Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Leaked concept images από το νέο Batman: 2
DsLmAnIaC Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Στους κατασκευαστές ή πωλητές όπλων θα βάλουν; Στις ταινίες; Μήπως να φρόντιζαν να υπήρχαν καλύτερες συνθήκες στην κοινωνία και ευημερία αντί να ξεζουμίζουν τον κοσμάκη και να τον οδηγούν στην τρέλλα; Μήπως λέω να βελτίωναν την αστυνόμευση στα σχολεία ή και γενικότερα αν το πρόβλημα είναι τόσο σημαντικό; Μήπως μας δουλεύουν τελικά;
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μην ψάχνεις να βρεις τώρα..Εδώ οι δικοί μας εδώ στα κανάλια έλεγαν πρόσφατα ότι το Fortnite έχει πολύ βία και αγριεύει τα παιδιά, η μπούρδα με τα παιδικά γραφικά 😂 Μεγάλωσα με Resident Evil και δεν έχω θελήσει να καθαρίσω κανέναν με όπλο, ακόμα Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2019 από Psycho_Warhead 1
panagiotis54 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 xaxaxaxa Crash-αρε παιχνίδι από το Epic Games Store γιατί του έλειπε αρχείο του Steam
tommybertsen Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Κακό δικό τους που ανεβάζουν παιχνίδια που έχουν ατμό 😛
_Theo_ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 21 λεπτά πριν, tommybertsen είπε Κακό δικό τους που ανεβάζουν παιχνίδια που έχουν ατμό 😛 Πάντως το Metro Exodus το περίμενα πως και πως. Αν τελικά είναι Epic stores exclusive τότε δεν...
Mhlogiatros Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Τι τιμή έχει στο US store σημαντικά χαμηλότερη ; Έπρεπε να έχει -25 % παντού . Βαριέμαι να αλλάζω regions στα κ@λο game launchers /bloatware που μας φορτώνουν .
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Το Metro θα παιχτεί με την γνωστή μέθοδο τώρα και αγορά στο steam του χρόνου. EPIC store για ένα παιχνίδι δεν πρόκειται να βάλω. 6
tommybertsen Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Έχω βάλει epic store για το shadow complex που έδινε κάποτε. Το κράτησα για τα free games αλλά μέχρι εκεί. Να πάρω game δίχως cloud saves δίχως discussion forum επίσημα κλπ, δεν παίζει φάση. Ο γνωστός τρόπος αν είναι εφικτό και αγορά σε καλύτερες τιμές next year (μιας και είναι κρίμα να έχω μόνο του αυτό σε άλλο client και τα άλλα δύο στο steam) 1
Sprou Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Έχω βάλει epic store και αγόρασα και Metro Let's fight
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Ούτε pre-load στο steam.. 1
mike299 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 14 ώρες πριν, Sprou είπε Έχω βάλει epic store και αγόρασα και Metro Let's fight
Moderators Praetorian Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 PC gaming συζήτηση παίδες για να είστε on-topic. Όχι περι πειρατείας και όχι προεκτάσεις και σχόλια για το twitch ή το κάθε (δημοφιλές ή όχι) άτομο που έχει twitch κανάλι. 1
Anuminas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Oποιος θέλει να το παίξει και να στηρίξει τους δημιουργούς, και δεν θέλει περισσότερο το steam από την καθαυτή διασκέδαση που μπορεί να προσφέρει ένα videogame, το παίρνει και στο epic store. To να κατεβάσεις τα κάποια mb του epic store δεν είναι καθόλου δύσκολο:p. Ενα νέο store χρειάζεται να κατέβει, ανέξοδα, όχι να αποκτηθεί νέο pc ή κάποια κονσόλα. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2019 από Anuminas 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Νομιζω και εγω οτι πολυ βαση εχουμε δωσει στο θεμα αυτο και παροτι καταλαβαινω τις ενστασεις ολων ε την εποχη του internet ειμαστε. Τωρα αν καποιος θελει να βλεπει τα παντα οργανωμενα σε ενα store τοτε πασο.. Αλλα θα πρεπει να περιμενει.. Εγω ποτε δεν εδινα βαρυτητα σε αυτα, αυτο που κοιταω ειναι να μην εχω θεματα με το store πρωτιστως και αξιοπιστιας. Αυτο απομενει να το δουμε αν και δυσκολευομαι να πιστεψω οτι θα κανει κατι κακιστο η Εpic.. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2019 από d4ydr33m3r 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις