Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, panagiotis54 είπε

μην μου δινετε σημασια.....

tenor.gif

:D

Όπως τη βρίσκει κανείς ρε, έχω κάνει υπερατλαντική πτήση στο FSX κάπου 14 ώρες και δεν έχασα ούτε λεπτό απ' το να κοιτάω την ίδια εικόνα σχεδόν, τα σύννεφα. Πολύ το χάρηκα όμως! 😂 #needhelp 😜

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ilos είπε

Το συγκεκριμένο είχε ιδιαίτερο control scheme με το dualshock 3 (χρησιμοποιούσες το gyroscope για να κατευθύνεις τα flower petals) ή αν είχες το move έπαιζες και με αυτό. Όπως και να έχει τα παιχνίδια της συγκεκριμένης εταιρίας (ειδικά το journey) δεν είναι για όλους και είναι πιο πολύ αρτιστικές εμπειρίες παρά gameplay focused.

Αναφέρουν πάντως ότι υποστηρίζει τα motion controls του PS4 controller, για όποιον έχει τέτοιο να συνδέσει με το PC. 
(Δεν ισχύει το ίδιο για το DS3 στο PC)

Δημοσ.

Ήθελα να μεταφέρω μια εμπειρία που είχα στο site humblebundle.

Αγόρασα το Grand Theft Auto V και όταν πήγα να κάνω redeem το κλειδί στο Steam διαπίστωσα την πατάτα που έκανα. Το κλειδί ήταν μόνο για το site της Rockstar και δεν μπορούσε να μπει στο Steam. Ναι δεν έχω συνηθίσει ακόμα ότι πρέπει να διπλοτσεκάρω για ποια πλατφόρμα από όλες είναι το κάθε παιχνίδι. Ξέρω ότι μια χαρά θα μπορούσα να παίξω το παιχνίδι μα έχω ένα κόλλημα και θέλω να είναι συγκεντρωμένα τα παιχνίδια στις βιβλιοθήκες των εκάστοτε clients, τουλάχιστον όσο γίνεται. Στέλνω μήνυμα στο support του humblebundle εξηγώντας την κατάσταση και περίμενα στην καλύτερη να μου έκαναν refund στο wallet του site, στη χειρότερη να μη συνέβαινε τίποτα. Προς μεγάλη μου έκπληξη μετά από ούτε μια ώρα απάντησαν θετικά και ήδη είχαν κάνει κατάθεση στο λογαριασμό της τράπεζάς μου το ποσό που είχα πληρώσει! Τόσο απλά και γρήγορα. Το point αυτών που γράφω είναι πως στη συνολική εμπειρία από αυτό το site έχω δεχθεί το καλύτερο support που θα μπορούσε να υπάρξει. Πραγματικά δεν έχω λόγια, εξαιρετικοί, χαίρομαι διπλά που έχω γραφτεί στην ετήσια συνδρομή τους.

• Like 5
Δημοσ.

Και εγώ είχα τέτοια καλή εμπειρία με το HB. Είχα πάρει ένα bundle χρησιμοποιώντας τον Opera, και είχα ξεχάσει το VPN ανοιχτό, με αποτέλεσμα τα keys να είναι για οτι νανε region και δεν μπορούσα να τα κάνω redeem. Αφού τους εξήγησα, μου τα άλλαξαν άμεσα με keys του δικού μου region. Περίμενα οτι θα μου απαντήσουν κατι σε "ας πρόσεχες" αλλά μου ζήτησαν συγγνώμη και από πάνω, για λάθος δικό μου.

• Like 1
Δημοσ.

Θα ήθελα τα φώτα σας όσοι γνωρίζετε βέβαια. Αγόρασα το Wireless USB Adaptor της Sony. Το έβαλα σε μία USB θύρα και τα Windows το αναγνώρισαν. Όταν συνδέω το PS4 Controller πατώντας το κουμπί Share+Home Button για τρία δευτερόλεπτα ψάχνει αλλά δεν το βρίσκει. Καμμία ιδέα τι μπορεί να φταίει ;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, prigipa_m είπε

Θα ήθελα τα φώτα σας όσοι γνωρίζετε βέβαια. Αγόρασα το Wireless USB Adaptor της Sony. Το έβαλα σε μία USB θύρα και τα Windows το αναγνώρισαν. Όταν συνδέω το PS4 Controller πατώντας το κουμπί Share+Home Button για τρία δευτερόλεπτα ψάχνει αλλά δεν το βρίσκει. Καμμία ιδέα τι μπορεί να φταίει ;

Πρώτα πιέζεις προς τα κάτω το wireless adaptor για 2-3 secs και μετα ανοίγεις το ds4 με power+share. Καλό είναι να βγάλεις και το ps4 από το ρεύμα γιατί καμιά φορά το ανοίγει και κάνει pairing με αυτό αντί για το adaptor...

Δημοσ.
12 ώρες πριν, ilos είπε

Πρώτα πιέζεις προς τα κάτω το wireless adaptor για 2-3 secs και μετα ανοίγεις το ds4 με power+share. Καλό είναι να βγάλεις και το ps4 από το ρεύμα γιατί καμιά φορά το ανοίγει και κάνει pairing με αυτό αντί για το adaptor...

Οταν λες το DS4 εννοείς το πρόγραμμα ; Το θέλει κι αυτο ;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, prigipa_m είπε

Οταν λες το DS4 εννοείς το πρόγραμμα ; Το θέλει κι αυτο ;

DS4 = dualshock 4 (το gamepad).

Δε χρειάζεται κανένα πρόγραμμα για να "δουν" τα windows 10 το DS4 *.

*Σε κάποια παιχνίδια που υποστηρίζουν μόνο xinput, θα χρειαστεί να ενεργοποιήσεις το DS4 compatibility από το steam big picture ή να χρησιμοποιήσεις το DS4Windows.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω απορω πως δεν εχει κλεισει ακομη η ιδια η razer με την σαβουρα που βγαζει.

-

οταν καποτε το καθε παιχνιδι ηταν απο μονο του και ενα innovation:

δειτε και τα υπολοιπα βιντεο της σειρας, ειναι πολυ ενδιαφεροντα και επιμορφωτικα για μερικα απο τα παιχνιδια-θρυλους που εχουμε παιξει.

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλα παιξτε το. Υπεροχο παιχνιδι απλετα συναισθηματα οπως και το πρωτο. Μπραβο EA για αυτα τα 2 διαμαντακια. Οτι πιο ρεαλιστικο σε γραφικα εχω δει με ενα εξαιρετικα ομορφο soundtrack. Απιστευτη εμπειρια.

Spoiler

Unravel-Two-2019-02-22-20-13-58-655.png

Spoiler

Unravel-Two-2019-02-22-20-14-03-537.png

Spoiler

Unravel-Two-2019-02-22-20-14-05-190.png
Unravel-Two-2019-02-22-20-14-11-350.png

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...