Sanjuro Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Είδα σε τοίχο φίλης στο facebook το παρακάτω με σχόλια τύπου "μπραβο", "έτσι είναι", "καλά τα λένε" από κάτω. Και εγώ αναρωτιόμουν γιατί έχω leavers στο Overwatch ναουμε... Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2019 από Sanjuro
mike299 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Sanjuro είπε Είδα σε τοίχο φίλης στο facebook το παρακάτω με σχόλια τύπου "μπραβο", "έτσι είναι", "καλά τα λένε" από κάτω. Και εγώ αναρωτιόμουν γιατί έχω leavers στο Overwatch ναουμε... Νομίζω ότι τα λέει σωστά και αντικειμενικά, χωρίς υπερβολές και κραυγές στυλ " θα γίνουν δολοφόνοι" "αυτά έχουν τον σατανά μέσα τους" και λοιπές βλακείες. Μην ξεχνάμε ότι το συγκεκριμένο το παίζουν ακόμα και 12χρονα. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2019 από mike299
ilos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ευτυχώς που έχουμε ανεξάρτητες αρχές σαν και αυτή: https://saferinternet4kids.gr/ και μας ανοίγουν τα μάτια.🤩 WTF seriously τι από όλα αυτά που κατηγορούν το fortnite δε γινόταν από πριν σε όλα τα προηγούμενα online games του χώρου και κυρίως τα πιο mainstream wow και lol? Ειδικά αυτά τα 2 είναι 100 φορές πιο τοξικά από το fortnite. Θυμίζω περιπτώσεις a mount for a mount κλπ που πάλι είχε πάρει έκταση στο wow ή το περιστατικό με τον "ξυλοδαρμό" γνωστού έλληνα lol streamer με τη φιλενάδα του που το είδε live όλο το ανήλικο Πανελλήνιο. Απλά αυτή τη στιγμή το fortnite πουλάει και εμείς όπως και οι ξένοι ξαναανακαλύψαμε την πυρίτιδα. Όλα τα games συνοδεύονται από ένα PEGI Rating. Αν εσύ "παρκάρεις" τον 6χρονό κανακάρη σου με άτομα που μπορεί να είναι κάθε καρυδιάς καρύδι σε ένα παιχνίδι που απευθύνεται σε μεγαλύτερες ηλικίες δε φταίει ο dev και ο publisher προφανώς. P.S,. ωραίο wordpress site. Υποπτεύομαι θα στοίχισε πάλι κάνα 2-3 μύρια να κατασκευαστεί όπως και άλλα παρόμοια.... Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2019 από ilos
Sanjuro Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ πάλι νομίζω πως έχει γραφτεί από άτομο (άτομα;; !) που έχει πολύ καλές προθέσεις μεν αλλά δεν έχει ιδέα για το θέμα. π.χ. Δεν είμαι σίγουρος αλλά απ'το λίγο που είχα παίξει δεν είδα κάτι τέτοιο... Έχουν οι παίκτες την δυνατότητα να συνομιλούν με εικόνα (υποθέτω πως εννοεί βίντεο) στο fortnite;; Επίσης, όταν γράφτηκε (απ'οτι διάβασα ευτυχώς θα το σταματήσει σε λίγες μέρες η epic) υπήρχαν loot boxes δηλαδή τζόγος μέσα στο παιχνίδι πράγμα που δεν αναφέρει και είναι μάλλον μακράν το χειρότερο απ'τα προφανή. Αν το παιδί κάνει leave μετά πως ακριβώς θα το εκφοβίσουν ή μήπως ξέρει κάποιος πολλούς leavers που ζητούν άδεια;; (!) Εγώ παίζω από την εποχή του Kali online games δεν μου έχει τύχει ούτε ένας (1) να ζητήσει άδεια πριν φύγει. Άσε που και το παιδί πρέπει να μάθει να έχει όρια απέναντι στους γύρω του π.χ. να μην κάνει ο,τι γουστάρει αγνοώντας την αξία του χρόνου τους. Αν του έχουν μείνει 15 λεπτά απ'τον χρόνο που του επιτρέπουν να παίξει, και ένα παιχνίδι μπορεί να είναι 14 αλλά μπορεί να είναι και 25, ας μην παίξει ή ας παίξει solo. Αν αποφασίσει να παίξει τότε και πάλι αμφιβάλλω πως το σωστό είναι να αφήσει χ άτομα στην μέση του παιχνιδιού και να φύγει επειδή θα σπάσει τους κανόνες των γωνιών του κατά 5-10 λεπτά. Είναι να αναρωτιέται κανείς αν ήταν ματς π.χ. μπασκετ ή ποδοσφαίρου στην πραγματική ζωή αν οι οδηγίες θα ήταν ίδιες. Τα λιγότερο προφανή που θα μπορούσαν να απασχολήσουν κάποιους γονείς είναι ερωτήματα όπως "Τι μαθαίνει στο παιδί ένα battle royale παιχνίδι;;" ...ή αλλιώς τι συμπεριφορές ενισχύει;; Βέβαια εκεί μάλλον πάμε σε έναν τομέα που περισσότερο υποθέτω πως αγγίζει η ψυχολογία ή/και πολιτική φιλοσοφία κλπ που δεν έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα τον περισσότερο κόσμο. Όταν τέτοια θέματα έχουν απασχολήσει τον κόσμο τον έχουν απασχολήσει με λάθος αφορμές που οδηγούσαν περισσότερο σε γέλιο π.χ. με παπάδες να προσπαθούν να κάνουν banish τους δαίμονες του doom ή κάτι τέτοιο. Νομίζω πως κάπως έτσι τα games έχουν σε γενικές γραμμές αποφύγει την κριτική ενώ με άλλα είδη τέχνης ή/και διασκέδασης έχει συμβεί το άκρως αντίθετο. Όπως και να'χει, συχνά σε τέτοιες περιπτώσεις η απάντηση είναι "δεν ξέρω", όμως ο προβληματισμός καλό είναι να υπάρχει. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2019 από Sanjuro
d4ydr33m3r Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Εντωμεταξυ ασχετο αλλα καπου ειδα αρθρο που το ελεγε "fort knight" στο facebook σημερα το πρωι.. Ουτε καν το ονομα δεν πετυχαινουν και θελουν και αρθρο.. Τρομερη ερευνα..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) *** η Bandai Namco μέχρι στιγμής με το Ace Combat 7. Δεν έχει 4k support, εκτός αν: Αναφορά σε κείμενο I got 4k to work by putting it in windowed, then borderless, selecting the resolution, and switching it back to full screen. Επίσης δεν έχει HOTAS support... Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2019 από GhostRiderLSOV 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Γιατί confused? Είναι πολλοί (όχι εγώ) που θέλουν 4k και το βρίσκουν θέμα, αλλά να μην έχει HOTAS support ενώ το Ace Combat: Assault Horizon είχε κατευθείαν, είναι κάπως... Είπαν όμως ότι είναι bug και ότι θα φτιαχτεί σύντομα. Αλλά δεν μπορώ να περιμένω, οπότε keyboard ή gamepad...sigh...
Fulgore Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, GhostRiderLSOV είπε Γιατί confused? Γιατι γραφεις αυτο 11 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Τρέχει ωραία ακόμη και στο μπρίκι μου χωρις να γνωριζουν οι υπολοιποι σε τι συστημα αναφερεσαι. Για το 4κ support οντως ειναι ενα θεμα αλλα οπως και σε αλλα παιχνιδια συνηθως διορθωνεται ευκολα μελλοντικα μεσω patch/update.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Οκ, θα το σβήσω αυτό και θα αφήσω να δείτε performance reviews.
Sanjuro Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στο μέσο της εκπομπής φαίνεται πως το έγραψαν "fort knight" (μπορεί κάποιος να το είπε προφορικά σε κάποιον σε στυλ "γράψε ρε Σπύρο ένα φορτναϊτ στοιχίζει ζωές σε ανηλίκους στον υπότιτλο" και να μην το έπιασε καλά ο Σπύρος) και λίγο αργότερα το διόρθωσαν... http://www.ert.gr/eidiseis/ellada/kinonia/fortnite-to-diadiktyako-paichnidi-poy-echei-stoichisei-zoes-se-anilikoys-video/ Είναι αστείο μεν αλλά λάθη γίνονται θα έλεγα εγώ. Δεν έγινε και τίποτα. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2019 από Sanjuro
Fulgore Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Εγω θα στειλω email παντως διαμαρτυριας γιατι αναλογη ειδηση για το Pubg δεν ανεβασαν
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Για ποιο λόγο κλείδωσε το νήμα του ; Άρχισαν τις απειλές.. 4A Games developer: If Metro Exodus does not sell on the PC, the next Metro will not come out for it
Fulgore Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Μεγαλο θρασος εχει ο συγκεκριμενος με αυτη την δηλωση που μονο χειροτερα τα κανει τα πραγματα. 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τι σκατά studio είναι αυτό χωρίς σωστό PR?! Δηλαδή δεν υπάρχει κάποιος υπεύθυνος να ελέγξει τις δηλώσεις των devs, ειδικά όταν λένε τέτοιου είδους παπαριές?! Aμα το συνεχίσουν και άλλο παίζει όχι μονο να μην βγει στο PC αλλα και πουθενά αλλου. Αυτός είναι χειρότερος και από τον τυπά της EA με το BFV. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2019 από {TDi}Dj2k..infc 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις