xtrmsnpr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Ποιο dx12 μωρέ... Ψάχνουμε τα παιχνίδια που το υποστηρίζουν αμέσως να τα παίξουμε.. Πέρασε πόσος καιρός που κυκλοφόρησαν και ακόμη τώρα δε βγαίνουν ολα τα παιχνίδια με dx12 support.. Στα 7αρια τους μάρανε να το πάνε.. 3
Arkin Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 34 λεπτά πριν, firepc είπε Shadow of the Colossus (2005) Μακάρι να έρθει όπως και το ico Last guardian. Αλλά η Sony το ξέρει καλά το παιχνίδι της. 1
Fulgore Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Καλα και το WoW που αναφερθηκε πιο πισω,στις αρχες οταν πρωτο μπηκε η υποστηριξη dx12 σε αυτο,ετρεχε χειροτερα απο οτι με dx11 και σε τελευταια patch αυτο διορθωθηκε.
newlynx Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 @GhostRiderLSOV ούτε στο μυαλό μου να ήσουν. Αυτές τις μέρες ψάχνω να ξεκινήσω εξομοιωτή καθώς έχω χρόνια να ασχοληθώ και μόλις χθες εγκατέστησα το DCS. Βέβαια πρέπει να πάρω χειριστήριο καθώς αυτά που είχα πάλιωσαν. 1
Fulgore Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Φαινεται ζηλεψαν εκει στην Ubisoft τα του Epic store και μετα την αποκλειστικη διαθεση του παιχνιδιου μεσω του Epic Store αντι για το steam η εταιρεια το προχωρησε ενα βημα παρα περα. https://uk.gamesplanet.com/game/tom-clancy-s-the-division-2-uplay--3777-1 Sadly we have to announce you that Ubisoft will not allow digital third party stores, such as Gamesplanet, to sell Division 2 after its release on March 15th 2019. After this date, the game will digitally only be available through Ubisoft's Store and another exclusive digital store. This will also be true for all upcoming game content such as Season Pass, Extensions, etc. Το αλλο digital store προφανως και αφορα το Epic Store. Και του χρονου 1 1
Aruil Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Πάνω απ'όλα πάντως τα exclusives βοηθάνε στον ανταγωνισμό και στο πέσιμο των τιμών. 😂
firepc Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 το The Demon Crystal του 1984 στο stream στις 28 Μαρτιου https://store.steampowered.com/app/1001660/The_Demon_Crystal/ Αυτο θα πει BC γατακια
Sanjuro Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 13/3/2019 στις 12:13 ΠΜ, panagiotis54 είπε Halo: The Master Chief Collection confirmed for PC - and it's coming to Steam Εμένα η μεγάλη ελπίδα μου είναι πως αυτό σημαίνει πως η Microsoft το πάει FULL για μια στρατηγική crossplay pc - xbox (και πολλά release και στις δύο πλατφόρμες) γενικότερα για να ανταγωνιστεί την Sony. Έτσι αν καταφέρω να πείσω τους κονσολάδες φίλους μου (που λίγοι δεν είναι) να πάρουν το επόμενο xbox τότε θα μπορώ να παίζω και καννα παιχνιδάκι μαζί τους online. Όχι να ψάχνουμε να βρούμε τα παιχνίδια που έχουν couch co-op κλπ κάθε φορά, πράγμα που απαιτεί να μπορούν (να έχουν την διάθεση, τον χρόνο κλπ) να έρθουν σπίτι μου ή εγώ να πάω στο δικό τους. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2019 από Sanjuro
ilos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 10 ώρες πριν, Sanjuro είπε Εμένα η μεγάλη ελπίδα μου είναι πως αυτό σημαίνει πως η Microsoft το πάει FULL για μια στρατηγική crossplay pc - xbox (και πολλά release και στις δύο πλατφόρμες) γενικότερα για να ανταγωνιστεί την Sony. Έτσι αν καταφέρω να πείσω τους κονσολάδες φίλους μου (που λίγοι δεν είναι) να πάρουν το επόμενο xbox τότε θα μπορώ να παίζω και καννα παιχνιδάκι μαζί τους online. Όχι να ψάχνουμε να βρούμε τα παιχνίδια που έχουν couch co-op κλπ κάθε φορά, πράγμα που απαιτεί να μπορούν (να έχουν την διάθεση, τον χρόνο κλπ) να έρθουν σπίτι μου ή εγώ να πάω στο δικό τους. Το xplay στο xbox θα είναι μόνο για τις εκδόσεις windows store όπως έγινε με το killer instict και η steam version είναι ψιλοdead στο matchmaking. Watch what you wish for.🤩
KilliK Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 L4D’s original creators are making a co-op zombie shooter, but it’s not Left 4 Dead 3
Sanjuro Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Αυτό θυμίζει μια συζήτηση που είχα κάνει εγώ πριν λίγο καιρό εδώ μέσα πηγαίνοντας κόντρα σ'αυτούς που έλεγαν "no politics in mah games"...
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 NVIDIA will enable real-time ray tracing for its GTX 10XX graphics cards via DXR in April η απόδειξη πως μια εταιρία(και κάθε εταιρία) κατουράει τους καταναλωτές της
Προτεινόμενες αναρτήσεις