παιχνιδια.. Δεν ειναι λοιπον μονο το RT αλλα οκ ο καθεις οπως το βλεπει και οπως τον βολευει να το βλεπει...
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Εκτός από το γεγονός ότι κανένας ή σχεδόν κανένας δεν αγόρασε 20 series για το RT(Όλοι ξέρουμε ότι είναι νωρίς ακόμα), RT σοβαρό σε παλιότερες κάρτες δεν πρόκειται να δεις.
d4ydr33m3r Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Μα το DXR API είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό ότι το υποστηρίζουν και παλιότερες κάρτες. Οι παλιότερες κάρτες όμως δεν έχουν το HW να τρέχουν DXR, οπότε δώρο-άδωρο το support. Αυτο. Δεν ξερω γιατι προκαλεσε εκπληξη σε καποιους αυτο.. Και η AMD ανακοινωσε υποστηριξη..
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, d4ydr33m3r είπε Αυτο. Δεν ξερω γιατι προκαλεσε εκπληξη σε καποιους αυτο.. Και η AMD ανακοινωσε υποστηριξη.. Γιατί ψάχνουν ευκαιρία να μας την πουν και καλά ότι μας κορόιδεψε ο πέτσινος, ενώ δεν γνωρίζουν βασικά πράγματα.
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Αμα σεις που τα σκάσατε δε νιώσατε προδομένοι,εμένα μου φτάνει και μου περισσεύει ..Την δουλειά σας θα την κάνατε και με την 1*** btw έχω αποστολή να πικάρω τoν Μήτσο όπου μπορώ Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2019 από xtrmsnpr
d4ydr33m3r Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Οχι σε 4k την δουλεια μου δεν την εκανα οπως ηθελα εγω με 1080Ti πλεον και σαν tech freak και δη ανθρωπος που αγαπα τα γραφικα και την εξελιξη τους θα αναθαθμιζα παροτι εχω κραξει την nvidia οσο δεν παει φετος.. Οποτε περι ορεξεως.. Παμε παρακατω.. 3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Γιατί ψάχνουν ευκαιρία να μας την πουν και καλά ότι μας κορόιδεψε ο πέτσινος, ενώ δεν γνωρίζουν βασικά πράγματα. Νταξ παμε παρακατω φραγκοδιφραγκα θα το κανουμε; δεν εχει νοημα..
firepc Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 ο χοντρος μας πουλαει τρελα παλι https://www.dsogaming.com/news/gabe-newell-hints-that-valve-may-release-a-new-half-life-game-in-4-5-years/
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Υπήρχε φήμη που έλεγε ότι περιμένουν τα γραφικά να κάνουν άλμα για να βγάλουν το HL3 με φωτορεαλιστικά γραφικά και μετά από αυτό νομίζω ότι ισχύει. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2019 από Psycho_Warhead
D.Luffy Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δηλαδή ο Γάβε περίμενε το RT για να ξεκινήσει τη δουλειά στο HL3? Εμ πάσει περιπτώσει, μιλάμε για μια 5ετία development από τώρα. Καλά κρασιά.
firepc Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) εδω το system shock 2 μετα απο 20 χρονια και δεν εχει κλεισει τριλογια το HL2 ειναι απο το 2004 Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2019 από firepc
d4ydr33m3r Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 7 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Δηλαδή ο Γάβε περίμενε το RT για να ξεκινήσει τη δουλειά στο HL3? Εμ πάσει περιπτώσει, μιλάμε για μια 5ετία development από τώρα. Καλά κρασιά. Μπα μαλλον τωρα του ταβλωσε του ντρουλη και ειπε να το βαλει μπρος.. Ας ελπισουμε να ειναι αληθινες οι φημες εστω και αν αργησει.. Δεν νομιζω οτι μπορει να γινω πιο hyped για κατι στον χωρο του gaming απο το να βγει το νεο Half Life.. Επειδη ομως εχω απογοητευτει αρκετες φορες με την φημολογια τα τελευταια χρονια κλασσικα κραταω μικρο καλαθι πλεον..
Προτεινόμενες αναρτήσεις