Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλα νταξει αν ειναι να μην εχουμε κατι original για να παρουμε resmarted αστο ναι...αλλα αν ειναι να γινει remastered ας γινουν τα mass νομιζω πολλοι θα τα θελουν

Δημοσ.
Στις 22/2/2019 στις 8:18 ΜΜ, Arkin είπε

Απλα παιξτε το. Υπεροχο παιχνιδι απλετα συναισθηματα οπως και το πρωτο. Μπραβο EA για αυτα τα 2 διαμαντακια. Οτι πιο ρεαλιστικο σε γραφικα εχω δει με ενα εξαιρετικα ομορφο soundtrack. Απιστευτη εμπειρια.

Απόκρυψη περιεχομένων

Unravel-Two-2019-02-22-20-13-58-655.png

Απόκρυψη περιεχομένων

Unravel-Two-2019-02-22-20-14-03-537.png

Απόκρυψη περιεχομένων

Unravel-Two-2019-02-22-20-14-05-190.png
Unravel-Two-2019-02-22-20-14-11-350.png

ναι αλλά ποιο είναι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, Federacion είπε

Πέστο ρε παιδάκι μου.

Spoiler

Με συγχωρεις αδερφε ουτε το καταλαβα οτι δεν το εγραψα. Ειχα κανει αναλυτικο review εκεινη τη μερα και θεωρησα οτι θα καταλαβαινατε πιο ειναι. Τα 2 unravel ειναι απο τα πιο ομορφα και εξυπνα indie που εχω παιξει.

Επεξ/σία από Arkin
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, mike299 είπε

Remaster του τέλους του MA3 θέλουμε!🤣

Όλο το Mass Effect 3 με το στόρυ που θα το πήγαιναν (dark matter) και τον Jack Wall να κάνει το soundtrack όπως στο 1 και το 2.
(ξέρω, ούτε καν, αλλά λέμε τώρα :P)

• Like 2
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Arkin είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Με συγχωρεις αδερφε ουτε το καταλαβα οτι δεν το εγραψα. Ειχα κανει αναλυτικο review εκεινη τη μερα και θεωρησα οτι θα καταλαβαινατε πιο ειναι. Τα 2 unravel ειναι απο τα πιο ομορφα και εξυπνα indie που εχω παιξει.

Δεν πειράζει, χαβαλέ σε κάνω.

Δημοσ.

Η IO Interactive σας δίνει την ευκαιρία να παίξετε εντελώς δωρεάν το Hitman 2. Συγκεκριμένα, το στούντιο αποκάλυψε το Hitman 2: Starter Pack, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε χωρίς καμία χρέωση στην κονσόλα ή τον υπολογιστή σας.

Ακριβώς όπως έχει συμβεί και με το πρώτο Hitman του 2016, το Starter Pack θα επιτρέπει στους παίκτες να παίξουν την πρώτη πίστα του παιχνιδιού, Hawkes Bay. Αν κάποιος θέλει να συνεχίσει το ταξίδι του με τον Agent 47 θα πρέπει να αγοράσει ξεχωριστά τα υπόλοιπα επεισόδια του Hitman 2.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bad_freddy είπε

Ναι, για πείτε καμιά άποψη γιατί το ψήνω κι εγω αλλά είμαι σε δίλημμα...

Ναι δεν είναι κακό και είχα παρα πολύ καιρό να παίξω κάτι τέτοιο, από εποχές PS1. Φυσικά γίνετε βαρετό μετά από κάποιες ώρες αλλα για αυτό που είναι αξίζει.

• Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Ναι δεν είναι κακό και είχα παρα πολύ καιρό να παίξω κάτι τέτοιο, από εποχές PS1. Φυσικά γίνετε βαρετό μετά από κάποιες ώρες αλλα για αυτό που είναι αξίζει.

Μα φαίνεται καλό, απλά τα 23 ευρώ μου φαίνονται κάπως πολλά (?) γι' αυτό που είναι ή κάνω λάθος?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...