KilliK Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) αν 400m ειναι τα συνολικα εσοδα, τοτε μιλαμε για 600m κατω σε σχεση με το 2017, ενω για τον κυριο ανταγωνισμο της ειναι της ταξεως του 1+ δις . δεν ειναι καλο σημαδι αυτο. γιαυτο παιζει τελευταια η φημη οτι το OW θα γινει F2P μεσα στο 2019, διοτι με το Premium μοντελο της Blizzard δεν υπαρχει αυξηση στο active playerbase αρα και viewership για το OWL. οχι περιεργο, κατι αντιστοιχο εκανε και η Valve με το CSGO. βεβαια αυτο θα συμβει μονο αν δεν εχουν αποτελεσμα οι συνεχομενες προσφορες που δινει. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2019 από KilliK
Fulgore Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Παλι τα ιδια για το ποσο κοσμο εχει χασει το Ovearwatch?
Moderators Praetorian Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Atomic Heart gameplay 5
SPANK Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Praetorian είπε Atomic Heart gameplay Πρώτη φορά βλέπω το συγκεκριμένο παιχνίδι , φαίνεται πολύ καλό πάντως μου φέρνει μια νοσταλγία από bioshock , dischonored και metro. Από αυτά που βλέπω μπήκε ήδη στο wishlist 1
D.Luffy Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Νομίζω ότι το παραπάνω footage του Atomic Heart ήταν από την console έκδοση. Πρέπει αν δείτε την PC έκδοση για να καταλάβετε για τι οπτικό τομέα μιλάμε: 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Για ακόμη μία φορά, το RTX σπάει το console parity.
panoc Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Νομίζω ότι το παραπάνω footage του Atomic Heart ήταν από την console έκδοση. Πρέπει αν δείτε την PC έκδοση για να καταλάβετε για τι οπτικό τομέα μιλάμε: Σε οτι αφορα τις σκιες που ειναι harsh χωρις rtx, ειναι καθαρα τεμπελικη δουλεια των προγραμματιστων. Μια χαρα εχουμε soft shadows σε DX9 στη ck engine του skyrim του 2011, ποσο μαλλον τωρα. Απλα χρειζονται παραπανω resources δρ κωδικα/μηχανημα που θα το τρεξει εαν υλοποιηθουν σωστα χωρις rtx. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2019 από panoc
D.Luffy Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, panoc είπε Μια χαρα εχουμε soft shadows σε DX9 στη ck engine του skyrim του 2011, ποσο μαλλον τωρα. Απλα χρειζονται παραπανω resources δρ κωδικα/μηχανημα που θα το τρεξει εαν υλοποιηθουν σωστα χωρις rtx. Δεν με εντυπωσίασαν τόσο οι σκιές αλλά οι αντανακλάσεις καθώς και ο φωτισμός και τα εφέ αυτής της περίεργης σφαίρας νερού. Δεν έχει σημασία αν είναι λόγω RTX ή όχι. Δεν πόσταρα γι αυτό τα videos. Τέλος, με τέτοιο τεχνικό τομέα, budget και μικρό team, κάθε άλλο παρά "τεμπέληδες" θα χαρακτήριζα τους προγραμματιστές. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2019 από D.Luffy 1
panoc Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, D.Luffy είπε Δεν με εντυπωσίασαν τόσο οι σκιές αλλά οι αντανακλάσεις και ο φωτισμός αυτής της περίεργης σφαίρας νερού. Δεν έχει σημασία αν είναι λόγω RTX ή όχι. Δεν πόσταρα γι αυτό τα videos. Τέλος, με τέτοιο τεχνικό τομέα, budget και μικρό team, κάθε άλλο παρά "τεμπέληδες" θα χαρακτήριζα τους προγραμματιστές. εγω το εχω στο wish list στο steam ουτε που θυμαμαι απο ποτε δεν ειπα οτι ειναι τεμπελιδες, ειπα οτι ειναι τεμπελικη δουλεια στο συγκεκριμενο τομεα, ειναι εντυπωσιακοτατο αλλα προτιμω να κρατω μικρο καλαθι γιατι εχουμε πηξει στα downgrade.
SPANK Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 43 λεπτά πριν, panoc είπε εγω το εχω στο wish list στο steam ουτε που θυμαμαι απο ποτε δεν ειπα οτι ειναι τεμπελιδες, ειπα οτι ειναι τεμπελικη δουλεια στο συγκεκριμενο τομεα, ειναι εντυπωσιακοτατο αλλα προτιμω να κρατω μικρο καλαθι γιατι εχουμε πηξει στα downgrade. Μπήκε σήμερα στο wishlist μου , έχει διαρρεύσει καμία ημερομηνία κυκλοφορίας ?
ilos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 6 ώρες πριν, xavier είπε αυτο το έχει δει κανενας? λεει τιποτα? Σα το nioh για κινητά μοιάζει.🤩
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 H Bandai / Namco δεν σταματάει να milkάρει το Dragon Ball, λες και είμαστε πίσω στα 90s. 3
panagiotis54 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) αλητες τι αλλο θα σκεφτουν για να μας παρουν λεφτα?! εεε που τα σκαω ομως?! 😎 Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2019 από panagiotis54
Despotas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Ενδιαφέρον άρθρο για την Starbreeze που πάει κατά διαόλου: https://www.eurogamer.net/articles/2019-01-28-the-fall-of-swedish-game-wonder-starbreeze 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις