Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Στους κατασκευαστές ή πωλητές όπλων θα βάλουν; Στις ταινίες;

Μήπως να φρόντιζαν να υπήρχαν καλύτερες συνθήκες στην κοινωνία και ευημερία αντί να ξεζουμίζουν τον κοσμάκη και να τον οδηγούν στην τρέλλα; Μήπως λέω να βελτίωναν την αστυνόμευση στα σχολεία ή και γενικότερα αν το πρόβλημα είναι τόσο σημαντικό;

Μήπως μας δουλεύουν τελικά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μην ψάχνεις να βρεις τώρα..Εδώ οι δικοί μας εδώ στα κανάλια έλεγαν πρόσφατα ότι το Fortnite έχει πολύ βία και αγριεύει τα παιδιά, η μπούρδα με τα παιδικά γραφικά 😂 Μεγάλωσα με Resident Evil και δεν έχω θελήσει να καθαρίσω κανέναν με όπλο, ακόμα :P

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, tommybertsen είπε

Κακό δικό τους που ανεβάζουν παιχνίδια που έχουν ατμό 😛 

Πάντως το Metro Exodus το περίμενα πως και πως. Αν τελικά είναι Epic stores exclusive τότε δεν...

Δημοσ.

Τι τιμή έχει στο US store σημαντικά χαμηλότερη ; Έπρεπε να έχει -25 % παντού . Βαριέμαι να αλλάζω regions στα κ@λο game launchers /bloatware που μας φορτώνουν .

Δημοσ.

Έχω βάλει epic store για το shadow complex που έδινε κάποτε. Το κράτησα για τα free games αλλά μέχρι εκεί. Να πάρω game δίχως cloud saves δίχως discussion forum επίσημα κλπ, δεν παίζει φάση. Ο γνωστός τρόπος αν είναι εφικτό και αγορά σε καλύτερες τιμές next year (μιας και είναι κρίμα να έχω μόνο του αυτό σε άλλο client και τα άλλα δύο στο steam)

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

PC gaming συζήτηση παίδες για να είστε on-topic. 

Όχι περι πειρατείας και όχι προεκτάσεις και σχόλια για το twitch ή το κάθε (δημοφιλές ή όχι) άτομο που έχει twitch κανάλι. 

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Oποιος θέλει να το παίξει και να στηρίξει τους δημιουργούς, και δεν θέλει περισσότερο το steam από την καθαυτή διασκέδαση που μπορεί να προσφέρει ένα videogame,  το παίρνει και στο epic store. To να κατεβάσεις τα κάποια mb του epic store  δεν είναι καθόλου δύσκολο:p. Ενα νέο store χρειάζεται να κατέβει, ανέξοδα, όχι να αποκτηθεί νέο pc ή κάποια κονσόλα.

Επεξ/σία από Anuminas
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομιζω και εγω οτι πολυ βαση εχουμε δωσει στο θεμα αυτο και παροτι καταλαβαινω τις ενστασεις ολων ε την εποχη του internet ειμαστε. 
Τωρα αν καποιος θελει να βλεπει τα παντα οργανωμενα σε ενα store τοτε πασο.. Αλλα θα πρεπει να περιμενει.. Εγω ποτε δεν εδινα βαρυτητα σε αυτα, αυτο που κοιταω ειναι να μην εχω θεματα με το store πρωτιστως και αξιοπιστιας. Αυτο απομενει να το δουμε αν και δυσκολευομαι να πιστεψω οτι θα κανει κατι κακιστο η Εpic..

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...