Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν 400m ειναι τα συνολικα εσοδα, τοτε μιλαμε για 600m κατω σε σχεση με το 2017, ενω για τον κυριο ανταγωνισμο της ειναι της ταξεως του 1+ δις . δεν ειναι καλο σημαδι αυτο.

γιαυτο παιζει τελευταια η φημη οτι το OW θα γινει F2P  μεσα στο 2019, διοτι με το Premium μοντελο της Blizzard δεν υπαρχει αυξηση στο active playerbase αρα και viewership για το OWL. οχι περιεργο, κατι αντιστοιχο εκανε και η Valve με το CSGO. βεβαια αυτο θα συμβει  μονο αν δεν εχουν αποτελεσμα οι συνεχομενες προσφορες που δινει.

Επεξ/σία από KilliK
  • Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Praetorian είπε

Atomic Heart gameplay

Πρώτη φορά βλέπω το συγκεκριμένο παιχνίδι , φαίνεται πολύ καλό πάντως μου φέρνει μια νοσταλγία από bioshock , dischonored και metro.

Από αυτά που βλέπω μπήκε ήδη στο wishlist

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω ότι το παραπάνω footage του Atomic Heart ήταν από την console έκδοση.

Πρέπει αν δείτε την PC έκδοση για να καταλάβετε για τι οπτικό τομέα μιλάμε:

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Νομίζω ότι το παραπάνω footage του Atomic Heart ήταν από την console έκδοση.

Πρέπει αν δείτε την PC έκδοση για να καταλάβετε για τι οπτικό τομέα μιλάμε:

Σε οτι αφορα τις σκιες που ειναι harsh χωρις rtx, ειναι καθαρα τεμπελικη δουλεια των προγραμματιστων.

Μια χαρα εχουμε soft shadows σε DX9 στη ck engine του skyrim του 2011, ποσο μαλλον τωρα. Απλα χρειζονται παραπανω resources δρ κωδικα/μηχανημα που θα το τρεξει εαν υλοποιηθουν σωστα χωρις rtx.

Επεξ/σία από panoc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, panoc είπε

Μια χαρα εχουμε soft shadows σε DX9 στη ck engine του skyrim του 2011, ποσο μαλλον τωρα. Απλα χρειζονται παραπανω resources δρ κωδικα/μηχανημα που θα το τρεξει εαν υλοποιηθουν σωστα χωρις rtx.

Δεν με εντυπωσίασαν τόσο οι σκιές αλλά οι αντανακλάσεις καθώς και ο φωτισμός και τα εφέ αυτής της περίεργης σφαίρας νερού. Δεν έχει σημασία αν είναι λόγω RTX ή όχι. Δεν πόσταρα γι αυτό τα videos. 

Τέλος, με τέτοιο τεχνικό τομέα, budget και μικρό team, κάθε άλλο παρά "τεμπέληδες" θα χαρακτήριζα τους προγραμματιστές.

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, D.Luffy είπε

Δεν με εντυπωσίασαν τόσο οι σκιές αλλά οι αντανακλάσεις και ο φωτισμός αυτής της περίεργης σφαίρας νερού. Δεν έχει σημασία αν είναι λόγω RTX ή όχι. Δεν πόσταρα γι αυτό τα videos. 

Τέλος, με τέτοιο τεχνικό τομέα, budget και μικρό team, κάθε άλλο παρά "τεμπέληδες" θα χαρακτήριζα τους προγραμματιστές.

εγω το εχω στο wish list στο steam ουτε που θυμαμαι απο ποτε :P 

δεν ειπα οτι ειναι τεμπελιδες, ειπα οτι ειναι τεμπελικη δουλεια στο συγκεκριμενο τομεα, ειναι εντυπωσιακοτατο αλλα προτιμω να κρατω μικρο καλαθι γιατι εχουμε πηξει στα downgrade.

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, panoc είπε

εγω το εχω στο wish list στο steam ουτε που θυμαμαι απο ποτε :P 

δεν ειπα οτι ειναι τεμπελιδες, ειπα οτι ειναι τεμπελικη δουλεια στο συγκεκριμενο τομεα, ειναι εντυπωσιακοτατο αλλα προτιμω να κρατω μικρο καλαθι γιατι εχουμε πηξει στα downgrade.

Μπήκε σήμερα στο wishlist μου , έχει διαρρεύσει καμία ημερομηνία κυκλοφορίας ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...